ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی دستگیری سوداگر مرگ با ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت فرودگاه‌های کشور (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آمار نگران‌کننده از ترک تحصیل دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جدید مشهد منصوب شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) کشف ۳۵ کیلوگرم تریاک در تربت‌حیدریه (۱۹ تیر ۱۴۰۴) چرا نوجوانان جذب دوستانشان می‌شوند و از خانواده فاصله می‌گیرند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در برخی مناطق استان علائم شایع سنگ کلیه چیست؟ رقابت نزدیک به ۱۰ هزار دانش‌آموز خراسانی برای ورود به مدارس سمپاد پیش‌فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود کشف ۱۰۴ کیلوگرم موادمخدر هنگام ورود به مرز‌های خراسان رضوی روایت های تلخ و صریح شاهدان عینی از حمله اسرائیل به میدان قدس محله تجریش تهران چکاپ تیم سگ‌های نجات هلال‌احمر بعد از جنگ ۱۲ روزه مرمت اصولی میل گنبدکاووس در دستور کار وزارت میراث فرهنگی مدیرکل پست خراسان رضوی: مردم به ادارات پست مراجعه نکنند و منتظر تحویل گذرنامه زیارتی در آدرس اعلامی خود باشند برای تداوم کسب‌‌وکارهای گردشگری، باید مسائل اقتصادی بازنگری شوند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ تیر ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان اختصاص سهمیه ویژه انرژی برای زائران در مشهد، راهبردی تازه برای مدیریت حضور میلیونی زائران
سرخط خبرها

آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۴۲۹۹۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به کشور، ۳۶ مدرسه که در همجواری ساختمان‌های تخریب شده بودند، آسیب دید.

به گزارش شهرآرانیوز، علی فرهادی با بیان اینکه در حال حاضر هنوز آمار دقیق شهدای دانش‌آموز و فرهنگی اعلام نشده است، اظهار کرد: در این خصوص پیگیری لازم از سوی مسئولان این وزراتخانه در حال انجام است.

وی افزود: در جنگ هشت ساله دفاع مقدس افزون بر ۳۶ هزار دانش‌آموز و ۴ هزار معلم شهید شدند و در حملات اخیر ایادی استکباری ۳۰ دانش‌آموز و ۷ فرهنگی که در خانه‌های خود در خواب بودند، به شهادت رسیدند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: بلافاصله پس از این جنگ با ورود سازمان نوسازی مدارس، ۳۵ فضای آموزشی بازسازی شد، البته با توجه به شدت تخریب هنوز تکلیف یک مدرسه مشخص نیست، اما پس از بازسازی به چرخه آموزشی باز خواهد گشت.

فرهادی عنوان کرد: برای ماندگار شدن یاد و خاطرات دانش‌آموزان و فرهنگیان کشور که در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند، پیشنهاد می‌شود تعدادی از مدارس به نام این شهیدان گرانقدر مزین شود.

وی ادامه داد: جنایات رژیم صهیونیستی برای هیچ فردی پوشیده نیست؛ به طور قطع میراث معنوی این شهدا بسیار حائز اهمیت است و نمی‌توان این مجاهدان را از یاد برد.

تعیین تکلیف امتحانات باقی‌مانده در برخی استان‌ها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص تعیین تکلیف امتحانات باقی‌مانده در برخی استان‌ها، گفت: با توجه به زمان‌بندی‌ها امتحانات نهایی دانش‌آموزان مقاطع متوسطه ۲۲ خرداد به اتمام رسیده است.

فرهادی اضافه کرد: طبق همین زمان‌بندی، امتحانات سایر دروس در مدارس نیز ۲۵ خرداد به اتمام رسیده، البته در برخی استان‌ها هنوز یک تا دو امتحان دیگر باقی مانده که در این خصوص وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آن اطلاع‌رسانی خواهد کرد. برای برگزاری امتحانات به استان‌ها نیز تفویض اختیار شده که دانش‌آموزان در صوررت نیاز در استان‌های مجاور در مدارس خاص امتحانات خود را برگزار کنند.

وی با اشاره به اسکان فرهنگیان در جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: با دستور فرمانداران و استانداران، خانواده‌هایی که منازل آنان در این جنایت دچار آسیب دیدگی شدند به اماکن امن منتقل شدند. ستاد اسکان موقت آموزش و پرورش آماده خدمات‌رسانی به فرهنگیانی است که منازل آنان در این جنگ تخریب شده است. با همکاری وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن منازل این قشر بازسازی می‌شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش بدون ذکر آمار اسکان و منازل تخریبی فرهنگیان عنوان کرد: بیشترین حجم اسکان موقت فرهنگیان مربوط به تهران است، البته در رتبه‌های بعدی کرمانشاه و آذربایجان شرقی بیشترین اسکان را به خود اختصاص داده است.

پیشتر مهدی نیکفر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از آمادگی همه مراکز اقامتی آموزش و مدراس برای پذیرایی و اسکان فرهنگیان کشور خبر داد و گفت: اسکان فرهنگیان خارج از بهره بردن پناه‌های اضطراری کشوری است. طرح تابستانه اسکان فرهنگیان امسال از ۲۷ خرداد آغاز شده و تا اواسط شهریور ادامه دارد. در این طرح، ۱۶۰ مرکز رفاهی، خانه‌های معلم و مدارس استان‌ها خدماتی را به فرهنگیان ارائه خواهند کرد.

رژیم صهیونیستی در سحرگاه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به ایران حمله کرد و در این حملات تروریستی ۹۳۵ تن از شهروندان کشورمان به شهادت رسیدند. برخلاف تمام ادعا‌های این رژیم و رسانه‌های وابسته به آنها، شهیدان این حملات تنها از یک قشر نبودند بلکه علاوه بر فرماندهان عزیز نظامی و دانشمندان بزرگ هسته‌ای، مردمان عادی، ورزشکاران و دانش‌آموزان نیز بودند.

براساس آخرین اعلام علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در این جنگ ۱۲ روزه، ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم به شهادت رسیدند و آمار‌ها حاکی از آن است که تعدادی از معلمان و پیشکسوتان عرصه علم و دانش کشور نیز در حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی شهید و یا مجروح شدند همچنین تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->