«صبحانه» کلید انرژی روزانه یا عاملی برای خواب‌آلودگی؟ معوقات حقوق پرداخت شد، اما سفره کوچک بازنشستگان به سرعت برق و باد تورم و گرانی‌ها نمی‌رسد تصادف مرگبار خودروی کارگران مزرعه در مشهد با ۶ فوتی (۲۱ مهر ۱۴۰۴) ماجرای عروسک‌های موهن چیست؟ زلزله سربیشه خراسان جنوبی را لرزاند (۲۱ مهر ۱۴۰۴) بازرس کل خراسان رضوی: تکمیل کمربند جنوبی مشهد با ضوابط بالادستی مغایرت دارد تنبیه سخت دانش‌آموز توسط مدیر به خاطر یک شوخی! سال ۱۴۰۳ خشک‌ترین سال کشور در سه دهه اخیر ویدئو | رئیس پلیس راهور استان خراسان رضوی: زیرساخت‌های شهر مشهد با ترافیک همخوانی ندارد! معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: وضعیت منابع آبی جنوب خراسان رضوی بسیار وخیم است معوقات فروردین بازنشستگان دارای حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان واریز شد (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) درباره آپارتمان‌نشینی و جرمی به نام «مزاحمت همسایه » | دوستی بین دیوارهای مشترک یادی از دکتر غلامحسین مصاحب، پدر ریاضیات نوین ایران | بازآفرین زبان اعداد ثبت ۱۳۳ زلزله در کشور طی هفته دوم مهرماه ۱۴۰۴ تأکید دادستان تهران بر افزایش نظارت‌ها بر بازار بالارفتن سن بارداری در مادران، ریسک تولد کودکان دارای سندرم‌داون را افزایش می‌دهد سقوط از ارتفاع باعث فوت یک دانشجو در تبریز شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) هشدار درباره واکسن تقلبی گارداسیل ۹ به فرم ویال تربیت نسل مسئول در قبال محیط زیست، مأموریت آموزش و پرورش است دستگیری سارق باغ‌ویلا‌های شمال مشهد با ۲۰ فقره سرقت (۲۱ مهر ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا به پیامک‌های جعلی قطع برق پیش‌بینی رگبار باران در نوار شمالی کشور (۲۱ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۱ مهر ۱۴۰۴) | تداوم تابستان در واپسین روز‌های ماه‌ِ مهر اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ مهر ۱۴۰۴) اسامی برخی تنقلات غذایی غیرمجاز منتشر شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) ورود هیئت‌رئیسه مجلس به مشکل تأخیر پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی رئیس محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور: اعتبارات فعلی دولت پاسخگوی هدف کاهش هدررفت آب نیست ماجرای نوزادی ۳ماهه که والدینش او را نمی‌خواهند | دست ردّ زوج جوان به هدیه بهشتی پاسخ مسئولان به تقاضای شهروندان برای شفافیت درخصوص سرنوشت اقلام توقیفی: اول آزمایش، بعد ورود به بازار یا امحا
سرخط خبرها

آموزش و پرورش در جنگ ۱۲ روزه چه فعالیت‌هایی انجام داده است؟

  • کد خبر: ۳۴۶۷۳۵
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
آموزش و پرورش در جنگ ۱۲ روزه چه فعالیت‌هایی انجام داده است؟
وزیر آموزش و پرورش گفت: در ایام جنگ آزمون‌های ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، ارزیابی، مصاحبه و گزینش ۷۰ هزار داوطلب، ثبت نام بیش از ۵۰۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش و تصحیح بیش از پنجاه میلیون برگه امتحان نهایی برگزار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در نشست شورای عالی آموزش و پرورش ضمن تبریک و تسلیت شهادت سرداران و فرماندهان کشور در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، گفت: انشاءالله به برکت خون شهدا زمینه اضمحلال رژیم غاصب فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت‌های آموزش و پرورش در جنگ دوازده روزه، افزود: از مهم ترین اقدامات آموزش و پرورش در ایام جنگ ۱۲ روزه؛ اعزام دانش آموزان به سه المپیاد جهانی بوده که علیرغم شرایط سخت و امنیتی، بخشی به صورت زمینی و بخشی به شکل هوایی انجام و دستاوردهای قابل توجهی کسب شد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش آموزان در دو تیم ریاضی و شیمی، به استرالیا و فرانسه اعزام شدند. جالب آن که دانش آموزان ریاضی در این رقابت ها در رقابت با ۳۲ کشور در چین، رتبه دوم را کسب کردند و در المپیاد ریاضی در استرالیا نیز ۷ پله نسبت به سال گذشته صعود کردند. همچنین دانش آموزان اعزامی ما در پنجاه و هفتمین دوره  مسابقات المپیاد  شیمی در دبی،۴ مدال نقره کسب کردند. هم اکنون نیز تیم دانش آموزان برای شرکت در المپیاد فیزیک به فرانسه اعزام شدند.

کاظمی عنوان کرد: برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، ارزیابی، مصاحبه و گزینش  ۷۰ هزار داوطلب، ثبت نام بیش از ۵۰۰ هزار نفر در  آزمون استخدامی آموزش و پرورش و تصحیح بیش از پنجاه میلیون برگه امتحان نهایی از دیگر اقدامات آموزش و پرورش در این ایام بوده است.

وی تأکید کرد: این موضوع مبین آن است که آموزش و پرورش با تمام توان عزم خود را جزم کرد تا فعالیت‌های خود را به بهترین شکل در شرایط دشوار جنگی انجام دهد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه‌های مرتبط با کیفیت بخشی در آموزش، اظهار کرد:  دوره‌های آموزشی چند روزه با حضور بیش از  ۵۰۰ مدرس کشوری در مشهدمقدس برگزار شد. همچنین برنامه های مرتبط با استقرار الگوی مدرسه تراز با قدرت و قوت در حال انجام بود.

کاظمی با تأکید بر این که لحظه‌ای فعالیت‌های آموزشی و پرورشی متوقف نخواهد شد، افزود: تشکیل جلسات نهضت توسعه عدالت آموزشی از سوی رئیس جمهور در اولین روز توقف جنگ مبین؛ نگاه راهبردی بالاترین مقام اجرایی کشور به مقوله آموزش و پرورش است که باید قدردان آن بود.

وی با اشاره به این که رفع مشکلات کشور از مسیر آموزش و پرورش می گذرد، گفت: توجه به این وزارت خانه و حل مسائل آن، نقش مهمی در بهبود مسائل مختلف جامعه دارد.

وزیر آموزش و پرورش از ضرورت تشکیل کارگروهی با عنوان ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی گفت: ما نیازمند توجه بیشتر به رویکردهای سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی و تبیین آن در میان دانش آموزان هستیم.

کاظمی تأکید کرد: تلاشمان بر این است که همواره آموزش و پرورش اقدامات و برنامه‌هایش را در مسیر درست پیش ببرد و امیدوارم معلمان و صاحب نظران در این مسیر همراه ما باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->