سرپرست وزارت تجارت طالبان: افغانستان به دنبال تجارت با روسیه و چین با ارز‌های ملی است سفارت افغانستان در تهران فعالیت کنسولی خود را متوقف کرد (۳ خرداد ۱۴۰۴) آمارها درباره مهاجران افغانستانی در ایران چه می‌گویند؟ فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ» قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه یک خرداد ۱۴۰۴) کمیلی: ما برای حفظ مشهد اصیل، به «گلشهر» نیاز داریم | اگر نگران ایران فرهنگی هستیم، باید رونق محله گلشهر برایمان مهم باشد عزم جدی ایران برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان پاکستان و طالبان برای «پیشبرد منافع مشترک» توافق کردند طالبان در تلاش برای نقش آفرینی بیشتر در چابهار قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر صمت از آمادگی ایران برای انتقال دانش فنی معادن به افغانستان خبرداد ایران و افغانستان گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎ دﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ را بررسی می‌کنند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد | تیم ملی فوتسال افغانستان به مصاف رقبا می‌رود استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد
سرخط خبرها

فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ»

  • کد خبر: ۳۳۴۳۰۱
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
فرصت جدید سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی «شمتیغ»
نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری در شهرستان خواف ایجاد منطقه ویژه اقتصادی - معدنی مشترک بین ایران و افغانستان در مرز «شمتیغ» است که تلاش‌ها برای جذب سرمایه‌گذار در این زمینه و دریافت مجوز‌های لازم در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر توکلی رودی در حاشیه نمایشگاه «بیمه، بانک، بورس و خصوصی سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری» در مشهد با تاکید بر اهمیت ایجاد پیوند‌های اقتصادی و فرهنگی بین ۲ ملت ایران و افغانستان گفت: ما به دنبال ایجاد یک منطقه ویژه اقتصادی - معدنی مشترک بین ایران و افغانستان با پشتوانه وجود ترانزیت ریلی خواف - هرات در نقطه صفر مرزی هستیم و این نمایشگاه فرصتی است تا بخش مهمی از پیوند ۲ ملت را ترسیم کنیم.

وی توضیح داد: در این راستا در مرحله نخست از ایجاد منطقه ویژه اقتصادی - معدنی، یک محدوده ۳۰۰ هکتاری و در مرحله دوم، ۷۰۰ هکتار برای آن انتخاب و شرکت سازنده نیز مشخص شده است و هدف از اجرای آن انتقال دانش فنی و فناوری به معادن افغانستان برای شکل‌دهی به پویایی اقتصادی در این کشور است.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی گفت:ایران هم اکنون یکی از اقتصادی‌ترین شریان‌های ورودی به کشور افغانستان است لذا می‌خواهیم به اقتصاد این کشور کمک کنیم تا تمام ظرفیت‌های توسعه‌یافتگی را بشناسد.

اولویت‌های سرمایه‌گذاری در خواف؛ توسعه زیرساخت‌ها

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اولویت‌های سرمایه‌گذاری در خواف باید در بخش‌های زیربنایی متمرکز شود گفت: تلاش‌هایی برای اتصال شریان‌های ارتباطی به خواف و پهنه صنعتی سنگان در زمینه‌های ریلی، فرودگاهی و جاده‌ای انجام شده است.

توکلی رودی افزود: عملیات چهاربانده شدن جاده سنگان تا تربت حیدریه در حال انجام است و این طرح به حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز دارد، خوشبختانه سرمایه‌گذاران صنعتی و معدنی در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند و آماده‌اند و امیدواریم ظرف چند سال آینده این طرح به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: جاده سنگان تا تربت حیدریه یکی از مهم‌ترین شریان‌های پیشرانی است که از چابهار به خواف و دوغارون و سرخس متصل می‌شود و هم اکنون عملیات ساخت ۳.۵ کیلومتر حدفاصل نشتیفان تا سه‌راه نشتیفان از این جاده آغاز شده و امید است عملیات ۷۰ کیلومتر باقیمانده در ۲ مرحله تا قبل از شهریورماه امسال شروع شود.

این نماینده مجلس همچنین از برنامه‌های آینده برای تعریض جاده تایباد - دوغارون و ساماندهی جاده‌های شهرستان خواف خبر داد.

نمایشگاه «بیمه بانک بورس» «خصوصی سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری» تا سوم خرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد دایر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->