پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر انگلیسی: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم روایت سردار شکارچی از توان نظامی ایران در جنگ ۱۲ روزه: رژیم صهیونیستی در روز نهم جنگ دست تسلیم را بالا گرفت سرکوب تظاهرات علیه نسل‌کشی غزه در حیفا؛ ۱۵ فلسطینی بازداشت شدند (۲ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: تصمیمات بزرگ نظام در مجموعه مدیریت عالی اتخاذ می‌شود + ویدئو اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۵۹ هزار و ۵۸۷ شهید (۲ مرداد ۱۴۰۴) احتمال تمدید ۶ ماهه مهلت فعال‌سازی مکانیسم ماشه برای ایران بیانیه مرجع عالیقدر؛ حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «مدظله العالی» پیرامون مسائل در حال وقوع غزه رایزنی وزیران خارجه ایران و بنگلادش درباره اوضاع غزه ایران: بیانیه سران ژاپن و اتحادیه اروپا گمراه کننده است حماس: آمریکا مسئول مستقیم ادامه نسل‌کشی در غزه است ویدیو | واکنش سردار وحیدی به حضور عامل نفوذی در خصوص لو رفتن جلسه سران قوا وزارت امور خارجه: رژیم اسرائیل هدفی جز نابودی کامل فلسطین ندارد ما کجا ایستاده‌ایم؟ شهادت ۱۱۵ نفر از گرسنگی در نوار غزه انفجار شدید در ادلب سوریه + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۴) وزیر صهیونیست در آستانه مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا به فرانسه سفر کرد ویدیو | موشک خرمشهر ۵ کابوس جدیدی برای پدافند اسرائیل زخمی شدن دست کم ۷ اسرائیلی در عملیات ضدصهیونیستی (۲ مرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون امنیت ملی: برخی می‌خواهند جنگ ۱۲ روزه ما را صرفاً به نبرد با رژیم صهیونیستی تقلیل دهند فرمانده قرارگاه اربعین فراجا: امنیت راهپیمایی اربعین با ۱۵ هزار نیرو تأمین می‌شود مجمع جهانی بیداری اسلامی: گرسنگی مردم غزه، جنایت علیه بشریت است یمن خواستار موضع یکپارچه دولت‌های اسلامی و عربی در مقابله با رژیم صهیونیستی شد اعتراض آیت‌الله نوری همدانی به جنایات اسرائیل در نامه‌ای به پاپ لئون چهاردهم
سرخط خبرها

قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت

  • کد خبر: ۳۳۷۲۵۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در پیامی با اعلام جزئیاتی درباره مورد بحث قرار گرفتن موضوع برنامه هسته‌ای ایران در جلسه ماه ژوئن شورای حکام، گفت که ارائه قطعنامه ضدایرانی تروئیکای اروپا و آمریکا نتیجه مثبتی به همراه نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، روز یکشنبه و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: جلسه ماه ژوئن شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فردا آغاز خواهد شد. انتظار می‌رود گفت‌وگوهای پرتنشی درباره برنامه هسته‌ای ایران انجام شود.

اولیانوف گفت: آمریکا و تروئیکای اروپا(آلمان، فرانسه و انگیلس) قصد دارند پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در این زمینه ارائه کنند. مطمئنا، نتایج مثبتی به همراه نخواهد داشت.

گزارش‌ها حاکی از آن است که آمریکا قرار است از قطعنامه ضدایرانی تروئیکای اروپا در شورای حکام حمایت کند. این در حالی است که واشنگتن  مذاکرات غیرمستقیمی را با میانجی‌گری عمان با ایران برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای آن پیش می‌برد و مقام‌های آمریکایی گفته‌اند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا رویکردی دیپلماتیک را نسبت به ایران اتخاذ کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس که پیش‌نویس این قطعنامه را رویت کرده گزارش داد که در متن آن ادعا شده است: ناکامی‌های متعدد ایران در انجام تعهدات خود از سال ۲۰۱۹ برای ارائه همکاری کامل و به موقع به آژانس در مورد مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده در چندین مکان اعلام نشده در ایران، به معنای عدم پایبندی به تعهدات آن تحت توافقنامه پادمانی آن است.

پیش‌نویس قطعنامه علاوه بر این، ادعا کرده است که «ناتوانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ارائه تضمین مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران منحصراً صلح‌آمیز است، پرسش‌هایی را مطرح می‌کند که در صلاحیت شورای امنیت سازمان ملل متحد، به عنوان نهادی که مسئولیت اصلی حفظ صلح و امنیت بین‌المللی را بر عهده دارد، قرار دارد.»

به اذعان آسوشیتدپرس متن پیش‌نویس ممکن است قبل از ارائه رسمی تغییر کند، زیرا اعضای شورای حکام فرصت دارند اصلاحاتی را پیشنهاد دهند.

یک دیپلمات ارشد غربی در گفت‌وگو با این خبرگزاری آمریکایی ضمن معرفی این قطعنامه ضدایرانی به‌عنوان «گامی جدی»، تصریح کرد: درهای دیپلماسی را در این مورد نمی‌بندند.

این مقام غربی افزود: هدف این قطعنامه این است که ایران این مسئله را حل کند. به همین دلیل است که این قطعنامه بلافاصله عدم پایبندی ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع نمی‌دهد تا تحریم‌های بیشتری را بررسی کند. ایرانیان فرصتی خواهند داشت تا سرانجام به تمام درخواست‌هایی که در ۶ سال گذشته مطرح شده است، عمل کنند و پاسخ دهند.

«کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه ایران پیشتر به طرف‌های غربی هشدار داده و گفته بود: «طبیعی است اگر اقدام خاصی در شورای حکام در هفته بعد انجام دهند، ایران تصمیمات لازم را در حوزه فعالیت‌های هسته‌ای خود و دسترسی‌های آژانس قطعاً انجام خواهد داد.»

معاون وزیر خارجه ایران همچنین درباره احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز گفت: پیش‌بینی نمی‌کنم که این کشورها بخواهند تا این اندازه اقدام مخرب جدی انجام دهند و این مسئله ناچیز را به شورای امنیت ارجاع دهند، یعنی مضحکه شورای حکام و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهد بود که یک چنین موضوعات ادعایی که مربوط به ۲۵ سال قبل است، در قالب یک پرونده به شورای امنیت ارجاع دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->