نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش آموزی زیست و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است پایان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی در مهرماه | حدود ۳۷۰ هزار نفر به عنوان بازمانده مطلقه، مستمری دریافت می‌کنند
سرخط خبرها

روند افزایشی ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی | نتیجه ۸.۵ درصد آزمایشات مثبت است

  • کد خبر: ۳۳۵۳۲۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
روند افزایشی ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی | نتیجه ۸.۵ درصد آزمایشات مثبت است
رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایشی بودن آمار ابتلا به کرونا از ابتدای اردیبهشت ماه امسال گفت: هم اکنون نتیجه ۸.۵ درصد نمونه آزمایش‌های روزانه کرونا در مراکز درمانی و بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی مثبت است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا نهبندانی افزود: روزانه به طور میانگین از ۲۵ تا ۳۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نمونه‌گیری و به آزمایشگاه‌های این دانشگاه ارسال می‌شود که به طور متوسط نتایج ۲ مورد از این نمونه‌ها مثبت شناسایی می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون از ۶۲۳ بیمار مشکوک به کرونا نمونه‌گیری شده که نتیجه ۳۱ مورد از این نمونه‌ها مثبت بوده است.

رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه ثبت و گزارش نشده است.

وی تصریح کرد: مواردی بوده که نتایج آزمایشات آنفلوانزا و کرونا در بیمار فوت شده مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ابتلا به سرطان و سایر بیماری‌ها مثبت بوده، اما دلیل فوت ابتلا به کرونا نبوده است.

نهبندانی افزود: اکنون با سویه جدیدی از ویروس کرونا مواجه نیستیم و در حال حاضر سویه (J.N.۱) ویروس کرونا نوعی از امیکرون ضعیف در بین افراد جامعه در گردش است.

وی با بیان اینکه دوره کمون بیماری کووید ۱۹ حدود یک هفته تا ۱۰ روز است، بیان کرد: تب، سردرد، سرفه، خشونت صدا، بیحالی و ضعف، اختلال بویایی و چشایی در برخی بیماران از عمده علایم شایع سویه جدید کرونا به شمار می‌رود.

رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص وضعیت کنونی ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی به ویژه کرونا در کشور و استان خراسان رضوی گفت: داده‌های نظام مراقبت کشوری حاکی از افزایش موارد مثبت کووید ۱۹ در سطح کشوری است و بر اساس ارزیابی نظام مراقبت بیماری‌های تنفسی حاد، در استان نیز از ابتدای اردیبهشت امسال درصد مثبت شدن نمونه‌های کووید ۱۹ نسبت به ماه‌های گذشته افزایش داشته است.

وی افزود: سفر‌های نوروزی، حضور در تجمعات و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده نکردن از ماسک در دوران ابتلا به بیماری‌های تنفسی و ... از جمله علل ابتلا و شیوع بیماری کرونا است.

نهبندانی با بیان اینکه برای پیشگیری از شیوع بیماری‌های حاد تنفسی اعم از آنفلوانزا و کرونا اقدامات رفتاری پیشگیرانه بسیار موثر است، عنوان کرد: رعایت آداب تنفسی در هنگام عطسه و سرفه، استفاده از دستمال و دفع بهداشتی دستمال‌های آلوده در سطل زباله در بسته، شستشوی مکرر دست‌ها با آب و مایع صابون، استفاده از ماسک در محیط‌های شلوغ از جمله مترو و اتوبوس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی بیان کرد:همچنین هنگام مشاهده علائم تنفسی در خود یا اطرافیان، تغذیه مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مخصوصا در گروه‌های پرخطر از جمله مادران باردار، سالمندان، کودکان و افرادیکه بیماری زمینه‌ای دارند بسیار مهم است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->