معاون وزیر آموزش و پرورش: همه کلاس‌ها باید تا مهر آماده شوند، هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست بیماران سرطانی واکسن آنفلوانزا تزریق کنند اجرای طرح سلام در مدارس با هدف سلامت اجتماعی دانش‌آموزان وزیر سابق آموزش و پرورش: مشکل کمبود معلم با افزایش سقف سنی رفع نمی‌شود پیش‌بینی هواشناشی امروز (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار در شمال و جنوب کشور نتیجه آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اعلام شد + سایت مشاهده کارنامه (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اسباب‌بازی خطرناک نسل Z | اعتیاد مدرن پشت نقاب میوه‌ای پیگیری مجلس برای معرفی روسای بانک‌های خاطی به دستگاه قضا به دلیل عدم پرداخت وام‌ اشتغال نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس: ظرفیت متعهدین خدمت پزشکی در کنکور ۱۴۰۴ ثابت است برخورد قضایی با داروخانه‌هایی که مسئول فنی ندارند قالیباف: مسئله ظرفیت‌‌های رشته پزشکی و دندان پزشکی حل شده است مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تمدید شد | رشته‌محل‌های جدید اعلام می‌شود وزیر آموزش و پرورش: می‌خواهیم در همه مدارس ورزش صبحگاهی اجرا شود مهم‌ترین راهکار کنترل چربی خون را بشناسید تشکیل کارگروه ملی برای احیای تالاب بند علیخان | ریزگرد‌ها ۴ استان را تهدید می‌کند قابلیت‌های جدید به سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت اضافه شد خواص شیر مادر برای دوران نوزادی و بزرگسالی سرگذشت واقعی کارمندی که با یک تصادف فهمید ناخواسته پیک مواد مخدر شده است! دستگیری ۲ زورگیر مسلح که فقط ۱۶ سال سن داشتند | اعترافات تلخ و هولناک متهمان در کلانتری سپاد مشهد ریزش پل در کربلا حادثه آفرید + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز ثبت‌نام آزمون لیسانس به پزشکی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ + لینک چگونه در ۲۰  گام فرزندانمان را برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده کنیم؟ | شروع بی دغدغه مهر یک لبخند چندمیلیونی ترسناک قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده
سرخط خبرها

انهدام باند سارقان خودرو در مشهد

  • کد خبر: ۳۳۴۰۷۳
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
انهدام باند سارقان خودرو در مشهد
اعضای سابقه دار یک باند سرقت که خودرو‌های پارک شده در حاشیه خیابان‌ها را بکسل می‌کردند و پس از سلاخی بی‌رحمانه در یک گاراژ متروکه، قطعات آن را به خریداران ضایعاتی می‌فروختند، در حالی با رصد‌های اطلاعاتی نیرو‌های کلانتری الهیه مشهد دستگیر شدند که در اعترافات خود ادعا کردند به سرقت اموال مردم عادت دارند!

به گزارش شهرآرانیوز؛ جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی درباره کشف کشتارگاه مخوف خودرو گفت: ماموران دایره تجسس کلانتری الهیه که با تدابیر سرهنگ محمد چراغ (فرمانده انتظامی مشهد) عملیات‌های گسترده‌ای را برای مبارزه با سرقت آغاز کرده‌اند، حدود یک هفته قبل از طریق تقویت منابع محلی به اطلاعاتی از یک باند سرقت دست یافتند که بررسی‌های تخصصی آنان نشان می‌داد اعضای این باند وسایل نقلیه را از مناطق مختلف شهری سرقت می‌کنند و قطعات اوراقی آن‌ها را در منطقه خین عرب مشهد به فروش می‌رسانند.

