ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۵۹۰۰
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱
قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: قلب "یاشار سیاه کوهی" پسر ۱۶ ساله اهل رفسنجان که به دلیل تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، برای پیوند به دختری ۱۹ ساله امروز (جمعه) به تهران منتقل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق امیری افزود: در پی تصادف راکب موتورسیکلت در سرچشمه رفسنجان طی هفته گذشته، مصدوم به مرکز استان کرمان اعزام شد.

وی اظهار داشت: بعد از تایید مرگ مغزی توسط تیم متخصصان، واحد پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمان رایزنی برای جلب رضایت خانواده این پسر ۱۶ ساله را آغاز کردند.

سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به رضایت دادن خانواده این نوجوان برای اهدای اعضا افزود: قلب، کلیه‌ها و کبد یاشار سیاه کوهی برای اهدا جداسازی شد.

انتقال قلب به تهران با اورژانس هوایی 

وی گفت: با توجه به اینکه گیرنده قلب این نوجوان در بیمارستان مسیح دانشوری تهران بستری است هواپیمای فالکون اورژانس هوایی برای انتقال قلب و همکاری با تیم پیوند در فرودگاه کرمان به زمین نشست.

امیری ادامه داد: تیم پیوند تهران نیز بعد از انتقال به کرمان به کمک جراحان دانشگاه علوم پزشکی کرمان آمدند و مراحل برداشت اعضا انجام و قلب بلافاصله آماده سازی و به فرودگاه کرمان ارسال شد.

وی با قدردانی از مردم فهیم کرمان به دلیل همراهی با آمبولانس حامل قلب و باز کردن مسیر گفت: مردم در مسیر همکاری خوبی داشتند و سرانجام قلب به هواپیما تحویل داده و هواپیما عازم تهران شد.

پیوند کلیه‌ها و کبد در کرمان و شیراز 

این مسئول افزود: کلیه‌های اهداکننده مرگ مغزی نیز برای پیوند به بیمارستان افضلی پور کرمان و کبد برای پیوند به فرد نیازمند عضو اهدایی به شیراز منتقل شد.

وی ضمن تقدیر از خانواده داغدیده و فهیم اهدا کننده عضو گفت: این اقدام خداپسندانه، جان چهار نفر را نجات داد و روحیه ستایش برانگیز این خانواده ریشه در فرهنگ مردم ما دارد، همچنین شیوه کار تیم پیوند کرمان مورد تقدیر تیم پیوند تهران قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->