نفتالی بنت: بسیاری از آمریکایی‌ها اسرائیل را باری سنگین بر دوش کشورشان می‌دانند هشدار یونیسف: روزانه ۲۸ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند اژه‌ای: مردم ایران ثابت کردند که پای نظام هستند هلند در صف اول تسلیح اوکراین با سلاح‌های آمریکایی خودکشی ۲ سرباز اسرائیلی دیگر | افزایش ۱۰۰۰ درصدی درخواست‌های خدمات روان‌درمانی شهادت ده‌ها فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) عارف در کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی شرکت کرد خلاصه اخبار صحن علنی ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ مجلس | بررسی سؤال از وزیر کشاورزی وزارت جهاد چه سازوکاری برای افزایش تولید گوشت داخلی و کاهش وابستگی به واردات دارد؟ پژمان‌فر دوباره رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس شد افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری ایران علیه اسرائیل بیش از ۹۰ درصد معاملات ملک در کشور همچنان با قولنامه‌های عادی انجام می‌شود! | صبر مجلس در برابر ‎ترک فعل و انحصارطلبی سازمان ثبت به پایان رسیده است نشست غیرعلنی مجلس با حضور وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه بودجه| تأکید مجلس بر اجرای کامل قانون تامین مالی تولید نشست علنی مجلس شورای اسلامی ۱۴ مرداد ماه آغاز شد | سوال از وزیر جهاد کشاورزی در دستور کار است قالیباف: مجلس، فرزند انقلاب مشروطه و یادگار ارزشمند آن حرکت ملی است سازمان ملل: محروم شدن غیرنظامیان در غزه از غذا جنایت جنگی است هند به تهدیدات ترامپ واکنش نشان داد | خود آمریکا هم با روسیه تجارت دارد تأکید ایران و لیبی بر توسعه روابط دوجانبه و مقابله با دخالت‌های خارجی کانادا پس از ارسال کمک به مردم غزه، رژیم صهیونیستی را به نقض قوانین بین‌المللی متهم کرد پلیس رژیم اسرائیل مانع راهپیمایی به سمت مرز غزه شد ادعای رئیس مجلس آمریکا: کرانه باختری متعلق به یهودیان است پزشکیان: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد ادارات البرز و کرج چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد روسیه: ۶۱ پهپاد اوکراینی سرنگون شدند تهران چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد دموکرات‌های کنگره خواهان به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ شدند ولایتی درباره دالان زنگه‌زور هشدار داد
سرخط خبرها

قالیباف:دولت نمی‌تواند سهم شهرداری‌ها از محل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده، را کسر کند

  • کد خبر: ۳۴۹۲۷۲
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
قالیباف:دولت نمی‌تواند سهم شهرداری‌ها از محل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده، را کسر کند
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده لنگرود درباره تغیرات در منابع حاصل از مالیات بر ارزش افزوده کالا‌های اساسی از سوی دولت، با بیان اینکه حدود ۳۰ همت از این منابع متعلق به شهرداری‌ها به ویژه شهرداری‌های کوچک است، گفت: در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مصوب شد که دولت سهم شهرداری‌ها را از محل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده، کسر نکند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد لاهوتی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۲ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با استناد به بند ۱۱ ماده ۲۲ آئین نامه داخلی مجلس، گفت: هیات رئیسه موظف است از شأن و منزلت مجلس دفاع کند.

نماینده مردم «لنگرود» در مجلس با اشاره به لایحه دولت در رابطه با کاهش مالیات بر ارزش افزوده، بیان کرد: این موضوع به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع و ما باید در این زمینه لایحه بودجه را اصلاح می‌کردیم. از این رو این کمیسیون جلسات متعددی را در این بخش برگزار و نهایتا با آن مخالفت کرد.

لاهوتی خاطرنشان کرد: در مقطعی مجلس به لایحه دولت در این بخش رأی موافق نداد آن هم به این دلیل که ۸۰ هزار میلیارد تومان از منابع دولت را کم می‌کرد و ۴۰ هزار میلیارد تومان هم برای حق الله بود؛ این در حالی است که این منابع مستقیم به جیب افرادی وارد می‌شد که ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دریافت می‌کردند بنابراین ۸۰ هزار میلیارد تومان حاصله، هیچ تاثیری در بازار کالا‌های اساسی ایجاد نمی‌کرد.

وی با اشاره به بررسی و تصویب موضوع کاهش مالیات بر ارزش افزوده در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، بیان کرد: به واقع این موضوع توهینی به قوه مقننه محسوب می‌شود چرا که ما با این موضوع در مجلس مخالفت کردیم و این بدان معنا بود که به اصطلاح «مجلس متوجه نشد که به چه چیزی رأی داده است» و این مسئله توهینی به مردم محسوب می‌شود؛ لذا تقاضا داریم رئیس مجلس شورای اسلامی از حقوق مجلس و ملت ایران نیز دفاع کند.

