آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم
سرخط خبرها

آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۱۸۵۹
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸
آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
تنها ساعاتی پس از دستاوردسازی رئیس‌جمهور آمریکا از شکل‌گیری آتش‌بس بین هند و پاکستان، این آتش‌بس نقض و تصاویری از حملات هوایی به کشمیر منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر شنبه منابع رسانه‌ای و «محمد اسحاق دار» وزیر خارجه پاکستان از آتش‌بس فوری بین هند و پاکستان خبر دادند.

وزیر خارجه پاکستان در پیامی اعلام کرد: پاکستان و هند با یک آتش‌بس فوری موافقت کردند. پاکستان همواره برای برقراری صلح و امنیت در این منطقه تلاش کرده است، بدون آنکه حاکمیت و تمامیت ارضی خودش را به خطر بیندازد.

در پی انتشار این خبر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: پس از مذاکرات با میانجیگری ایالات متحده، خرسندم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری و جامع موافقت کرده‌اند. من به هند و پاکستان به خاطر استفاده از عقل سلیم و هوش بالا تبریک می‌گویم و از علاقه آنها به این موضوع قدردانی می‌کنم.

علاوه بر این، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه ایالات متحده گفت: من و معاون رئیس‌جمهور جی‌دی ونس طی ۴۸ ساعت با مقامات ارشد هندی و پاکستانی گفت‌و‌گو کردیم. من خوشحالم که اعلام کنم دولت‌های هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند. دولت‌های هند و پاکستان مذاکرات در مورد طیف وسیعی از مسائل را در مکانی بی‌طرف آغاز خواهند کرد.

اما ساعاتی پس از دستاوردسازی دولت آمریکا از این آتش‌بس، خبرگزاری انگلیسی «رویترز» از نقض آتش‌بس بین هند و پاکستان خبر داد.

رویترز به نقل از شاهدان عینی نوشت: «نقض آتش‌بس از شهر‌های اصلی کشمیر هند، منطقه‌ای که متحمل چهار روز جنگ شده بود، گزارش شد. به گفته مقامات، ساکنان و شاهدان عینی، صدای انفجار‌هایی در سرینگر و جامو شنیده شد و پرتابه‌ها و نور‌هایی در آسمان شب جامو دیده شد، مشابه وقایع شب قبل.»

سخنگویان نظامی هر ۲ کشور بلافاصله به درخواست خبرگزاری انگلیسی برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

طبق گزارش رویترز این درگیری بدترین درگیری بین دشمنان قدیمی آسیای جنوبی در نزدیک به سه دهه گذشته بود و تهدیدی برای تبدیل شدن به یک جنگ تمام عیار در یکی از بی‌ثبات‌ترین و پرجمعیت‌ترین مناطق جهان بود.

تازه‌ترین دور از تنش‌ها میان هند و پاکستان، بعد از وقوع حمله تروریستی در کشمیر هند که به کشته شدن ۲۶ تن در ماه آوریل انجامید، شدت گرفت. هند، اسلام‌آباد را در این زمینه متهم کرده بود، اما اسلام‌آباد با رد این اتهام‌ها خواستار برگزاری تحقیقات شفاف و بی‌طرفانه شده بود. در پی آن، هند عملیات سندور را کلید زد و اهدافی را با حملات موشکی هدف قرار داد و پاکستان هم دست به اقدام مشابهی زد. جهان با نگرانی این تحولات را دنبال می‌کرد و طرف‌های مختلفی برای میانجیگری اقدام کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->