قتل هولناک اتاقک پشت بام زیر ذره بین پلیس مشهد ۱۲ هکتار از جنگل‌های تنگه رازیانه بدره ایلام در آتش سوخت دامپزشکان بازوی علمی حفظ گونه‌های در معرض خطر هستند هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر!
سرخط خبرها

شیرخشک با کدملی و لحاظ سن نوزاد توزیع می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۴۵۹۹
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
شیرخشک با کدملی و لحاظ سن نوزاد توزیع می‌شود
سرپرست فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از استمرار تأمین و توزیع هدفمند شیرخشک با اولویت نوزادان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شهرام شعیبی با تأکید بر استمرار روند تأمین و توزیع شیر خشک، گفت: تخصیص سهمیه شیر خشک نوزادان بر اساس کد ملی و سن آنها انجام می‌شود.

وی با اشاره به تولید شبانه‌روزی شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در کارخانه‌های داخلی، وضعیت ذخایر را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: توزیع عادلانه این فرآورده‌ها تحت نظارت معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌ها و از مسیر‌های تعیین‌شده صورت می‌گیرد.

شعیبی ادامه داد: شیر خشک‌های رگولار به‌صورت پراکنده و کنترل‌شده از طریق داروخانه‌ها توزیع می‌شود و برای دریافت شیر خشک‌های رژیمی، خانواده‌ها باید با معرفی‌نامه معاونت غذا و دارو محل سکونت به داروخانه‌های منتخب در سراسر کشور مراجعه کنند.

وی با اشاره به سامانه تأمین شیر خشک نوزادان خاطرنشان کرد: این سامانه با بهره‌گیری از اطلاعات کد ملی و سن نوزاد، امکان رصد سهمیه ماهانه را فراهم کرده و ممکن است در مراجعه نخست، بخشی از سهمیه تحویل و در مراجعات بعدی، بخش باقی‌مانده ارائه شود.

سرپرست فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به ذخیره‌سازی غیرضروری تأکید کرد: انباشت خانگی یا دریافت بیش از نیاز واقعی، روند توزیع را دچار اختلال کرده و حقوق سایر نوزادان را تضییع می‌کند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی در پایان از خانواده‌ها خواست شیر خشک را صرفاً بر اساس نیاز واقعی دریافت کنند و در صورت بروز مشکل، از طریق سامانه‌های ثبت شکایات معاونت غذا و دارو دانشگاه‌ها یا سازمان غذا و دارو، موضوع را پیگیری کنند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->