خدمات‌رسانی ویژه اتوبوسرانی مشهد همزمان با آغاز سال تحصیلی سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان» تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی جان‌باختن آتش نشان مشهدی قانون جدید حکمرانی شهری، روی میز مجلس شورای اسلامی | اختیارات شهرداری‌ها افزایش می‌یابد بیش از ۳۵ همت، بدهی دولت به شهرداری مشهد| ۱۰ همت اعتبار ملی، ظرفیت خط یک قطارشهری را دوبرابر می‌کند + ویدئو پیام تسلیت شورای اسلامی شهر مشهدمقدس درپی شهادت رضا فخریان، آتش‌نشان فداکار مشهدی
سرخط خبرها

فرماندار مشهد مطرح کرد: مشهد آماده میزبانی از موج زائران اربعین و دهه پایانی صفر

  • کد خبر: ۳۴۹۳۷۵
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
فرماندار مشهد مطرح کرد: مشهد آماده میزبانی از موج زائران اربعین و دهه پایانی صفر
فرماندار مشهد با اشاره به آمادگی برای خدمت رسانی به زائران در روز‌های شهادت امام رضا (ع) در دهه آخر ماه صفر، گفت: به غیر از آمادگی برای حمل و نقل، موضوع اسکان زائران نیز در حال آماده سازی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن حسینی در خصوص آمادگی مشهد برای میزبانی از زائران اربعین و دهه پایانی صفر، اظهار کرد: زائران دهه پایانی صفر در شهر مشهد و در سه سطح مختلف اقامتگاه‌های رسمی، موقت و مراکز بحران اسکان داده می‌شوند.

وی بیان کرد: برای خدمت رسانی بهتر به زائران اربعین حسینی و همچنین زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر ماه صفر، کارگروه‌های مختلف همچون اسکان، حمل و نقل و بهداشت تشکیل و با به دست آوردن مشکلات و همچنین تجارب سال‌های گذشته، برای ارائه بهتر خدمات به زائران در حال برنامه ریزی هستند.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: امسال این تجارب به دقت بررسی و چالش‌های شناسایی شده، مبنای تصمیم‌گیری کارگروه‌های اجرایی قرار گرفته است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: همچنین هماهنگی‌های لازم برای اعزام زائران برای سفر به عتبات عالیات و راهپیمایی در ایام اربعین حسینی در حال انجام و تلاش بر این است که مردم با کمترین چالش بتوانند به سمت مرز‌های غربی و جنوبی کشور راهی شوند.

حسینی با اشاره به موضوع حمل و نقل و چالش‌های این حوزه در ایام اوج درخواست سفر برای حضور در اربعین حسینی اظهار کرد: تدابیر خاصی در حوزه حمل و نقل اندیشیده شده و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با تجربه و برنامه ریزی گسترده، رفت و بازگشت زائران را ساماندهی می‌کند تا مشکلی در این خصوص به وجود نیاید.

وی با اشاره به آمادگی برای خدمت رسانی به زائران در روز‌های شهادت امام رضا (ع) در دهه آخر ماه صفر ادامه داد: به غیر از آمادگی برای حمل و نقل، موضوع اسکان زائران نیز در حال آماده سازی است. اسکان روزانه ۷۰۰ هزار نفر زائران دهه پایانی صفر در مشهد پیش‌بینی شده که شامل هتل‌های پنج ستاره تا سالن‌های بحران است. 

فرماندار مشهد ادامه داد: یکی از متغیر‌هایی که امسال با آن رو به رو هستیم، این است که به واسطه تجاوز رژیم صهیونیستی در خرداد و تیر ماه سال جاری، امتحانات دانشگاه‌ها به شهریور ماه موکول شد و بر این اساس، حجم ورودی به شهر مشهد نسبت به ایام مشابه در سال‌های گذشته بیشتر خواهد بود و این دانشجویان پس از پایان ماه صفر نیز برای حضور در امتحانات پایان ترم خود در مشهد باقی خواهند ماند.

حسینی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم اظهار کرد: تجارب سال‌های گذشته نشان داد که اطلاع رسانی و مشارکت همگانی نقش کلیدی در رفع مشکلات دارد، از سوی دیگر شهروندان و زائران هرگونه پیشنهاد یا مشکل را از طریق تلفن ۳۷۰۴۵ و از جمله اسکان زائران را می‌توانند اعلام و پیگیری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->