زنگ کتاب مهر در دبیرستان دخترانه فرهیختگان مشهد نواخته شد زنگ نماز در مشهد نواخته شد شهید غلامعلی رجبی؛ «مداح جبهه‌ها» و نماد پیوند عاشورا با دفاع مقدس رهبر صوفیان پاکستان: حضور در بارگاه امام رضا(ع) برایم سرشار از آرامش و معنویت بود ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» میزبان بانوان رضوی شورای اجرای سند توسعه مهدویت و انتظار در وزارت فرهنگ تشکیل می‌شود پیام تقدیر سردار کارگر از قهرمانان کشتی ایران «سه‌شنبه‌های مهدوی» در مدارس خراسان رضوی برگزار می‌شود فضاسازی شهر مشهد با حال‌وهوای دفاع مقدس زمان آزمون کارگزاری حج تمتع ۱۴۰۵ اعلام شد دفاع مقدس پیام ایثار و آزادگی را به جهان مخابره کرد. افتتاح نمایشگاه نقاشی «چلچراغ» در موزه ملی دفاع مقدس مراسم بزرگداشت استاد فقید آیت‌الله الهی‌خراسانی در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار می‌شود اکران ۱۲۸ فیلم سینمایی در هفته دفاع مقدس در سراسر کشور چه کنیم از مرگ نهراسیم؟ برگزاری ۸۵ عنوان برنامه در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) در هفته فرهنگی ری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: کانون‌های فرهنگی مساجد محور حل مشکلات اجتماع باشند عکس‌های جوان‌ترین عکاس و خبرنگار دفاع مقدس به نمایش گذاشته می‌شود سلام بر دانش | بررسی دستورات اهل بیت (ع) درباره فراهم‌آوردن زمینه علم آموزی مطلوب موشن گرافی | یاران رضا (ع) | سردار سرلشکر شهید نورعلی شوشتری
سرخط خبرها

حرم مطهر امام رضا(ع) در سوگ امام سجاد(ع)

  • کد خبر: ۳۴۶۵۳۲
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
حرم مطهر امام رضا(ع) در سوگ امام سجاد(ع)
حرم مطهر رضوی با برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری به سوگ امام سجاد(ع) نشست.

به گزارش شهرآرانیوز، هم زمان با شب بیست و پنجم ماه محرم الحرام که مصادف با شب شهادت پیام‌رسان نهضت خونین عاشورا حضرت امام سجاد (ع) است، حرم مطهر رضوی شاهد برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری در غم شهادت این امام مظلوم، بود.

ویژه‌برنامه شب شهادت امام سجاد (ع) بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، در رواق امام خمینی (ره) با قرائت زیارت امین‌الله و مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت و نوحه‌سرایی با نوای ابراهیم احمدی، از مرثیه‌سرایان بااخلاص اهل‌بیت (ع)، برگزار شد شد.

حجت‌الاسلام رحیم شرفی، در این مراسم با اشاره به شخصیت والای حضرت امام سجاد (ع) راز موفقیت آن حضرت در رساندن پیام عاشورائیان و زنده نگه‌داشتن این قیام را، توکل ایشان به خدا معرفی و بیان کرد: حضرت امام سجاد (ع) به خدا توکل داشت از هیچ‌کسی جز خدا نمی‌ترسید و همین امر موجب پیروزی آن حضرت بر دشمن، شد.

وی، تصریح کرد: کسی که به خدا توکل داشته باشد، زمام همه امور را در دست او می‌داند و خدا هم در هنگام مشکلات، در‌ها را به روی او باز می‌کند و از جایی که گمان نمی‌کند، به او یاری می‌رساند.

سخنران حرم مطهر رضوی، افزود: انسان برای رسیدن به اوج کمال نیاز به دو بال دارد یکی تقوا و دیگری توکل، کسی که به این دو صفت آراسته باشد، قوی‌ترین مردم خواهد شد و هیچ قدرتی نمی‌تواند او را، شکست دهد.

وی، اظهار کرد: کسی که به خدا توکل داشته باشد، شیطان نمی‌تواند به او مسلط شود، البته توکل به معنای انفعال و فعالیت‌کردن نیست؛ بلکه انسان مؤمن با توکل به خدا در راه کسب روزی حلال تلاش می‌کند و خدا هم در‌های رزق‌وروزی را، به روزی او، باز می‌کند.

این کارشناس مذهبی، خاطرنشان کرد: بعد از واقعه عاشورا با این که امام سجاد (ع) در بند اسارت دشمن بود، به‌خاطر توکل بالایی که به خدا داشت شجاعانه اقدام به افشاگری علیه بنی‌امیه کرد و همین اقدام ایشان، باعث ویران شدن کاخ یزید و یزیدیان و رسوایی آنها، شد.

گفتنی است؛ مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای عباس واعظی از دیگر برنامه‌های شب شهادت امام سجاد (ع)، در حرم مطهر رضوی بود.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->