وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟ دانش آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟ هشدار به بازنشستگان و بیمه‌شدگان | تأمین‌اجتماعی به هیچ وجه با بیمه‌شدگان و بازنشستگان تماس تلفنی ندارد ۵۰ هزار پروژه توسعه عدالت آموزشی به مرحله اجرا رسیده است | اجرای حدود ۲۰ پروژه در طرح شهیدان زنگ خطر آنفلوانزا برای گروه‌های پرخطر معاون رئیس جمهور: علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا اقامه دعوای حقوقی کردیم اجرای دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز | ۱۵۵ مجرم دستگیر شدند رئیس آموزش و پرورش استثنائی: باید توانایی حرکت دانش‌آموزان تقویت شود
سرخط خبرها

دختر کوهدشتی با ضربات پتک پدر به کما رفت | پدر خودکشی کرد

  • کد خبر: ۳۴۵۴۴
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
  • ۲
دختر کوهدشتی با ضربات پتک پدر به کما رفت | پدر خودکشی کرد
دختر بیست ساله کوهدشتی در دعوایی خانوادگی با ضربه پتک پدر به سرش به حالت کما رفت،
به گزارش شهرآرانیوز، خشونت خانوادگی این‌بار گریبان دختر بیست ساله کوهدشتی را گرفت. بار دیگر یک دختر جوان قربانی خشم ناگهانی پدرش شده و حالا روی تخت بیمارستان با مرگ دست‌وپنجه نرم می‌کند. این دختر بیست ساله در دعوایی خانوادگی با ضربه پتک به سرش به حالت کما رفت. پدر این خانواده قصد داشت پس از کشتن دخترش، همسرش را نیز به قتل برساند، اما صدای فریاد کمک این زن مانع یک جنایت دیگر شد. با این حال پدر خانواده وقتی دید که موفق به قتل همسرش نمی‌شود با قرص برنج به زندگی خود پایان داد.
 
ساعت ٥ صبح روز سه‌شنبه بود. صدای فریاد یک زن در خانه‌ای در کوهدشت همسایگان را وحشت‌زده کرد. زن میانسالی فریاد می‌زد و از مردم کمک می‌خواست. آن خانه در پشت مسجد امیرالمومنین کوهدشت خبر از جنایت می‌داد. با حضور همسایگان زن میانسال وحشت‌زده از آنان درخواست کمک کرد. مرتب می‌گفت دخترم را کشت. این زن که فریاد می‌زد و گریه می‌کرد، به همسایگان گفت که شوهرش دخترشان را زخمی کرده و قصد دارد او را نیز به قتل برساند؛ بنابراین بلافاصله موضوع به اورژانس و پلیس اطلاع داده شد. عوامل انتظامی و نیرو‌های اورژانس خیلی زود خود را به محل حادثه رساندند. دختر جوان که به‌شدت زخمی شده بود، بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
 
زن میانسال همچنان اشک می‌ریخت و شوکه بود. او به مأموران پلیس گفت: «شوهرم اعتیاد دارد. او چند بار تا حالا به من و دخترم حمله کرده، این بار هم به سراغ‌مان آمد تا ما را به قتل برساند. او با پتک به سر دخترم ضربه زد بعد به سراغ من آمد که توانستم فرار کنم و موضوع را به همسایه‌ها بگویم.»

با این اظهارات، مأموران پلیس به سراغ مرد خانواده رفتند. این مرد که حال و روز مناسبی نداشت با دیدن مأموران گفت که قرص خورده و به زودی خواهد مرد؛ او ادعا کرد که قرص برنج خورده است. بلافاصله او نیز به بیمارستان منتقل شد، ولی نتوانست دوام بیاورد و جان خود را از دست داد. این در حالی بود که تحقیقات درباره این جنایت خانوادگی از سوی پلیس ادامه یافت.
 
زن میانسال در حالی که خودش هم کمی آسیب دیده بود، در تحقیقات بعدی گفت: «نمی‌دانم چرا این مرد این کار را کرد. او به علت اینکه در دام اعتیاد افتاده بود و شیشه مصرف می‌کرد، دست به چنین کاری زد و درنهایت زندگی من و دخترم را نابود کرد.»
 
یکی از همسایگان این خانواده در حالی که نمی‌خواست نامش فاش شود، ماجرای آن صبح را این چنین روایت کرد: «این خانواده سال‌هاست که در این خانه زندگی می‌کنند. مرد خانواده کارمند بازنشسته شهرداری بود؛ اتفاقا وضع مالی بدی نداشتند، ولی او چند وقتی می‌شد که در دام شیشه گرفتار شده بود. از وقتی معتاد شد، خانواده‌اش را مرتب اذیت می‌کرد. چند باری شنیدیم که به جان همسر و دخترش افتاده و آن‌ها را کتک زده بود. آن روز هم وقتی صدای فریاد‌های آن‌ها را شنیدیم، خود را مقابل خانه‌شان رساندیم. زن بیچاره گریه می‌کرد و می‌گفت بالاخره کار خودش را کرد. در گریه‌هایش گفت که قبلا هم برای پول و اختلاف سر مسائل مالی قصد داشته آن‌ها را به قتل برساند، اما موفق نشده و این بار هم در خواب به سراغ‌شان رفته بود. به هر حال بعد از این اتفاق مرد خانواده خودش را هم کشت. گویا او هنگام قتل شیشه مصرف کرده بود و در حالت طبیعی خودش نبوده، اما وقتی دخترش را زخمی می‌کند و به حالت طبیعی برمی‌گردد، دست به خودکشی می‌زند. حالا هم از بیمارستان شنیده‌ایم که حال این دختر اصلا خوب نیست و به کما رفته است.»
 
در حال حاضر پلیس تحقیقات خود را برای این پرونده همچنان ادامه می‌دهد تا زوایای پنهان این ماجرای تلخ آشکار شود. در سال جاری شاهد پرونده‌های زیادی بودیم که در آن دختران جوان قربانی خشونت پدر خانواده شدند؛ نام رومینا اشرفی و ریحانه عامری برای همه مردم کشور آشناست. دخترانی که در یک لحظه و به دلایل مختلف قربانی خشم پدر شدند، زندگی کوتاه‌شان به پایان رسید و تمام آرزوهایشان با عصبانیت پدر به زیر خاک رفت. حدیث یازده ساله در خوی، رومینا اشرفی در تالش و ریحانه عامری در کرمان به دست پدران‌شان کشته شدند و حالا نیز دختر کوهدشتی روی تخت بیمارستان در جدال با مرگ است.

منبع: روزنامه شهروند
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Japan
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۶
3
8
چه بر سر خانواده های ایرانی آمده دیگر خانه ی پدری امن نیست
پریسا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
0
0
ومنی که براثر بیماری لاعلاج دلم میخواد بمیرم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->