پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

حمله اراذل و اوباش به قهرمان بوکس ایران + عکس و جزئیات

  • کد خبر: ۳۴۶۴۵
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
  • ۱
حمله اراذل و اوباش به قهرمان بوکس ایران + عکس و جزئیات
میلاد روشن‌زاده بوکسور تیم ملی جوانان ایران مدعی است که تعدادی از اراذل و اوباش در تهران، برای اخاذی و گرفتن ملک مادری‌اش، او را تهدید کرده‌اند و با حمله به ماشین و خانه‌اش، قصد سوء به جانش را داشته‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، عده‌ای از اراذل و اوباش با حمایت‌های خاص و به هدف تحت فشار قراردادن قهرمان بوکس برای واگذاری زمین شخصی‌اش، به جان او سوء قصد کردند.

 ۱۹ تیر یعنی پنج‌شنبه هفته پیش بود که خبر حمله با سلاح سرد به مرتضی سپهوند، یکی از بوکسور‌های المپیکی سال‌های نه چندان دور تیم ملی رسانه‌ای شد. اکنون در کمتر از یک هفته پس از آن خبر ناراحت کننده، میلاد روشن‌زاده بوکسور تیم ملی جوانان ایران نیز مدعی است که تعدادی از اراذل و اوباش در تهران، برای اخاذی و گرفتن ملک مادری‌اش، او را با سلاح سرد و گرم تهدید کرده‌اند و حتی با حمله به ماشین و خانه‌اش، قصد سوء به جان این ورزشکار را داشته‌اند.
 

سوء قصد به جان قهرمان بوکس المپیک ایران


او  گفت: مادرم یک قطعه زمین در منطقه مرزداران تهران دارد که یکی از اراذل استان تهران قصد دارد این زمین را به هر قیمتی از ما گرفته و تصاحب کند. این فرد یک روز با چند مامور که با او همکاری می‌کردند به در خانه ما آمد و اظهار کرد که باید این زمین را به نام او بزنیم، در غیر این صورت باید منتظر عواقبش باشیم، حتی آن مامور هم با تفنگش بنده را تهدید کرد که برایم عجیب بود.

روشن‌زاده افزود: پس از این تهدید برای حفظ امنیت خود و خانواده‌ام برای شکایت و پیگیری موضوع از طریق قانون به پلیس امنیت مراجعه کردم که متاسفانه وقتی از اداره پلیس بیرون آمدم، این اراذل به سمت خودروی من حمله‌ور شدند. حتی یکی از افراد مهاجم که از طرف همان متهم اصلی اجیر شده بود، چاقویی را به عمق ۸ سانت در بازوی من فرو کرد، حتی قصد داشتند به گردنم نیز ضربه بزنند که خدا رحم کرد و این اتفاق رخ نداد. اما خودوری من را تخریب کردند. الان ماشین ۵۰۰ میلیونی من حتی ۱۰۰ میلیون هم به فروش نمی‌رود و وضع هم رفته رفته بدتر می‌شود.
 
 
حمله به میلاد روشن‌زاده
 

حمله به قهرمان بوکس تیم ملی ایران با چاقو


او درباره تعداد دفعات سوء قصد این اراذل به منظور ارعاب و تهدید وی نیز گفت: این افراد در تاریخ‌های ۹ شهریور و ۶ آذر ۹۸ به قصد کشتنم به من حمله کردند و در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه ۹۹ هم متاسفانه بخشی از خانه ما را آتش زدند. متاسفانه افرادی هم که با او همکاری می‌کنند به گونه‌ای بخاطر پول بادیگاردش محسوب می‌شوند.

بوکسور سنگین وزن تیم ملی جوانان ایران، درباره شکایت‌های خود از آن مامور‌هایی که با فرد متهم همکاری کرده‌اند نیز گفت: من از طریق مراجع قضایی اقدام کرده‌ام و حتی حکم محکومیت آن دو مامور را که یکی استوار و دیگری ستوان یکم است را گرفته‌ام، اما در مورد متهم اصلی متاسفانه هنوز حکم نهایی صادر نشده است. حتی مقابل قاضی به من می‌گفت: "هم اندازه هیکلت سکه و طلا خرج می‌کنم و در آخر هم گیر نمی‌افتم!. "

او در پایان گفت: من حتی نامه‌های آیت‌الله رئیسی را هم به عنوان عالی‌ترین مقام قضایی کشور، برای پیگیری این موضوع دریافت کرده‌ام که در پرونده من نزد پلیس امنیت ضمیمه شده است. امیدوارم با رسانه‌ای شدن این موضوع حق به حق دار رسیده و در آینده هم شاهد چنین اقدامات ناراحت کننده‌ای نباشیم.

 این قبیل اتفاقات این روز‌ها در حالی رخ می‌دهد که در سالیان گذشته نیز شاهد فوت روح‌الله داداشی، قهرمان رشته پرورش اندام کشورمان بر اثر ضربه چاقوی یک نوجوان بخاطر عصبانیت لحظه‌ای بودیم. حال نیز چه بسا که اگر در این دو مورد اخیر هم ضربات چاقوی متهمین چند سانتی‌متری بالاتر و یا پایین‌تر اصابت می‌کرد، اکنون باید شاهد از دست دادن قهرمان بوکس کشور می‌بودیم. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
0
1
تو به خدا این ارذل اوباش راه اعدام کنید آقای ریسی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->