برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی
سرخط خبرها

آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟

  • کد خبر: ۳۳۳۵۲۸
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باوری اشتباه مبنی بر مفید بودن مصرف تخم مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و تخم مرغ بهتر است به صورت کاملا پخته استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: تخم مرغ منبع مهم تامین پروتئین حیوانی (پروتئین با کیفیت بالا)، ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسید‌های چرب ضروری و آنتی اکسیدان‌ها است.

تخم مرغ به عنوان یک غذای کامل و غنی از مواد مغذی در نظر گرفته می‌شود. به دلیل ارزش زیستی بالا، تقریبا تمام پروتئین موجود در آن توسط بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. زرده تخم مرغ غنی از ویتامین‌های A، D، E، B ۱، B ۲، بیوتین و B ۵ و سفیده تخم مرغ غنی از ویتامین B ۳ است. بر اساس مطالعات جدید، ترکیبات زیست فعال موجود در تخم مرغ ممکن است دارای اثرات ضد میکروبی، تعدیل کننده سیستم ایمنی، ضد سرطان و ضد پرفشاری خون باشند.

تخم مرغ بعد از تخم گذاری تا ۲۸ روز قابل مصرف است و در این مدت باید ترجیحا در یخچال نگهداری شود. در حین پخت، ساختار پروتئین‌های موجود در تخم مرغ تغییر می‌کند. این تغییرات منجر به هضم راحت‌تر پروتئین تخم مرغ و کاهش میزان بروز حساسیت به تخم مرغ بخصوص در کودکان می‌شوند. با وجود اینکه پختن تخم مرغ می‌تواند باعث تغییر در برخی از ریزمغذی‌ها، چربی‌ها و مواد آنتی اکسیدان موجود در زرده تخم مرغ شود، توصیه می‌شود که تخم مرغ به صورت کاملا پخته استفاده شود تا برخی از عوامل بیماری‌زای موجود در تخم مرغ که می‌توانند باعث عفونت و مسمومیت در مصرف کنندگان شوند از بین بروند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->