تأکید کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی بر استمرار ثبات در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی دینار عراق در آستانه اربعین حسینی چقدر است؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول استاندار خراسان رضوی: «احداث نیروگاه تجدیدپذیر دولتی» نمونه موفقی از همگرایی برای رفع ناترازی‌هاست تحلیل بازار میلگرد اصفهان و وضعیت قیمت در مقایسه با رقبا چراغ سبز بورس در چهارمین هفته تیرماه روشن ماند | طلسم فرار پول‌های حقیقی از بازار بالاخره شکسته شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رشد ۴۴ درصدی حق‌بیمه در بهار ۱۴۰۴ | عملکرد شرکت‌بیمه در بخش پرداخت خسارت چگونه بوده است؟ میزان رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد | کدام بخش‌ها بیشترین سهم را داشتند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت | تعادل بازار روغن تا ۲۰ روز آینده ترفند برخی شرکت ها برای فروش روغن به بنکداران و تشدید گرانی در بازار | روغن به شرط خرید کالاهای دیگر! بررسی ابزار‌های نوین مالی در کمیته فقهی بورس خودروسازان به معاون اول رئیس‌جمهور نامه نوشتند | انتقاد خودروسازان از استناد‌های غیرقانونی وزارت صمت در اصلاح قیمت خودرو طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم در شهرستان مشهد از مرز ۵۸ هزار تن گذشت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه روند قیمت دلار را تغییر داد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افزایش مستمری‌ها از تیرماه ۱۴۰۴، فرصتی برای بیمه‌شدگان صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان رضوی نظام بانکی در پرداخت تسهیلات تکلیفی به مشاغل خانگی کم‌کاری می‌کند فراخوان وزارت صمت برای متقاضیان واردات خودرو‌های کارکرده منتشر شد + جزئیات قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | یک کیلو سیب‌زمینی چند؟ دلایل اصلی طولانی‌شدن صف وام ازدواج چیست؟ | تعلیق رؤسای شعب و اخذ جریمه نقدی از شعب متخلف در پرداخت وام ازدواج فروش بلیت اتوبوس‌های ویژه اربعین از امروز (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد قیمت جهانی نفت امروز (۲۵ تیر ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۶۸ دلار و ۸۴ سنت شد فروش برنج ۸۰ هزار تومانی به قیمت ۳۰۰ هزار تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای | پای مافیای برنج در میان است برگزاری مانور سراسری اصلاح مصارف نامتعارف برق در خراسان رضوی نماینده مجلس: حمایت ۶۰ همتی تزریق شده به بورس به جیب شرکت‌های حقوقی می‌رود افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت نان منتفی شد؟ پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴) وام ۵ هزار میلیاردی بانک دولتی برای یک خیریه معروف فاش شد! پیش بینی قیمت دلار و طلا (چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت مطلوب کالا‌های اساسی در چند روز اخیر (۴ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۱۲۵۴
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
وضعیت مطلوب کالا‌های اساسی در چند روز اخیر (۴ تیر ۱۴۰۴)
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وضعیت کالاهای اساسی در شرایط خاص چند روز گذشته کشور و هم اکنون نسبتاً خوب بوده و هست و باید دقت، تدبیر و مدیریت بیشتری لحاظ شود که بتوانیم از این شرایط خاص عبور کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدجواد عسکری در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی پس از ارائه گزارش وزیر جهاد کشاورزی به نمایندگان مجلس، ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های این وزارتخانه در راستای تأمین کالاهای اساسی مردم در گزارشی عنوان کرد: امنیت غذایی از مباحث مهم جامعه بشری و گره خورده به امنیت ملی است که اگر هر ملت و دولتی در راستای امنیت غذایی در قالب برنامه کوتاه مدت یا میان مدت حرکت نکند، آسیب خواهد دید.

 رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در ادامه با اشاره به اقدامات این کمیسیون در روزهای اخیر گفت: در راستای اتفاقی که در کشور افتاد، بلافاصله به همراه همکارانم در کمیسیون کشاورزی مجلس جلسات متعددی را با حضور مسئولان کشور برای تأمین کالاهای اساسی و مدیریت و نحوه توزیع آن تشکیل دادیم و آنچه که لازم بود کمیسیون کشاورزی مجلس دنبال کند، در قالب نامه و جلسات به وزارت جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه‌های مربوطه مأموریت داد تا کارها به انجام برسد.

