تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم چایخانه‌های حرم رضوی؛ روایت ۲۰۰ خادم و هزاران فنجان چای برای زائران دروغ جدید معاندین درباره زیارتنامه برای رهبر انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) مشهد میزبان کنگره بین المللی شعر پیامبر رحمت(ص) دارالشفای امام رضا (ع)، قدیمی‌ترین مرکز درمانی مشهد | وجود ۶۹ نسخه خطی از آثار زکریای رازی در مرکز اسناد آستان قدس رضوی آرزوی شهادتی که امام‌رضا(ع) پای آن را امضا کرد تاریخ دقیق آغاز امامت امام زمان (عج) در تقویم شمسی و قمری کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی برگزار می‌شود وزیر آموزش و پرورش: طرح «مسجد، مدرسه دوم» اجرا شد بررسی نقش شیعه در تاریخ تمدن اسلام حرم امامین عسکریین علیهم‌السلام سیاهپوش شد + فیلم رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با امیر جماعت اسلامی پاکستان دیدار کرد همایش همدلی؛ پیوندی برای خدمت، مدرسه‌سازی و دستگیری از نیازمندان بهار حیات و زندگی
سرخط خبرها

جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۱۵۲۷
  • ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴)
رئیس اداره اطلاع‌رسانی و رسانه حرم مطهر رضوی گفت: مراسم معنوی شیرخوارگان حسینی امسال هم‌زمان با نخستین روز ماه محرم، صبح جمعه، ششم تیرماه، با حضور پرشور خانواده‌ها در رواق امام‌خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسلم هوشنگی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، از برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در صبح روز جمعه، ششم تیرماه، هم‌زمان با اولین روز ماه محرم، در حرم مطهر امام‌رضا(ع) خبر داد.

وی درباره جزئیات این برنامه گفت: این آیین معنوی ساعت ۸ صبح در رواق امام‌خمینی(ره) آغاز می‌شود و رسالت بوذری اجرای آن را برعهده خواهد داشت. آغازگر مراسم، قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط قاری نوجوان، امیرعباس شیرزهی خواهد بود.

هوشنگی خاطرنشان کرد: در ادامه، گروه هم‌خوانی «ندای غدیر» به اجرای قطعاتی مذهبی می‌پردازد و پس از آن، نمایش آیینی با موضوع «وداع حضرت رباب(س) با طفل شیرخواره‌اش حضرت علی‌اصغر (ع)» اجرا خواهد شد؛ نمایشی که با هدف بازنمایی حماسه مادرانه در واقعه عاشورا طراحی شده است.

وی افزود: شعرخوانی آیینی توسط علی زمانیان و سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین ذاکر از دیگر بخش‌های این مراسم است که با هدف تبیین پیام‌های نهضت عاشورا برای نسل امروز انجام می‌شود.

رئیس اداره اطلاع‌رسانی و رسانه حرم مطهر رضوی ابراز کرد: این آیین تا ساعت ۹:۴۵ صبح ادامه خواهد داشت و همچون سال‌های گذشته، با استقبال گسترده مردم به‌ویژه مادران همراه خواهد بود.

وی در پایان گفت: این مراسم یکی از برنامه‌های شاخص دهه اول محرم در حرم مطهر رضوی است که هرساله با محوریت گرامیداشت یاد حضرت علی‌اصغر (ع) کوچک‌ترین شهید کربلا، در نخستین جمعه ماه محرم برگزار می‌شود و نمادی از پیوند نسل‌های آینده با فرهنگ عاشورایی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->