گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تاکید رییس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت شهریه در مدارس هیئت امنایی پذیرش شکست مهم‌ترین درسی است که دانش آموز در مدرسه باید یاد بگیرد رأی پرونده قتل مرحومه «الهه حسین‌نژاد» صادر شد وقتی مرگ پُست می‌شود | ۱۱ باند فروش مواد در شبکه‌های اجتماعی لو رفتند آمادگی ۱۱۸ بیمارستان در مناطق مرزی برای خدمت‌رسانی در اربعین توصیه رئیس اورژانس کشور برای سفر ایمن زائران اربعین ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی انواع دارو‌های بیماران خاص در فصل تابستان در مشهد ۱۸ کشته و ۵۰ نفر مفقود در حادثه غرق شدن کشتی در شرق لیبی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی شود کشف ۹۵ تُن مواد مخدر و انهدام ۷۰۰ باند | سرکرده باند ملقب به «دیوانه کویر» به هلاکت رسید طلای جهانی در دستان نوجوان مشهدی | گفت‌وگو با علی‌اکبر نوراللهی، افتخار زیست‌شناسی ایران چه کسانی می‌توانند بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بروند؟ + جزئیات آیا خط ۲ مترو اصفهان از وسط مسجد جامع رد می‌شود؟ وضعیت بسیار نگران‌کننده تأمین آب مشهد | تنش آبی مشهد به مرز بحرانی رسید؛ فقط ۶ درصد آب در سد دوستی باقی مانده است هشدار نماینده مجلس درمورد خشک شدن رودخانه قزل‌اوزن کردستان وعده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درمورد سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ مهارت‌محوری دانش آموزان در دستورکار آموزش و پرورش
سرخط خبرها

اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند

  • کد خبر: ۳۴۸۴۱۴
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷
اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند
یک متخصص تغذیه افزایش دما را از مهمترین علل مسمومیت‌های غذایی در فصل تابستان ذکر کرد و با بیان توصیه‌هایی در زمینه نگهداری مواد غذایی، بر حفظ دمای مناسب مواد غذایی در یخچال و فریزر هنگام قطع برق و خاموش شدن یخچال و فریزر تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حانیه برقچی اظهار کرد: افزایش دما باعث می‌شود که باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا که در مواد غذایی وجود دارند، سریع‌تر رشد کنند. بسیاری از این میکروارگانیسم‌ها در دما‌های پایین‌تر کمتر فعالیت می‌کنند، به همین دلیل مواد غذایی را در یخچال و فریزر نگهداری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه دلیل دیگر این مسمومیت‌ها در تابستان عدم رعایت زنجیره سرد است، افزود: نگهداری غذا‌ها در دمای محیط، بیرون از یخچال و در معرض آفتاب به مدت طولانی می‌تواند عامل ایجاد مسمومیت باشد، همچنین، پخت‌وپز ناقص غذا‌ها به ویژه گوشت‌ها، مرغ و تخم‌مرغ می‌تواند خطر آفرین باشد. در این فصل، مواد غذایی مانند ماهی که ذاتاً فاسدشدنی هستند نیاز به مراقبت بیشتری دارند.

دکتر برقچی درخصوص اینکه در خرید مواد غذایی در تابستان به تاریخ انقضا دقت کنید، یادآور شد: اگر غذایی با تاریخ انقضای نزدیک خریداری کردید، آن را در دسترس‌تر قرار دهید تا زودتر مصرف شود و احتمال فساد آن کاهش یابد.

هنگام خرید، ابتدا مواد غذایی غیر یخچالی را انتخاب کنید

وی افزود: اگر از قبل چند شیشه آب معدنی را در فریزر قرار داده و یخ زده‌اید، می‌توانید این شیشه‌های یخ زده را در طبقات یخچال قرار دهید، این کار کمک می‌کند تا دمای داخل یخچال به سرعت بالا نرود و مواد غذایی بهتر حفظ شوند، همچنین قرار دادن یخ‌های یخ‌زده در فریزر نیز می‌تواند در کاهش سرعت افزایش دما کمک‌کننده باشد.

این متخصص تغذیه درخصوص توصیه‌هایی برای خرید و نگهداری مواد غذایی به ویژه در فصل تابستان، گفت: هنگام خرید بهتر است ابتدا مواد غذایی غیر یخچالی را انتخاب کرده و در انتها لبنیات، گوشت و تخم‌مرغ که نیاز به نگهداری در یخچال دارند، خریداری کنیم. این کار کمک می‌کند که این محصولات کمتر در دمای محیط باقی بمانند. همچنین توصیه می‌شود که به اندازه نیاز خود خرید کنید؛ زیرا خرید بیش از حد ممکن است باعث کاهش کیفیت مواد غذایی در یخچال و افزایش احتمال فساد شود.

برقچی توضیح داد: اگر گوشت یا مواد پروتئینی خریداری کرده‌اید و قصد استفاده فوری از آن را ندارید، بهتر است آنها را در پایین‌ترین طبقه یخچال قرار دهید تا مایعات آنها با دیگر غذا‌ها تماس پیدا نکند. غذا‌های پخته شده، لبنیات و تخم‌مرغ نیز باید در طبقات بالاتر و در دما‌های ثابت یخچال نگهداری شوند.

غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند

وی با بیان اینکه میوه و سبزیجات بهتر است در محل‌های جداگانه مثل کشو‌های مخصوص یا سبد‌های جداگانه قرار داده شوند، زیرا تماس این مواد غذایی یکدیگر را تحت تأثیر قرار داده و احتمال فساد را افزایش می‌دهد، عنوان کرد: دمای یخچال باید بر روی ۴ درجه سانتی‌گراد یا پایین‌تر به ویژه در تابستان تنظیم شود. مواد غذایی خشک نیز باید در ظروف دربسته و در محیطی خشک و خنک نگهداری شوند تا از ورود رطوبت به آنها جلوگیری شود.

این متخصص تغذیه گفت: اگر به دنبال پخت مرغ یا سایر مواد فاسدشدنی هستید، فاصله زمان برداشتن از یخچال تا پخت باید کمتر از دو ساعت باشد. برای طعم‌دار کردن مواد غذایی بهتر است آنها در محیط سرد مثل یخچال نگهداری شوند و حتماً پوششی بر روی آنها گذاشته شود تا از آلودگی جلوگیری شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->