تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آیا سؤالات آزمون سمپاد لو رفته است؟ | پیگیری شکایات والدین توسط وزارت آموزش و پرورش معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: در دنیای مدرن امروز شهرداران معماران آینده‌نگر شهر هستند بخشش قاتل پای چوبه دار به احترام امام حسین(ع) معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم پایش آنلاین پارک سرخه حصار با ۴۴ دوربین نظارتی دبیر ستاد حقوق بشر: با رویکردی فعال حقوق قربانیان ایرانی را در مجامع بین‌المللی و داخلی پیگیری می‌کنیم خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟ نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار خواهد شد کووید ۱۹، شایع‌ترین ویروس بیماری‌های تنفسی در خرداد ۱۴۰۴ ارائه بیش از ۱۸ هزار خدمت سلامت به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون تایباد استاندار ایلام خبر داد: تردد سالانه ۸ میلیون زائر از مرز مهران «احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان مبلغ شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ تعیین شد پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ و ارتقای خدمات درمانی، دو مطالبه مهم بازنشستگان تأمین اجتماعی هشدار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی: خرید، فروش و حمل آرد خارج از فرایند‌های تعریف‌شده، جرم و مشمول قانون قاچاق است نکات مهم برای رزرو بلیت هواپیما به نجف در ایام اربعین ۱۴۰۴ – فلای سپهران روایت میلاد حاتمی از حمله اسرائیل به زندان اوین + فایل صوتی «روز تأمین اجتماعی» و راهکار‌های مؤثر برای رفع مشکل ناترازی هزینه و درآمد قتل در شهرستان فیروزه خراسان رضوی؛ دستگیری قاتل فراری در پارک لاله تهران آغاز پروژه مرمت بخشی از گنبد سلطانیه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) انهدام باند جابه‌جایی موادمخدر در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۲۰ کانال متخلف کنکور به مقامات قضایی ارجاع شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا جمعه طرح جدید آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری | تولید اسباب‌بازی برای آموزش تاب‌آوری در شرایط بحران رئیس سازمان استعدادهای درخشان: والدین نگران تخلفات احتمالی آزمون تیزهوشان نباشند، پیگیری می‌کنیم باز هم حفر چاه‌های جدید در دشت مشهد برای عبور از بحران آبی
سرخط خبرها

فعالیت ۳۰۰ نیروی متخصص ذبح شرعی دام در خراسان رضوی هم‌زمان با عید قربان ۱۴۰۴ + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۵۹۴۰
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
فعالیت ۳۰۰ نیروی متخصص ذبح شرعی دام در خراسان رضوی هم‌زمان با عید قربان ۱۴۰۴ + فیلم
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: برای پوشش کامل شهر برای ذبح شرعی دام در ایام عید قربان، ۶۵ تیم ثابت و سیار، ۳۰۰ نیروی متخصص، ۹۹ نفر آموزش‌دیده، ۱۶۶ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۳۵ ناظر شرعی در ۳۳ شهرستان استان پیش‌بینی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود جوادی‌نژاد در نشست خبری نظارت‌های بهداشتی‌دامپزشکی در روز عید سعید قربان که امروز، یکشنبه ۱۱ خردادماه، در مکان اداره کل دامپزشکی مشهد با حضور اهالی رسانه برگزار شد، با اشاره به آسیب‌های ذبح غیرمجاز دام در معابر و منازل، از استمرار طرح قربانی بهداشتی با همکاری تیم‌های ثابت و سیار در خراسان خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح مدیریت بهداشتی قربانی که نخستین بار سال ۸۶ توسط اداره کل آموزشی خراسان رضوی آغاز شد، تلاش کردیم این آیین پسندیده را به شکل بهداشتی برگزار کنیم. آلودگی محیطی، آلودگی صوتی، آسیب روانی به کودکان، نارضایتی خانواده‌ها از ریختن خون بر کف معابر و گسترش بیماری‌های مشترک انسان و دام از مهم‌ترین پیامد‌ها و نگرانی‌هاست.

وی افزود: هدف ما این است که ضمن عمل به سنت، سلامت عمومی را هم حفظ کنیم. از سال‌های گذشته، مراکز مجاز عرضه دام راه‌اندازی شده و تیم‌های دامپزشکی به صورت ۳۶۵ روزه مستقر شدند تا سلامت دام و فرایند قربانی کنترل شود.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به تمهیدات اتخاذشده در سال جاری، بیان کرد: کشتارگاه‌ها و مراکز مجاز با حضور تیم بهداشتی و شرعی آماده خدمت‌رسانی هستند. دام‌ها پس از بازرسی کامل، با شناسنامه سلامت تحویل مردم می‌شوند. تمام فرایند و مراحل کشتار تحت نظارت دامپزشکی است و لاشه‌ها با مهر بهداشتی و مجوز عرضه می‌شوند. همچنین شرایط بیماری ثبت شده و امسال هم باوجود چالش‌هایی چون موارد مشکوک به بیماری در منطقه، اقدامات جدیدی برای بسته‌بندی و نگهداری گوشت در دو لایه پلاستیک و توصیه به مصرف خانگی انجام شده است.

جوادی‌نژاد در ادامه گفت: کشتار خارج از کشتارگاه در تمام ایام سال ممنوع است، اما در اعیاد مذهبی مثل عید قربان به‌خاطر اهمیت اعتقادی نمی‌توانیم به شکل قهری برخورد کنیم و صرفاً کار فرهنگی و ترویجی انجام می‌دهیم. برای پوشش کامل شهر، ۶۵ تیم ثابت و سیار، ۳۰۰ نیروی متخصص، ۹۹ نفر آموزش‌دیده، ۱۶۶ نفر بازرس بهداشت گوشت و ۳۵ ناظر شرعی در ۳۳ شهرستان استان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: سال گذشته در ایام عید قربان، حدود ۱۲ هزار رأس گوشت قربانی در استان تولید شد و پس از تهران، خراسان رضوی رتبه دوم کشور را از نظر توزیع دارد. امسال هم خدمات‌رسانی باقوت ادامه دارد و با حضور زائران، وظیفه بیشتری بر دوش ماست.

حسن نیکنام
تصویربردار و تدوینگر حسن نیکنام
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->