اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری!
سرخط خبرها

پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان

  • کد خبر: ۳۳۳۱۳۱
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از سال ۱۳۸۴ تاکنون بیش از ۲۳ میلیون نوزاد در کشور تحت غربالگری کم‌کاری تیروئید قرار گرفته‌اند و پوشش این برنامه اکنون به بیش از ۹۹.۵ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی افزود: سالانه حدود ۴ تا ۴۵۰۰ نوزاد مبتلا به کم کاری تیروئید شناسایی و تحت مراقبت و درمان قرار می‌گیرند و بیش از ۷۴ هزار مورد تاکنون تحت مراقبت قرار گرفته‌اند، درمان این نوزادان بلافاصله آغاز می‌شود و مطالعات نشان می‌دهد که آنان با درمان به‌موقع، زندگی سالمی دارند.

وی با اشاره به دستاورد‌های مهم برنامه غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان، اظهار کرد: این برنامه از سال ۱۳۸۳ در سه استان بوشهر، فارس و اصفهان آغاز شد و از سال ۱۳۸۴ به صورت کشوری اجرا می‌شود.

رئیسی تصریح کرد: پس از تحلیل داده‌ها و رفع اشکالات، برنامه به نظام شبکه بهداشتی کشور ادغام شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که به ازای هر یک دلار هزینه برای این برنامه، حدود ۲۲ دلار صرفه‌جویی اقتصادی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه این برنامه اکنون در بیش از ۶ هزار و ۴۰۰ مرکز بهداشتی در سراسر کشور اجرا می‌شود، افزود: بیش از ۹۹.۵ درصد نوزادان کشور تحت پوشش برنامه غربالگری قرار دارند و تاکنون حدود ۲۳ میلیون نمونه از نوزادان بررسی شده است.

معاون بهداشت با اشاره به برخی عوامل افزایش شیوع بیماری، نسبت به مصرف نمک‌های غیرمجاز فاقد ید، از جمله نمک‌های صورتی و رنگی هشدار داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->