نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه آغاز شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) عفو بین‌الملل از اعدام ۴۶ دروزی توسط دولت موقت سوریه خبرداد رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین: هدف اسرائیل، نابودی کامل فلسطین است پزشکیان: اجلاس شانگهای، فرصتی برای توسعه صنعت ریلی کشور است شی جی پینگ در اقامتگاه شخصی خود از پوتین پذیرایی کرد + فیلم واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس کیم جونگ اون با قطار لوکس و زرهی به چین رفت وزیر خارجه بلژیک: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت و اسرائیل را تحریم می‌کنیم جلسه علنی مجلس لغو شد | ادامه جلسه به صورت غیرعلنی پزشکیان وارد پکن شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض نمایندگان مجلس به تداوم خاموشی‌های تابستانی ۱۴۰۴ وزیر نیرو: مادر مشکلات در صنعت آب و برق، مشکل اقتصادی است | خاموشی‌های بخش خانگی به‌زودی برطرف می‌شود قالیباف: برای عدم حمله دشمن نه مکانیسم ماشه بلکه حفظ انسجام ملی و افزایش توان نظامی ایران مهم است ادعای انگلیس: چاره‌ای جز فعال‌سازی اسنپ‌بک نداشتیم | تاکید بر مهلت ۳۰ روزه ایران هشدار وزارت کشور درباره آخرین مهلت ۱۰ روزه اتباع غیرمجاز | هدف‌گذاری خروج ۱.۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۴۰۵ انتقاد رسانه عبری از عملیات نظامی در غزه | ۱۰۰ نظامی اسرائیلی کشته خواهند شد شهادت ۶۸ فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه در ۲۴ ساعت گذشته (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) افشای دروغ نتانیاهو؛ دادگاه صهیونیستی او را به خاطر «قطرگیت» به بازجویی احضار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۴ نامزد حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات لاوروف: غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند | تضعیف اعتماد به ارز آمریکا روایت یک مقام دولت از دیدار پزشکیان و پوتین پزشکیان با حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز مخالفت کرد عراقچی با لاوروف دیدار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی! مادورو: ۸ ناو جنگی آمریکا با ۱۲۰۰ موشک و یک زیردریایی هسته‌ای به ونزوئلا نزدیک می‌شوند | آماده مقابله با تهدیدها هستیم علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهرک‌نشینان صهیونیست از اراضی اشغالی می‌روند

  • کد خبر: ۳۴۲۴۷۳
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
شهرک‌نشینان صهیونیست از اراضی اشغالی می‌روند
افزایش قیمت‌ها و اوضاع وخیم اقتصادی در مناطق اشغالی تحت سلطه رژیم صهیونیستی سبب شده است که بسیاری از شهرک‌نشینان به فکر رفتن از اراضی اشغالی بیفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، «العربی الجدید» در گزارشی با اشاره به اینکه یک سوم اسرائیلی‌ها با افزایش موج گرانی درصدد رفتن از اراضی اشغالی هستند، آورده است: شرکت‌های اسرائیلی اعلام کردند که قیمت شکلات، قهوه، نوشیدنی‌ها و برنج از امروز افزایش خواهد یافت که این شکایت ۵۲ درصد از اسرائیلی‌ها را به علت وخامت اوضاع مالی و گرانی به همراه داشته است. نتایج نظرسنجی شرکت «تحقیقات استراتژیک فاکتو»، از موج افزایش قیمت‌های مواد غذایی حکایت دارد. همه شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کرده‌اند که هزینه‌های زندگی به شکل سرسام آوری بالا رفته و این در حالی است که ۳۰ درصد به علت اوضاع اقتصادی به دنبال رفتن هستند.

این رسانه با اشاره به شکست کابینه رژیم صهیونیستی در سرو سامان دادن به اوضاع نوشت: ۵۲ درصد از شرکت در این نظرسنجی از وخامت اوضاع مالی خود خبر داده و ۲۵ درصد اعلام کردند که به خانواده یا دوستان و جمعیت‌های خیریه برای گذران زندگی متکی هستند. ۹۹ درصد نیز اعلام کردند که مجبور به تغییر سبک زندگی خود به سبب افزایش قیمت‌ها شده‌اند بطوری که ۵۷ درصد گفتند که رستوران رفتن را کم کرده‌اند و ۴۱ درصد به فروشگاه‌های بزرگ نمی‌روند.

العربی الجدید افزود: با پایان جنگ علیه ایران و تلاش برای بازگرداندن اوضاع به شرایط عادی، قیمت‌های مواد غذایی و نوشیدنی‌ها در فروشگاه‌های بزرگ در اراضی اشغالی بالا رفته است و از روز ۱۰ تیر ماه (اول ژوئیه) افزایش قیمت‌های جدید شامل افزایش ۱۶ درصدی محصولات قهوه و شکلات اعمال می‌شود.

این رسانه نوشت: پیش‌بینی می‌شود که کاهش شدید تعداد خطوط هوایی که به اسرائیل و بالعکس پرواز می‌کنند، منجر به این شود که بسیاری از اسرائیلی‌هایی که برای تعطیلات تابستانی در خارج برنامه‌ریزی کرده بودند، با لغو سفر در اراضی اشغالی بمانند و این امر تقاضای بیشتر از حد برنامه‌ریزی شده برای مواد غذایی را به همراه داشته باشد که این موضوع نیز می‌تواند قیمت‌ها را بالا نگه دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->