۱۲ گردشگر در جنگل‌های مازندران مفقود شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) راز لیوان سفید| روایتی از جنجال بزرگ متخصصان تغذیه درباره مصرف شیر کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند!
سرخط خبرها

بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در آزمون اعزام به مدارس خارج از کشور شرکت کردند + تعداد اعزامی‌ها

  • کد خبر: ۳۴۷۹۲۸
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در آزمون اعزام به مدارس خارج از کشور شرکت کردند + تعداد اعزامی‌ها
وزیر آموزش و پرورش ضمن بازدید از روند مصاحبه معلمان برای اعزام به مدارس خارج از کشور گفت: سه برابر ظرفیت یعنی حدود ۱۸۰۰ داوطلب فرهنگی جهت مصاحبه برای اعزام به مدارس خارج از کشور انتخاب شده‌اند که قول می‌دهیم ذره‌ای در این فرآیند بی‌عدالتی رقم نخواهد خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی از روند مصاحبه معلمان برای اعزام به مدارس خارج از کشور بازدید و از نزدیک در جریان فرآیند مصاحبه‌ها قرار گرفت و با برخی از شرکت‌کنندگان نیز گفتگو کرد.

کاظمی با تأکید بر این‌که فرآیندها طوری انتخاب شود که حس ایجاد عدالت و انتخاب شایسته در میان همکاران احساس شود، گفت: فرهنگیانی که به مدارس خارج از کشور اعزام می شوند سفیران فرهنگی جمهوری اسلامی ایران هستند. بنابراین تلاش بر این باشد تا سرآمدترین و بهترین ها در حوزه های تربیتی و آموزشی مشغول به خدمت شوند.

وی افزود: معلمانی که در فضای خارج از کشور هستند صرفاً یک معلم نیستند بلکه نماینده، الگو و نمونه ای از مردم ایران در خارج از کشور خواهند بود.

کاظمی با بیان اینکه مدیران مرکز اموربین الملل و مدارس خارج از کشور، گزینش و دانشگاه فرهنگیان طراحی و تمهیدات دقیقی برای انتخاب اصلح ترین‌ها انجام داده‌اند،گفت: تمام تلاش بر این باشد تا انتخاب ها بر اساس عدالت و شفافیت انجام شود.

وی اظهار کرد: به همکاران فرهنگی قول می دهیم که بهترین و محق ترین‌ها انتخاب شوند و ذره‌ای در این فرآیند بی عدالتی رقم نخواهد خورد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آخرین آزمون اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور در سال ۱۳۹۷ برگزار شده است، افزود: حدود ۸ سال است که آزمون برگزار نشده و بنای ما تقویت مدارس خارج از کشور از میان معلمان رسمی است و این سیاست آموزش و پرورش محسوب می‌شود.

وی عنوان کرد: اولین گام جهت تقویت مدارس ایرانی خارج از کشور، تأمین نیروی انسانی است از این رو تمامی معلمان خارج از کشور از میان معلمان رسمی انتخاب خواهند شد.

کاظمی در پایان گفت: بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در این آزمون شرکت کرده‌اند که از میان آنها ۱۸۰۰ نفر یعنی سه برابر ظرفیت جهت مصاحبه پذیرفته شده اند. نتایج این آزمون نیز به زودی اعلام خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->