ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد
سرخط خبرها

قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت

  • کد خبر: ۳۳۷۲۵۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در پیامی با اعلام جزئیاتی درباره مورد بحث قرار گرفتن موضوع برنامه هسته‌ای ایران در جلسه ماه ژوئن شورای حکام، گفت که ارائه قطعنامه ضدایرانی تروئیکای اروپا و آمریکا نتیجه مثبتی به همراه نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، روز یکشنبه و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: جلسه ماه ژوئن شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فردا آغاز خواهد شد. انتظار می‌رود گفت‌وگوهای پرتنشی درباره برنامه هسته‌ای ایران انجام شود.

اولیانوف گفت: آمریکا و تروئیکای اروپا(آلمان، فرانسه و انگیلس) قصد دارند پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در این زمینه ارائه کنند. مطمئنا، نتایج مثبتی به همراه نخواهد داشت.

گزارش‌ها حاکی از آن است که آمریکا قرار است از قطعنامه ضدایرانی تروئیکای اروپا در شورای حکام حمایت کند. این در حالی است که واشنگتن  مذاکرات غیرمستقیمی را با میانجی‌گری عمان با ایران برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای آن پیش می‌برد و مقام‌های آمریکایی گفته‌اند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا رویکردی دیپلماتیک را نسبت به ایران اتخاذ کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس که پیش‌نویس این قطعنامه را رویت کرده گزارش داد که در متن آن ادعا شده است: ناکامی‌های متعدد ایران در انجام تعهدات خود از سال ۲۰۱۹ برای ارائه همکاری کامل و به موقع به آژانس در مورد مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده در چندین مکان اعلام نشده در ایران، به معنای عدم پایبندی به تعهدات آن تحت توافقنامه پادمانی آن است.

پیش‌نویس قطعنامه علاوه بر این، ادعا کرده است که «ناتوانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ارائه تضمین مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران منحصراً صلح‌آمیز است، پرسش‌هایی را مطرح می‌کند که در صلاحیت شورای امنیت سازمان ملل متحد، به عنوان نهادی که مسئولیت اصلی حفظ صلح و امنیت بین‌المللی را بر عهده دارد، قرار دارد.»

به اذعان آسوشیتدپرس متن پیش‌نویس ممکن است قبل از ارائه رسمی تغییر کند، زیرا اعضای شورای حکام فرصت دارند اصلاحاتی را پیشنهاد دهند.

یک دیپلمات ارشد غربی در گفت‌وگو با این خبرگزاری آمریکایی ضمن معرفی این قطعنامه ضدایرانی به‌عنوان «گامی جدی»، تصریح کرد: درهای دیپلماسی را در این مورد نمی‌بندند.

این مقام غربی افزود: هدف این قطعنامه این است که ایران این مسئله را حل کند. به همین دلیل است که این قطعنامه بلافاصله عدم پایبندی ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع نمی‌دهد تا تحریم‌های بیشتری را بررسی کند. ایرانیان فرصتی خواهند داشت تا سرانجام به تمام درخواست‌هایی که در ۶ سال گذشته مطرح شده است، عمل کنند و پاسخ دهند.

«کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه ایران پیشتر به طرف‌های غربی هشدار داده و گفته بود: «طبیعی است اگر اقدام خاصی در شورای حکام در هفته بعد انجام دهند، ایران تصمیمات لازم را در حوزه فعالیت‌های هسته‌ای خود و دسترسی‌های آژانس قطعاً انجام خواهد داد.»

معاون وزیر خارجه ایران همچنین درباره احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز گفت: پیش‌بینی نمی‌کنم که این کشورها بخواهند تا این اندازه اقدام مخرب جدی انجام دهند و این مسئله ناچیز را به شورای امنیت ارجاع دهند، یعنی مضحکه شورای حکام و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهد بود که یک چنین موضوعات ادعایی که مربوط به ۲۵ سال قبل است، در قالب یک پرونده به شورای امنیت ارجاع دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->