تحقیقات جدید: روابط اجتماعی بیشتر از غذا یا نوشیدنی به طول عمر کمک می‌کند ستار هاشمی: دولت به اینترنت طبقاتی اعتقادی ندارد رگولاتوری درباره قطعی‌های اینترنت: باید مشکل برق حل شود گوشی‌های تاشو سامسونگ احتمالا زودتر از گوشی‌های دیگر آپدیت‌ نرم‌افزاری دریافت می‌کنند اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار»

  • کد خبر: ۳۳۴۶۳۹
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
شعار الکامپ ۱۴۰۴ مشخص شد: «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار»
نخستین نشست خبری الکامپ ۱۴۰۴ صبح امروز، یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴، از سوی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای (نصر) تهران برگزار شد. در این نشست، از پوستر بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ رونمایی شد. شعار این دوره نمایشگاه الکامپ، «سرمایه‌گذاری هوشمند و توسعه پایدار» است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا حیدری، دبیر اجرایی الکامپ ۱۴۰۴، درباره این نمایشگاه توضیح داد: «بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاه الکامپ از ۲۷ تا ۳۰ خرداد به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار می‌شود. سعی کرده‌ایم الکامپ امسال با رویکردی متفاوت برگزار شود.»

حکیم‌جوادی: امیدواریم از ظرفیت کشور‌های عضو بریکس در نمایشگاه الکامپ نیز استفاده شود

در ابتدای این نشست، «علی حکیم‌جوادی»، رئیس نصر تهران، به فرصت‌ها و چالش‌های نمایشگاه الکامپ پرداخت. حکیم‌جوادی حمایت جدی «ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از حوزه فناوری اطلاعات و نمایشگاه الکامپ را از فرصت‌های این دوره برشمرد.

او افزود: «فرصت دیگری که باید به آن اشاره کنیم، برنامه هفتم و ماده ۱۰۷ این برنامه است که ناظر بر حوزه فناوری اطلاعات است و کمک می‌کند حضور بخش خصوصی و سازمان نظام صنفی به‌عنوان پرچمدار این حوزه موجب رونق بسیار جدی در این حوزه ایجاد شود.»

رئیس نصر تهران درباره چالش‌ها نیز تأکید کرد: «مشکلات و مصائبی که برای پلتفرم‌ها به وجود آمده، باعث می‌شود سرمایه‌گذاران در این حوزه آزرده‌خاطر شوند، اما امیدواریم با فرصت‌هایی که وجود دارد و رویداد‌هایی مثل الکامپ و روز فناوری اطلاعات، فضایی را ایجاد کنیم که به حل مشکلات این حوزه کمک کند.»

حکیم‌جوادی با اشاره به همزمانی رویداد «دی‌بلاک ۲۰۲۵» با الکامپ ۱۴۰۴، ابراز امیدواری کرد که از ظرفیت کشور‌های عضو بریکس که در رویداد دی‌بلاکس شرکت می‌کنند، در نمایشگاه الکامپ نیز استفاده شود. کنفرانس بین‌المللی دی‌بلاک در حوزه وب ۳.۰ و رمزدارایی‌ها ۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

ذوالفقاریان: در الکامپ امسال به موضوع تعرفه خدمات فناوری اطلاعات پرداخته می‌شود

در ادامه این نشست، «مهرداد ذوالفقاریان»، دبیر نصر تهران، از تحول دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در سال گذشته خبر داد و اشاره کرد که یکی از آثار آن، شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد‌ها بوده است که برای برنامه‌ریزی بهتر رویداد‌ها ایجاد شده است.

دوالفقاریان افزود: «در حال حاضر ۳۷ کمیسیون در نصر تهران داریم که تقریبا تمام فعالیت‌های حوزه فناوری اطلاعات در این کمیسیون‌ها پوشش داده می‌شود. از جمله اقدامات مهمی که برای الکامپ انجام دادیم، شکل‌گیری کارگروه‌هایی در این کمیسیون‌ها برای تعامل بیشتر در برگزاری الکامپ بود. شکل‌گیری پاویون‌های تخصصی مثل پاویون‌های تولید، هوش مصنوعی و نرم‌افزار و رویداد تخصصی مشاوران به‌طور تخصصی از دل کمیسیون‌ها برآمده است.»