 نماینده مردم داراب و زرین‌دشت در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین در بحث برگزاری جلسات در کمیسیون کشاورزی مجلس لازم دانستیم چند کمیته ویژه تشکیل دهیم؛ یکی کمیته نظارت بر ترخیص کالاهای اساسی از بنادر بود که مأموریت دارد به صورت هفتگی از وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های متولی گزارش بگیرد و ایفای نقش کند. کمیته دیگر، کمیته امنیت غذایی، نظارت بر نیاز، تولید، توزیع و ذخیره کالاهای اساسی است که این کمیته هم باید به صورت هفتگی از وزارت جهاد کشاورزی گزارش بگیرد. کمیته نظارت بر حمل و نقل محصولات کشاورزی از مبدأ به مقصد، کمیته دیگری بود که در کمیسیون کشاورزی مجلس شکل گرفت تا در شرایط جنگی و وضعیت پیش آمده اوضاع را مدیریت کند.

 عسکری گفت: خوشبختانه با پیگیری‌ها و جلساتی که انجام شد، وضعیت کالاهای اساسی در شرایط خاص چند روز گذشته کشور و هم اکنون نسبتاً خوب بوده و هست، اما مطلوب نیست و باید دقت، تدبیر و مدیریت بیشتری لحاظ شود که بتوانیم از این شرایط خاص عبور کنیم و برای مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعتماد ایجاد کنیم تا هم تولید کننده بتواند با خیال راحت تولید کند و هم مصرف کننده با خیال راحت مصرف کند.

 وی ادامه داد: در این راستا برنامه‌ریزی شده است تا وزارت جهاد کشاورزی به صورت هفتگی گزارش‌های لازم را به کمیسیون کشاورزی مجلس ارائه دهد تا بتوانیم نظارت درست و کافی انجام دهیم و در نتیجه اتفاق مطلوب‌تری حاصل شود. نمایندگان مردم در استان‌های مختلف هم در همین راستا نظارت‌های میدانی در شرایط جنگی را انجام دادند که جای تقدیر و تشکر دارد.

 رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه خطاب به وزیر جهاد کشاورزی به بیان نکاتی در خصوص امنیت غذایی و بحث امنیت سفره مردم پرداخت و گفت: اجرایی و عملیاتی شدن برنامه هفتم توسعه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و پرداخت پول گندم کاران از جمله درخواست‌های کمیسیون از وزارتخانه است. با توجه به اینکه در بودجه ۱۴۰۴، ۲۴۶ همت برای بحث خرید تضمینی محصولات کشاورزی پیش‌بینی شده است، تأکید کمیسیون بر این است که هرچه سریع‌تر سازمان برنامه و بودجه، سازمان هدفمندی یارانه‌ها، وزارت جهاد کشاورزی و خزانه داری کل کشور نسبت به پرداخت پول گندم کاران با هم هماهنگ شوند.

عسکری رقابت سالم بین واردکنندگان کالاهای اساسی را از دیگر درخواست‌های کمیسیون کشاورزی مجلس از وزیر جهاد کشاورزی برشمرد و افزود: با توجه به بررسی‌های صورت گرفته لازم است در این زمینه به کسانی اولویت داده شود که اهلیت داشته باشند و بتوانند در این راستا کاری کنند. همچنین تشکیل شورای قیمت گذاری لازم و ضروری است و تأکید می‌شود در اسرع وقت جلسه این شورا برگزار شود. علاوه بر این خرید تضمینی محصولات کشاورزی و تنظیم تولید با توجه به اینکه همه ظرفیت‌ها به سمت تنظیم بازار رفته است نیز باید مورد توجه قرار گرفته و تمهیداتی در این زمینه اندیشیده شود.

 وی در پایان گفت: اجرای الگوی کشت که یکی از مباحث جدی و بسیار مهم در شرایط فعلی است، دغدغه کشاورزان و بهره برداران این حوزه است که باید حتماً مورد توجه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد. همچنین قرار دادن به موقع نهاده‌های کشاورزی در اختیار کشاورزان، ارائه به موقع تسهیلات و وام‌های کشاورزی و همچنین دانش بنیان کردن بخش کشاورزی کشور از دیگر مسائل مورد تأکید کمیسیون کشاورزی مجلس است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->