قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند
سرخط خبرها

سرمایه‌گذاری ۴.۳ میلیارد دلاری برای توسعه میدان‌های گازی

  • کد خبر: ۳۳۱۸۵۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۷
سرمایه‌گذاری ۴.۳ میلیارد دلاری برای توسعه میدان‌های گازی
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی از تصویب طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی در وزارت نفت خبر داد و گفت: این طرح با اخذ مجوز‌ها و مصوبه‌های لازم از شورای اقتصاد به تصویب رسیده و برای اجرای کامل آن، ۴.۳ میلیارد دلار اعتبار موردنیاز است.

به گزارش شهرآرانیوز، پیمان ایمانی روز شنبه در سومین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران در نشست خبری اظهار داشت: این شرکت مسئول تأمین گاز کشور در نواحی خشکی و در گستره ۱۴ استان است.

وی افزود: مجموعه عملیات این شرکت از طریق سه شرکت بهره‌بردار شامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق در شمال شرق، شرکت بهره‌برداری غرب در غرب کشور و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در مناطق جنوبی و مرکزی کشور راهبری می‌شود.

وی افزود: فعالیت‌های این شرکت تنها به تولید محدود نیست بلکه از معدود شرکت‌هایی است که همزمان عملیات بهره‌برداری و نگهداشت تولید و توسعه میدان‌ها را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به نیاز روزافزون کشور به انواع انرژی، افزود: اکنون الگوی قرارداد‌های جدید توسعه‌ای مورد توجه قرار گرفته، هرچند فرآیند مذاکره و امضای این نوع قرارداد‌ها زمان‌بر است.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با بیان اینکه این شرکت از طرف شرکت ملی نفت ایران مسئولیت مستقیم توسعه چند میدان گازی را پذیرفته اس، گفت: اکنون درگیر توسعه میدان‌های گازی مختلف از جمله میدان گازی طوس در شمال شرق کشور و دیگر میدان‌ها در ناحیه زاگرس جنوبی و مرکزی هستیم.

افزایش ۱۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز

ایمانی گفت: این شرکت پارسال از مجموع روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب گازی که به سبد گاز کشور اضافه شد، بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آن را تولید کرد.

وی افزود: همچنین از مجموع افزایش تولید نفت کشور، روزانه ۱۳ هزار بشکه به پروژه‌های توسعه و نگهداشت این شرکت مربوط می‌شود.

این مدیر نفتی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های این شرکت در سال گذشته توسعه میدان جدید گازی دی بود که برای نخستین بار برداشت از آن محقق شد.

به گفته ایمانی، تولید اولیه این میدان حدود ۲.۴ میلیون مترمکعب در روز بود که اکنون با ظرفیت اسمی روزانه ۳ میلیون مترمکعب عملیاتی شده و امکان توسعه آن تا ۵ میلیون مترمکعب وجود دارد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد ظرفیت مهندسی و ساختمانی این پروژه اکنون به بهره‌برداری رسیده است، تصریح کرد: یکی دیگر از پروژه‌های مهم پارسال، راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز وراوی بود که با هدف رفع افت فشار جریان بین میدان و پالایشگاه پایین‌دست اجرا شد.

ایمانی افزود: این اقدام سبب شد در اوج سرمای زمستان، تولید گاز شیرین از میدان دی افزایش یابد.

۱۳ رویداد راه‌اندازی در نیمه دوم سال

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی از عملکرد مطلوب در بخش نگهداشت تولید و حفاری خبر داد و گفت: در نیمه دوم پارسال ۱۳ رویداد راه‌اندازی و بهره‌برداری کوچک و بزرگ با محوریت نگهداشت تولید در میدان‌های مختلف اجرا شد، به‌گونه‌ای که به‌طور میانگین، دو رویداد جدید در هر ماه وارد مرحله تولید شد.

ایمانی ادامه داد: از جمله میدان‌های مهمی که در این دوره در آنها عملیات انجام شد می‌توان به میدان خانگیران در شمال شرق کشور و حلقه چهارم دالان اشاره کرد که فروردین امسال راه‌اندازی شد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی تصریح کرد: از مهر پارسال، جمع‌آوری اطلاعات، آسیب‌شناسی و بررسی راهکار‌ها آغاز شد و از نیمه دوم آبان، روند اقدام‌های اجرایی با سرعت بیشتری پیش رفت. بسیاری از این پروژه‌ها از آن زمان به ثمر نشستند و عملیاتی شدند.

طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی؛ هدف‌گذاری تولید ۱۳۰ میلیون مترمکعب گاز در روز

ایمانی از تصویب طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی در وزارت نفت خبر داد و گفت: این طرح با اخذ مجوز‌ها و مصوبه‌های لازم از شورای اقتصاد به تصویب رسیده و برای اجرای کامل آن، ۴.۳ میلیارد دلار اعتبار مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح سبب می‌شود در دوره‌های اوج مصرف، گاز تا روزانه ۱۳۰ میلیون مترمکعب نیز افزایش یابد، گفت: این اقدام، ظرفیت قابل‌توجهی را به سبد انرژی کشور اضافه می‌کند.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی با اشاره به اهمیت میدان گازی مشترک پارس جنوبی، اظهار کرد: با توجه به ویژگی‌های مخزنی این میدان و اهمیت برداشت حداکثری، در سال‌های گذشته تمرکز اصلی وزارت نفت بر توسعه میدان‌های مشترک قرار داشت، اما در دو سه سال اخیر و با پیش‌بینی ناترازی گاز، طرح ضربتی توسعه میدان‌های داخلی آغاز و به شرکت نفت مناطق مرکزی واگذار شد.

ایمانی افزود: در قالب این طرح، توسعه سه میدان گازی طوس، دی و خارتنگ در فاز زودهنگام به شرکت نفت مناطق مرکزی سپرده شد.

به گفته وی، فعالیت‌های توسعه‌ای ازجمله حفاری، سفارش‌گذاری تجهیزات، احداث جاده‌های دسترسی و خطوط لوله انتقال گاز در این میدان‌ها در حال انجام است.

وی تصریح کرد: فاز افزایشی میدان گازی دی تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید و میدان طوس نیز در زمستان وارد مدار تولید می‌شود که با بهره‌برداری از آن، روزانه ۳ میلیون مترمکعب به ظرفیت گازرسانی شمال شرق کشور افزوده خواهد شد.

ایمانی ادامه داد: هرچند، میدان خارتنگ جزو تعهد‌های رسمی شرکت نفت مناطق مرکزی نیست، اما به‌دلیل حجم بالای عملیات موردنیاز، برنامه‌ریزی برای حفاری حداقل یک حلقه چاه در این میدان در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران همچنین خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۳، از مهر وارد آرایش زمستانی شدیم و تا نیمه فروردین، به‌دلیل سرمای هوا، تولیدی فراتر از برنامه را تجربه کردیم. خوشبختانه، روند تولید طبق برنامه در حال انجام است و این آمادگی وجود دارد که در صورت نیاز، افزایش تولید نیز محقق شود.

بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۸ اردیبهشت به‌مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپاست و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ بعدازظهر از این رویداد صنعتی بازدید کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->