قالیباف در پاسخ به تذکر لاهوتی ضمن تاکید بر این نکته که حقوق گمرکی کالا‌های اساسی در سال‌های گذشته یک درصد بوده است، ادامه داد: این مسئله به خوبی روشن و مشخص است لذا ما همواره حقوق گمرکی این کالا‌ها را یک درصد تعیین می‌کردیم. در سال ۱۴۰۴ دولت در بودجه ارسالی به مجلس حقوق گمرکی در این بخش را ۹ درصد پیش بینی کرده بود از این رو مجلس با این مسئله موافقت کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعیین این میزان حقوق گمرکی اشتباه دولت و پیشنهاد دولت بود، ادامه داد: بنده به شخصه تصور نمی‌کردم که دولت حقوق گمرکی کالا‌های اساسی را ۹ درصد پیش بینی کرده باشد. البته دوستان به خوبی در خاطر دارند که در زمان بررسی بودجه و در زمان طرح این موضوع بنده گفتم که حتما اشتباهی در این بخش رخ داده است چرا که حقوق گمرکی یک درصد است و پیش بینی دیگر باعث افزایش قیمت‌ها خواهد شد، اما در نهایت مشخص شد که دولت این پیشنهاد را مطرح کرده و با این مسئله موافق است.

وی با بیان اینکه مجددا مجلس لایحه دو فوریتی کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالا‌های اساسی را به مجلس نیز ارائه کرد، ادامه داد: از این رو دولت از مجلس خواست که حقوق گمرکی کالا‌های اساسی را به یک درصد برساند. در ادامه مجلس به دو فوریت این لایحه رأی نداد. با این حال نمایندگان باید بدانند که در سال‌های قبل حقوق گمرکی در این بخش یک درصد بوده است.

قالیباف با اشاره به مذاکرات صورت گرفته در رابطه با موضوع مطروحه در جلسه سران قوا، بیان کرد: بنده در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سرا قوا نیز متوجه این مسئله بودم. همچنین رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه نیز در جلسه مذکور حاضر بودند. از این رو بنده با این مسئله مخالف بودم و در آن جلسه هم تاکید داشتم که اگر قرار بوده این مسئله تاکنون آثاری داشته باشد، اثر خود را گذاشته است بنابراین این قبیل مباحث در این جلسه مطرح شد.

وی با اشاره به اصرار دولت در رابطه با تحقق نظر خود، گفت: این موضوع از جمله موضوعاتی بود که می‌توانست مجددا منجر به افزایش قیمت کالا‌های اساسی شود یعنی ما شاهد تکرار دوباره افزایش قیمت کالا‌های اساسی باشیم از این رو نگرانی ما هم از این موضوع نشأت می‌گرفت.

قالیباف با بیان اینکه حدود ۳۰ همت از این منابع متعلق به شهرداری‌ها به ویژه شهرداری‌های کوچک است، تاکید کرد: از این رو بنده در جلسه مذکور به شدت مخالف حذف این منابع بودم و گفتم که دولت نمی‌تواند از سهم شهرداری‌ها برداشت کند. این موضوع در جلسه مذکور مصوب شد آن هم با رعایت اینکه دولت سهم شهرداری‌ها را از محل ۹ درصد، کسر نکند؛ بنابراین این مسئله با این اصلاحات در جلسه اقتصادی هماهنگی سران قوا تصویب شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حقوق گمرکی ۹ درصدی برای مالیات بر ارزش افزوده کالا‌های اساسی آثار خود را در ۴ ماه گذشته داشته است، ادامه داد: بنابراین اگر این موضوع تحقق نمی‌یافت مجددا ما شاهد آثار دیگری نسبت به این مسئله بودیم.

قالیباف در ادامه ضمن تاکید بر این نکته که ارز ترجیحی باید به انتها و نه به ابتدای زنجیره کالا‌های اساسی داده شود، بیان کرد: ما باید کالا را در انتهای زنجیره به مردم واگذار کنیم و در این بخش قانونگذاری صورت گرفته و وزارت رفاه باید ماموریت‌ها در این بخش را عملیاتی کند و ما نیز باید این مسئله را مورد مطالبه قرار دهیم و اگر مطالبه گری در این بخش صورت نگیرد رانت بزرگی برای افرادی شکل خواهد گرفت که سالیان سال از آن سوء استفاده می‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این فرصت تثبیت، به جهت این است که ما کالا‌های اساسی را با قیمت مناسب در اختیار مردم بگذاریم، بیان کرد: این مسئله را به طور جدی دنبال و به درستی این موضوع را اجرایی خواهیم کرد. از سوی دیگر رئیس جمهور بار‌ها بر این نکته تاکید و دستورات لازم را صادر کرده و پیگیر آن هستند.

وی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی بیان کرد: در حال حاضر وزارت رفاه منابع لازم را به حساب افراد واریز کرده تا آن‌ها اقدام به خرید کالا کنند لذا این اشتباه بوده و مسئولین باید کالا را خریداری کرده و نباید پولی به حساب افراد ریخته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->