ورود دسته‌های عزاداری با طبل و سنج به شارستان‌ها در حرم مطهر رضوی ممنوع است بازدید اعضای فراکسیون شعائر اسلامی مجلس از خدمت رسانی به زائران پیاده امام رضا(ع) + عکس نخستین گروه ازعمره‌گزاران ایرانی راهی مدینه شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) اطعام زائران بر سفره پربرکت سلطان خراسان | روایت ۳۱ سال خدمت یک خانواده مشهدی به امام هشتم (ع) + فیلم ضیافت اخلاص در میدان توحید| روایت شهرآرانیوز از اطعام ۷۰ هزار نفر در موکب بزرگ جوادالائمه (ع) مشهد حرم امام رضا (ع) میزبان زائران شیعه میانمار در روز‌های پایانی ماه صفر ورود بیش از ۳۰۰ هزار زائر پیاده امام‌ رضا (ع) به مشهد مقدس سوگواره «غریب قریب» و «به جای مادر» ویژه بانوان در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی: هنر زبان ما برای رساندن مفاهیم رضوی به مخاطب است خدمت شیرین زائران کوچک امام مهربانی‌ها در «شربتخانه امام جواد(ع)» شهادت امام رضا(ع) در مشهد هیئت کجا بریم؟ مبارزه با انحراف، چکیده سیره سیاسی امام مجتبی (ع) محل های اسکان رایگان زائران در مشهد برای روزهای پایانی صفر و شهادت امام رضا (ع) جزئیات مراسم شام غریبان شهادت امام رضا (ع) مراسم خطبه‌خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود بزرگداشت حماسه‌ای به قدمت ۱۲۰۰ سال | عزاداری تاریخی زنان نوغان در روز شهادت امام رضا (ع) برگزار می‌شود مشهد، قلب ایران و ستون خیمه این سرزمین آغاز پویش ملی «قدم قدم تا بهشت» برای قرآن‌آموزان سراسر کشور «در سوگ اسوه حسنه»؛ اجتماع بزرگ قرآنی شب رحلت پیامبر اعظم (ص) در حرم مطهر رضوی تشرف زائران مالزیایی به بارگاه منور رضوی
سرخط خبرها

خانه پدری امام زمان (عج) مهیای میزبانی از زائران امام حسین(ع) می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۸۸۲۰
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
خانه پدری امام زمان (عج) مهیای میزبانی از زائران امام حسین(ع) می‌شود
در آستانه ایام اربعین حسینی، خانه پدری امام زمان (عج) بار دیگر در حال آمادگی برای میزبانی از زائران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حاج امین شریف، فرمانده قرارگاه اربعین سامرا و بلد از تحولات، تفاوت‌ها و برنامه‌های ویژه امسال نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: سال گذشته با همه محدودیت‌ها تلاش کردیم مراسمی درخور برگزار شود، اما امسال با نگاهی بلندمدت و نگاه به جایگاه راهبردی سامرا، از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی و کار اجرایی را آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه امسال ۶۰ موکب ایرانی و بیش از ۱۵۰ موکب عراقی فعالیت خود را از پنجم ماه صفر شروع می‌کنند، ادامه داد: فعالیت موکب‌های مستقر در سامرا در چهار مسیر بغداد-سامرا، خسروی -سامرا، حاج عمران-سامرا و تکریت-سامرا پس از اربعین هم ادامه دارد تا زائران بتوانند پس از شرکت در مراسم اربعین در کربلا به سامرا هم مشرف شوند.

شریعتی از فعالیت موکب‌های اربعین سامرا تا ۲۵ صفر خبر داد و افزود: سال گذشته یکی از دغدغه‌های جدی ما اسکان و تأمین آب سرد برای زائران بود که با تدبیر و مشارکت مردمی رفع شد. امسال، اما در حوزه تأمین یخ، از ماه‌ها قبل با کارخانه‌های محلی قرارداد بسته و توانسته‌ایم نیاز‌ها را تا حد زیادی پاسخگو باشیم.

فرمانده قرارگاه اربعین سامرا و بلد با اشاره به توسعه پارکینگ‌ها و بهبود مسیر‌های دسترسی به زائران، گفت: امسال در پارکینگ‌ِ مدینة الزائرین در بدو ورود زائر، امکاناتی از قبیل اسکان، پذیرایی، سرویس بهداشتی و حمام، تحویل امانات، خدمات بهداشت و درمان به زائرین اربعین ارائه می‌گردد.

وی با بیان اینکه اربعین امسال با عطر خون شهدا متفاوت خواهد بود، تصریح کرد: به برکت خون‌شهدای اخیر از جمله شهیدان باقری و حاجی زاده و محرابی که اخیرا زائر سامرا بوده‌اند، اگر سال گذشته دغدغه ما امنیت و حداقل خدمات بود، امسال دغدغه اصلی ما شکوه، کیفیت و عمق امور فرهنگی است.

فرمانده قرارگاه سامرا و بلد در بخش دیگری از صحبت‌های خود به توجه دولتمردان عراق نیز اشاره کرد و افزود: برای نخستین‌بار شاهد توجه بیشتر مسئولان عراقی به شهر سامرا هستیم. امسال حال و هوای حرم امامین عسکریین علیهماالسلام هم از نظر خدمات، هم از نظر امنیت و برنامه‌های فرهنگی متفاوت است.

شریعتی با تأکید بر اینکه امسال خوشبختانه هماهنگی مناسبی بین مواکب ایرانی و عراقی شکل گرفته و فضای برادری حاکم است و موکب‌ها کنار یکدگیر به زائران اربعین خدمت می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->