ایجاد کانون گرد و غبار با کم آبی و خشک شدن تالاب‌ها طرح مجلس برای مقابله با زیرمیزی در حال نهایی شدن است حفظ سلامت قلب در گرمای تابستان الزامی است دیسک گردن می‌تواند عامل درد گوش باشد دستگیری متهم به ۲۱۱ فقره سرقت در مشهد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) محمدحسین امید رئیس دانشگاه تهران شد + بیوگرافی آیا ادارات اصفهان در روز‌های ۱۵ و ۲۲ مردادماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ۱۴ مورد غرق‌شدگی در استخر‌های کشاورزی و منابع آبی غیرمجاز از ابتدای سال ۱۴۰۴ در مشهد وزیر آموزش و پرورش: تغییر ریل آموزش و پرورش با تحول در برنامه‌درسی آغاز می‌شود پلیس تهران: کشف ۳۴ جسد از یک خانه در سعادت آباد صحت ندارد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) توصیه‌های دارویی که زائران اربعین باید جدی بگیرند درد‌های گردن و کمر در کمین افراد پشت‌میزنشین و مشاغل سنگین این غذا‌ها فشار خون شما را تنظیم می‌کنند ۲۷۷ زندانی خراسان رضوی در قالب «پویش نذر حسینی» آزاد شدند آیا مصرف بیش از حد میوه باعث چاقی می‌شود؟ افراد بی‌خواب مستعد افسردگی هستند علت عدم پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چیست؟ مجازات حمل مواد مخدر در کشور عراق چیست؟ محمد درویش: به جای انتظار برای باران، باید اقتصاد بدون باران بسازیم | هندوانه یا گندم؛ کدام آب‌بَرتر است؟ یک نماینده مجلس: مطالبات و پاداش پایان خدمت بازنشستگان را پرداخت کنید شرایط خروج مشمولان نظام وظیفه و سربازان اعلام شد کشف محموله‌های قاچاق در پایتخت از تجهیزات دندانپزشکی تا لوازم یدکی خودرو و چای! پرونده گم شدن جنین‌های بیمارستان آبان تهران همچنان در حال بررسی است شرق دور روسیه دوباره لرزید | فوران آتشفشان خُفته پس از ۶۰۰ سال + فیلم توصیه‌های طب ایرانی برای بهبود کیفیت شیر مادر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان خطرات بالقوه کم شنوایی در کمین شماست پیوند مچ دست بیمار جوان با موفقیت در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد انجام شد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) بیماران قلبی قبل از حضور در سفر اربعین، حتماً با پزشک خود مشورت کنند
سرخط خبرها

تهران و مشهد در صدر مراجعات خدمات نقل‌وانتقال خودرو | کاهش زمان انتظار در مراکز تعویض پلاک به کمتر از ۳۰ دقیقه

  • کد خبر: ۳۴۳۹۷۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶
تهران و مشهد در صدر مراجعات خدمات نقل‌وانتقال خودرو | کاهش زمان انتظار در مراکز تعویض پلاک به کمتر از ۳۰ دقیقه
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: برای مثال، در مرکز تعویض پلاک میثم روزانه به‌طور متوسط بین ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ خدمت به شهروندان ارائه می‌شود و میانگین زمان انتظار مراجعان کمتر از ۳۰ دقیقه است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار تیمور حسینی، با اشاره به وضعیت خدمت‌رسانی در مراکز تعویض پلاک کشور اظهار داشت: به‌طور میانگین روزانه بیش از ۲۰ هزار فرآیند نقل‌وانتقال خودرو در این مراکز انجام می‌شود. در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نیز حدود یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار خدمت در حوزه نقل‌وانتقال ارائه شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱.۴ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: شهر‌های بزرگ نظیر تهران، مشهد و تبریز در صدر آمار مراجعات و ارائه خدمات نقل‌وانتقال خودرو قرار دارند و تلاش مجموعه پلیس راهور در سراسر کشور این است که شهروندان با کمترین اتلاف وقت، خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

سردار حسینی، در بازدید از مرکز تعویض پلاک میثم تهران که از مراکز پرتردد و پرمراجعه به شمار می‌رود، گفت: در این مرکز به‌طور متوسط روزانه بین ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ خدمت به شهروندان ارائه می‌شود و میانگین زمان معطلی مراجعان کمتر از ۳۰ دقیقه است.

این مقام ارشد انتظامی یکی از مهم‌ترین چالش‌های موجود را اختلال در برخی سرویس‌های برخط دانست و تصریح کرد: بسیاری از گلایه‌ها و نارضایتی‌های مردمی مربوط به موضوعاتی است که خارج از حیطه اختیار پلیس راهور قرار دارد. به‌عنوان نمونه، فرآیند استعلام محل سکونت در شهر تهران که از طریق سامانه «سخا» انجام می‌شود، گاهی با اختلال یا تأخیر مواجه است؛ در حالی‌که این سامانه در اختیار نهاد دیگری قرار دارد و پایداری آن بر عهده مرکز فناوری اطلاعات همان نهاد است.

وی همچنین به مشکلات ناشی از اختلال در سرویس‌های شهرداری و سازمان امور مالیاتی اشاره کرد و گفت: مواردی مانند بدهی‌های معوق مربوط به عوارض آزادراهی یا شهری و همچنین مالیات نقل‌وانتقال، می‌تواند باعث توقف ارائه خدمت در مراکز تعویض پلاک شود. این در حالی است که انجام برخی از این مراحل باید پیش از دریافت نوبت صورت گیرد.

سردار حسینی با تأکید بر تأثیر مستقیم این اختلال‌ها بر بهره‌وری مراکز ادامه داد: موضوع مهم دیگری که در کاهش کارآمدی مراکز نقش دارد، عدم مراجعه برخی از افرادی است که نوبت دریافت کرده‌اند. ظرفیت هر مرکز محدود است؛ به‌عنوان مثال، در همین مرکز میثم روزانه حداکثر می‌توانیم ۲۰۰۰ نفر را پذیرش کنیم، اما در برخی روز‌ها بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از افرادی که نوبت گرفته‌اند، به مرکز مراجعه نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: این افراد با عدم مراجعه خود، عملاً حق کسانی را که در مهلت قانونی وکالت‌نامه قرار دارند و نیاز فوری به تعویض پلاک دارند، تضییع می‌کنند. از همه مردم عزیز تقاضا دارم چنانچه اطمینان ندارند در زمان مشخص‌شده امکان مراجعه دارند، از گرفتن نوبت خودداری کنند. بسیاری از شهروندان به‌صورت پیش‌فرض نوبت می‌گیرند و در صورت عدم امکان مراجعه، آن را بدون اطلاع لغو می‌کنند؛ رفتاری که مستقیماً بر کیفیت و عدالت در ارائه خدمات تأثیر منفی دارد.

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان ضمن قدردانی از تلاش مستمر همکاران خود در مؤسسه رهگشا و مراکز فنی سراسر کشور تأکید کرد: تمام مجموعه پلیس راهور با همه ظرفیت در خدمت مردم است تا در هر زمان و شرایطی، بهترین خدمات در حوزه نقل‌وانتقال خودرو به شهروندان ارائه شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->