کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) چرا معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان واریز نمی‌شود؟ یک فوتی و ۲۶ مصدوم در پی حادثه رانندگی در پارس‌آباد اردبیل (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین فقط از مرز مهران تردد نکنند شبکه تجارت محتوای مستهجن در اینستاگرام و انفعال در نظارت | چرا پلیس امنیت اخلاقی چشمش را روی شبکه‌های ضدخانواده بسته است؟ مرگ مشکوک پیرزن تهرانی پس از مواجه با ۳ سارق نقاب‌دار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرم‌تر می‌شود؟ آب‌لیمو با آب ولرم؛ شروعی ساده برای پاکسازی بدن و تقویت گوارش حمله ناجوانمردانه به پلیس در شب گذشته | جان‌باختن خداداد باقری یکی از حافظان امنیت در سراوان + عکس معرفی مسجد تاریخی «خسرو شیر» جغتای اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش!

  • کد خبر: ۳۳۷۰۸۸
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش!
پرونده چهره ماندگار علمی و استاد روابط بین‌الملل کشور که بر سر اختلاف ملکی با چند نفر مورد ضرب‌وجرح قرار گرفته، به پزشکی قانونی ارجاع شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بنا بر اظهارات این چهره دانشگاهی، حدود ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه ۱۳ خرداد دکتر پیروز مجتهدزاده ۸۰ ساله که برای سرکشی به خانه مادر همسرش رفته بود، از سوی افرادی که در این خانه ساکن شده‌اند، مورد ضرب و جرح شدید قرار گرفت.

دکتر مجتهدزاده درباره جزئیات این ماجرا  گفت: «مادر همسرم از ۳ سال قبل به انگلیس رفته بود. ظهر روز سه‌شنبه در خانه بودم که همسرم گفت شنیده چند نفر بی‌اجازه در خانه مادرش زندگی می‌کنند و آنجا را تصرف کرده‌اند. بعد همسرم از من خواست به آن خانه در خیابان جماران برویم تا به اوضاع سرکشی کنیم. من ابتدا مخالفت کردم، اما وقتی دیدم همسرم قصد دارد تنها برود با او راهی خانه مادرزنم شدیم. وقتی به آنجا رسیدیم و با کلید در را باز کردیم به یکباره چند جوان به ما حمله و به ورود ما اعتراض کردند. من برای اینکه شاید آنها بزرگتری داشته باشند که بتوانم با او صحبت و مشکل را حل کنم از پله‌ها بالا رفتم، اما آنها ناگهان در خانه را بستند و من را در داخل ساختمان گیر انداختند و چند نفری به من حمله کردند. یکی از آنها با جسمی سفت و سنگین ضربه‌ای به سرم زد که چند دقیقه‌ای گیج شدم. بعد هم با مشت و لگد به جانم افتادند به طوری که دیگر توان ایستادن نداشتم و روی زمین افتادم.»

وی افزود: «در نهایت همسرم با کمک دوستانی که در محل بودند با پلیس تماس گرفتند و پس از حضور مأموران کلانتری ۱۲۳ نیاوران و با کمک نیرو‌های اورژانس به بیمارستان شهدای تجریش منتقلم کردند. البته آسیب روانی که این ماجرا برایم داشت بیشتر از لطمه‌های جسمی بود.»

دکتر مجتهد‌زاده در ادامه گفت: «مادر همسرم ساکن انگلیس است. وقتی به ایران می‌آمد پسر جوانی به عنوان خدمتکار و راننده کارهایش را انجام می‌داد. همان موقع او به مادرخانمم گفته بود یک کلید از خانه‌تان به من بدهید تا جهت رفت و آمد و انجام خرید برای شما راحت‌تر باشم. مادر همسرم هم کلیدی به او داده بود، اما آن شخص از اعتماد مادرزنم سوء‌استفاده کرده بود و از روی کلید مخفیانه برای خودش کلیدی ساخته بود و پس از خروج مادرهمسرم از ایران آن راننده به همراه خانواده‌اش بدون اجازه وارد ملک شده و در آنجا ساکن شده‌اند.»

دکتر مجتهدزاده در ادامه اظهار کرد: «وقتی همسرم متوجه ماجرا شد برای تعیین تکلیف وضعیت خانه به آنجا رفتیم، اما آنها در کمال ناباوری به جای عذرخواهی از تصرف عدوانی به من حمله کردند و مدعی شدند، چون در این چند سال مراقب خانه بوده‌ایم یا باید سالی یک میلیارد تومان به ما پرداخت کنید یا خانه را تخلیه نمی‌کنیم. این در حالی است که نه مادرهمسرم به آنها گفته بود که مراقب خانه باشند و نه اجازه‌ای برای سکونت به آنها داده بود.»

 وی درباره آخرین وضعیت پرونده نیز گفت: «در حال حاضر شکایتی از این افراد انجام شده و من هم برای آسیب‌هایی که به من زده شده به پزشکی قانونی معرفی شده‌ام.»

افشین علا شاعر و پسرخاله دکتر مجتهد‌زاده نیز در این باره گفته است: «دکتر پیروز مجتهدزاده سال‌هاست که با عرق‌ریزی روح و خون جگر، با تدریس و نگارش و سخنرانی در محافل علمی و سیاسی داخل و خارج کشور، عمر خود را صرف اعتلای نام ایران در مجامع بین‌المللی کرده است. بویژه در خصوص اثبات حق حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه خلیج فارس پایمردی جانانه‌ای از خود نشان داده است.

متأسفانه دکتر مجتهدزاده در سفر اخیر به تهران، از غصب ملک شخصی مادر همسرشان مطلع می‌شود. ولی بنا را بر رأفت و مدارا می‌گذارد و به وعده این افراد که قول تخلیه ملک را می‌دهند، اعتماد می‌کند و در موعد مقرر همراه با همسرش برای اسکان به ملک مزبور می‌رود. اما وی را مورد اهانت و ضرب و شتم قرار می‌دهند و بشدت زخمی می‌کنند. اما پیگیری این ماجرا را به عهده خودشان می‌گذارند. در حالی که ایشان هنوز در بهت و رنج ناشی از این حادثه ناگوار به سر می‌برد و به دلیل ضربات جسمی و روحی فراوان، توانایی طی مراحل پیچیده قضایی را ندارد. بی‌شک اتفاقی چنین ناگوار برای یک دانشمند ایرانی فاجعه‌ای است که ورود فوری و جدی دستگاه‌های امنیتی و قضایی کشور را می‌طلبد؛ لذا از متولیان امر تقاضا می‌کنم ایشان را که در آستانه هشتاد سالگی هستند و مدتهاست که از بیماری نیز رنج می‌برند، در پیچ و خم کلانتری، دادگاه، پزشکی قانونی و سایر مراحل طاقت‌فرسای دادخواهی تنها نگذارند.»

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->