همچنین به گفته دبیر نصر تهران، در یک پنل اختصاصی در الکامپ امسال به موضوع تعرفه خدمات فناوری اطلاعات پرداخته می‌شود.

حیدری: ۵۰۰ شرکت در الکامپ ۱۴۰۴ حضور پیدا می‌کنند

رضا حیدری، دبیر اجرایی الکامپ ۱۴۰۴، در ادامه نشست از اختصاص کل سایت محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی به نمایشگاه الکامپ خبر داد و افزود: «نمایشگاه در متراژی حدود ۵۰ هزار متر مربع برگزار می‌شود و احتمالا تا زمان برگزاری نمایشگاه، این متراژ مقداری هم بیشتر خواهد شد.»

به گفته حیدری، امسال بیش از ۶۳۰ شرکت در پیش‌ثبت‌نام نمایشگاه شرکت کرده‌اند. بااین‌حال، «به دلیل نبود امکانات کافی، تعدادی از این شرکت‌ها نمی‌توانند در نمایشگاه حاضر شوند و بر اساس اولویت‌های ثبت‌نام، جانمایی و امکانات تخصیص می‌یابد؛ بنابراین در نمایشگاه امسال، حدود ۵۰۰ شرکت حضور می‌یابند.»

در بیست‌وهشتمین نمایشگاه الکامپ، حدود ۷۰ شرکت از ۷ کشور دیگر حضور خواهند داشت که عمده آنها از چین خواهند بود. کشور‌های آلمان، ترکیه، کره جنوبی و ایتالیا از دیگر کشور‌هایی هستند که نمایندگانی در الکامپ امسال خواهند داشت.

حیدری درباره برنامه‌های نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ توضیح داد: «امسال الکامپ AI (هوش مصنوعی) را خواهیم داشت که در دو سالن به صورت مستقل و مجزا، اعضای صنف، فعالان، استارتاپ‌ها و پاویون‌های هوش مصنوعی مستقر می‌شوند. همچنین امسال برای نخستین‌بار پلتفرم‌های طلا در نمایشگاه الکامپ حضور می‌یابند. بخش تحول دیجیتال در خدمات دولت نیز با حضور فعال و گسترده دولت در سالن ۲۷ شاهد آن خواهیم بود. در دو سالن ۵ و ۶ هم به‌صورت تخصصی به حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) می‌پردازیم.»

تسهیلات شرکت در الکامپ برای کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان حوزه هوش مصنوعی 

«الکامپ‌تاکس» (سخنرانی‌ها)، «تینواستارز» (بخش نوجوان) و «الکامپ‌استارز» (مسابقات استارتاپی) از دیگر بخش‌های الکامپ امسال خواهند بود. به گفته دبیر اجرایی الکامپ، در این دوره مذاکراتی با سمپاد (سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان) انجام شده تا بخش «تینواستارز» الکامپ ۱۴۰۴ با همکاری این سازمان برگزار شود.

حیدری با اشاره به محوریت هوش مصنوعی در نمایشگاه، از ارائه تسهیلات به کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان این حوزه برای حضور در الکامپ خبر داد.

او در پاسخ به دیجیاتو درباره جزئیات این تسهیلات، توضیح داد که بخشی از این تسهیلات در قالب وام به این کسب‌وکار‌ها ارائه می‌شود. صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق «صحا» (صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته) ارائه‌کنندگان این وام‌ها هستند. همچنین تخفیف‌هایی در تعرفه حضور این کسب‌وکار‌ها در نمایشگاه در نظر گرفته شده است. به گفته دبیر اجرایی الکامپ، اطلاعیه دریافت این تسهیلات به‌زودی منتشر می‌شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->