سرتیپ دوم احمد نگهبان افزود: با کسب این اطلاعات بلافاصله گروه تخصصی از افسران زبده دایره تجسس با هدایت مستقیم سرهنگ محمد فیاضی (رئیس کلانتری الهیه) به واکاوی ماجرا پرداختند و به اسنادی از دزدان سابقه دار رسیدند که سرقت‌های رمزآلودی را در مشهد انجام می‌دادند. به همین خاطر طولی نکشید که هماهنگی‌های قضایی صورت گرفت و اقدامات پلیس در دو شاخه اطلاعاتی و عملیاتی وارد مرحله جدیدی شد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: افسران دایره تجسس در اولین مرحله از عملیات خود ابتدا گاراژ متروکه‌ای (کشتارگاه خودروها) را در شهرک نهضت شناسایی کردند که خودرو‌های سرقتی به آن مکان منتقل می‌شد. سپس در جلسه تحلیلی عملیات مذکور که زیرنظر سرگرد طریقت (رئیس دایره تجسس) برگزار شد، نیرو‌های عملیاتی تصمیم گرفتند با نظر مقام قضایی از شگرد غافلگیری بهره ببرند و عملیات دستگیری را در دقایق اولیه بامداد انجام دهند تا از فرار احتمالی سارقان حرفه‌ای پیشگیری شود.

سردار نگهبان خاطرنشان کرد: بنابراین یک گروه ورزیده از نیرو‌های انتظامی در تاریکی شب وارد گاراژ متروکه شدند و دو عضو اصلی باند سرقت را در حالی به دام انداختند که مشغول سلاخی خودرو‌ها بودند.

جانشین سکاندار امنیت سرزمین خورشید ادامه داد: با دستگیری دو سارق ۳۵و۳۳ساله، پنج دستگاه خودروی سرقتی و دو دستگاه موتورسیکلت که در نوبت سلاخی قرار داشتند به همراه مقادیر زیادی قطعات و لوازم خودرو‌های شهروندان کشف شد و این گونه عملیات برای شناسایی دیگر متهمان ادامه یافت.

سرتیپ دوم احمد نگهبان گفت: بررسی‌های مقدماتی بیانگر آن بود که سرکرده باند سرقت خودرو بیش از ۱۰ فقره سابقه کیفری دارد و دستبرد به اموال مردم را به همراه همدست سابقه دار خود از ماه‌ها قبل آغاز کرده‌اند.

وی اضافه کرد: در بازجویی‌های فنی از دو سارق جوان مشخص شد که آنان ابتدا خودرویی را از خیابان‌های مشهد به سرقت می‌بردند و سپس با همان خودروی سرقتی دیگر خودرو‌ها را بکسل می‌کردند و به گاراژ متروکه (کشتارگاه) انتقال می‌دادند.

جانشین رئیس پلیس خراسان رضوی، همچنین به شناسایی مالخران و دیگر افراد مرتبط با اعضای این باند سرقت اشاره کرد و در تشریح اعترافات متهمان گفت: «مسعود-م» و «مهدی-پ» معترف شدند از حدود ۶ماه قبل وسایل نقلیه را از مناطق شهرک نهضت، آزادشهر، میدان حر، خیابان عشقی، ویرانی و ابتدای جاده شاندیز سرقت و به گاراژ مخوف منتقل کرده‌اند. آنان همچنین مدعی شدند برخی از قطعات ارزشمند خودرو‌ها را انبار می‌کردند و بقیه را به صورت کیلویی به مالخران معروف خریدار ضایعات می‌فروختند.

وی ادامه داد: تاکنون دو دستگاه پژوپارس، سمند، هیوندا آوانته و وانت مزدا به همراه دو دستگاه موتورسیکلت سرقتی از اعضای این باند کشف شده است، اما کنکاش‌های تخصصی پلیس توسط افسران عملیاتی (علی سیفی، حامدشریفی و حسین عمارلو) برای ریشه یابی دیگر جرایم احتمالی اعضای باند و دستگیری مالخران همچنان ادامه دارد.

سردار نگهبان همچنین با قدردانی از دستور‌های قاطع مقام قضایی و تلاش شبانه روزی عوامل کلانتری الهیه افزود: عملیات‌های مبارزه با جرم با تاکید فرمانده انتظامی مشهد در نقاط مختلف شهری به شکل گسترده‌ای ادامه می‌یابد و برخورد شدیدی با یغماگران اموال مردم صورت می‌گیرد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->