وزیر آموزش و پرورش: مشارکت و مردمی‌سازی، مهم‌ترین رویکرد نهضت مدرسه‌سازی است حدود ۱۰ هکتار از مراتع بام ایران در آتش سوخت اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) شرکت ۳ هزار داوطلب در آزمون دادگستری خراسان رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۴) خودروی کارکنان گمرک پیشین توسط قاچاقچیان سوخت مورد حمله مسلحانه قرار گرفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌ها براثرِ تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا

  • کد خبر: ۳۳۳۵۳۲
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا
یک متخصص کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، بر اهمیت حیاتی تغذیه سالم در تابستان برای حفظ آب بدن، به‌ویژه در کودکان، تأکید کرد. کمبود آب بدن در فصل گرما می‌تواند منجر به مشکلاتی نظیر گیجی و حتی بیهوشی شود. این متخصص راهکار‌های ساده‌ای برای جبران آب ازدست‌رفته و انتخاب نوشیدنی‌ها و غذا‌های مناسب ارائه می‌دهد تا از سلامت در فصل گرما اطمینان حاصل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد شاهدی باغ خندان، با اشاره به اینکه بدن کودکان تا ۷۰ درصد از آب تشکیل شده، هشدار داد که کمبود آب می‌تواند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کرده و حتی به گیجی و بیهوشی منجر شود.

این متخصص، عملکرد تعریق را به یک سیستم خنک‌کننده طبیعی بدن تشبیه کرد و توضیح داد: "در فصل گرما، بخش قابل توجهی از آب بدن از طریق تعریق دفع می‌شود. تبخیر این عرق، به خنک شدن بدن کمک می‌کند، اما منجر به از دست رفتن مقادیر زیادی آب نیز می‌شود. " شاهدی باغ خندان تاکید کرد که این آب از دست رفته باید به سرعت جبران شود و بهترین راه برای این منظور، نوشیدن آب تمیز و سالم است. وی افزود که آب باید دمای معمولی داشته باشد و افزودن کمی آبلیمو می‌تواند طعم آن را بهبود بخشد.

شاهدی باغ خندان استفاده از تخم‌های سنتی نظیر خاکشیر را برای تغذیه سالم در تابستان مناسب دانست و گفت میوه‌های آبدار تابستانی نیز می‌توانند نیاز بدن به مایعات را به خوبی تامین کنند. سبزیجات آبداری مانند کاهو و کلم نیز از دیگر منابع خوب برای تامین آب بدن در این فصل هستند. وی همچنین نسبت به مصرف نوشیدنی‌های حاوی شکر و کافئین بالا مانند نوشابه‌ها و آب‌های گازدار هشدار داد و تاکید کرد که غذا‌ها نیز نباید سرخ‌کردنی باشند.

این کارشناس تغذیه توصیه کرد در فصل گرما، وعده‌های غذایی با حجم کمتر و در دفعات بیشتر مصرف شوند تا عملکرد معده بهبود یابد. استفاده از دوغ و نوشیدنی‌های سنتی مفید می‌تواند برای بدن سودمند باشد. ماست نیز به دلیل خاصیت اسیدی، به ندرت فاسد می‌شود و گزینه مناسبی برای سلامت در فصل گرما است. شاهدی باغ خندان در مصاحبه با رادیو گفت‌و‌گو، ضمن هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در دوغ، خاطرنشان کرد که به دلیل گرمای هوا و رشد سریع میکروارگانیسم‌ها، مواد غذایی نباید خارج از یخچال نگهداری شوند، زیرا به سرعت در معرض فساد مواد غذایی قرار می‌گیرند.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->