مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود دستگیری سارقان سریالی دوچرخه و  لوازم خودرو در  عملیات‌های پلیس مشهد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۷۰ مدرسه جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟ ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند
سرخط خبرها

دلمه سیرابی، غذایی با عمر ۵۰۰ ساله است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۳۴۱۴۶
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
دلمه سیرابی، غذایی با عمر ۵۰۰ ساله است+ طرز تهیه
کسانی که به کله پاچه علاقه مندند قطعا سیرابی نیز خورده اند سیراب گوسفند بسیار لذیذ است و خواص فراوانی دارد و معمولا به صورت آبپز تهیه می‌شود، ولی امروز تصمیم داریم غذایی جدید را با سیراب به شما آموزش دهیم. برای یادگیری تهیه دلمه سیرابی با ما همراه باشید.
به گزارش شهرآرانیوز، «گیپا» در واقع همان دلمه سیرابی است، غذایی لذیذ که در اصفهان، کرمان و لرستان با مواد میانی متفاوتی پخت می‌شود. اگر اهل سیرابی باشید، حتما از خوردن این غذا هم لذت می‌برید. سیرابی کلسیم و ویتامین «۶B» فراوانی دارد و برای کم خونی و زخم معده غذایی عالی است. همچنین در مقایسه با گوشت گوسفندی و گوساله کالری بسیار کمی دارد و شما را چاق نمی‌کند.
 
مناسب برای: ۶ نفر
 

زمان برای پخت:١٨٠ دقیقه

موادلازم برای تهیه دلمه سیرابی:

برنج: ٣ پیمانه
لپه: یک پیمانه
گوشت بوقلمون چرخ شده: ۱۵۰گرم
سبزی معطر: یک پیمانه
پیاز: ٢ عدد
سیر: ٣ حبه
سیراب و شیردان: یک عدد
نمک، زعفران: به میزان لازم
رب، زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیرابی:

برای تهیه مواد میانی غذا، یک پیاز رنده کنید و تفت بدهید تا کمی سبک شود. گوشت بوقلمون یا مرغ چرخ شده را به آن اضافه کنید و کمی دیگر آن را تفت بدهید. حالا زعفران، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید. بعد هم سبزی معطر را اضافه کنید.
لپه‌ای را که از قبل پخته ایم، همراه با برنجی که چند ساعت خیسانده شده باشد، به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و گوشه‌ای بگذارید تا کمی سرد شود.
 
سیرابی و شیردان را بعد از شستن، به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل آن را با مواد آماده شده پرکنید. سپس با نخ و سوزن بدوزید.
 
پیاز باقی مانده را رنده کنید و درون قابلمه‌ای تفت بدهید. سپس سیر رنده شده و بعد هم رب و ادویه را به آن اضافه کنید. دلمه‌ها را داخل قابلمه سرتفت بدهید و زیر و رو کنید. بعد هم آب جوش روی آن بریزید و بگذارید خوب بپزد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->