ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد

  • کد خبر: ۳۴۱۴۰۹
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد
وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۲۰ دانش آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در نشست کمیته فوریت‌ها که در اداره ناحیه دو مشهد برگزار شد، اظهار کرد: من برای ایجاد تحول در آموزش و پرورش آمده‌ام و با همراهی شما همکاران این کار را انجام خواهیم داد؛ در برنامه درسی و آموزش نیروی انسانی تحول ایجاد خواهیم کرد.

وی ادامه داد: شخص رئیس‌جمهور اهمیت ویژه‌ای به آموزش و پرورش می‌دهند به گونه‌ای که صبح روز اعلام آتش بس با من تماس گرفتند و خواستار جلسه‌ای برای پیگیری امور آموزش و پرورش شدند.

وی افزود: رئیس‌جمهور به ایده "تحول در کشور از تحول در آموزش و پرورش شروع می‌شود"، باور دارند.

کاظمی با اشاره به ایده‌های رئیس جمهور درخصوص آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: ایشان دو برنامه مهم را در آموزش و پرورش دنبال می‌کنند؛ اولی کیفیت بخشی و دومی نهضت توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی و پرورشی است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مسائل روز آموزش و پرورش، گفت: به زودی زمان برگزاری آزمون مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی مشخص خواهد شد؛ برای ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش افراد باید فارغ‌التحصیل مقطع تحصیلی مورد نظر باشند و از این لحاظ تغییری صورت نگرفته، اما در خصوص مصاحبه‌های دانشگاه فرهنگیان صحبت این بود که نمره مصاحبه بین سایر بخش‌ها توزیع شود که من نپذیرفتم و گفتم مصاحبه‌ها حتما برگزار شود.

وی با اشاره به پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال گذشته، عنوان کرد: پرداخت پاداش از طریق اوراق تأیید و اوراق آن صادر شده بود که بخاطر شرایط کشور متوقف شد و پیگیر آن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۲۰ دانش آموز در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: از فرهنگیان عزیز هم شهید داشتیم و تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->