۷ کشته و مصدوم در پی تصادف جاده‌ای در تایباد خراسان رضوی (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) ساعت کاری ادارات در سیستان و بلوچستان در روز سه شنبه (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تغییر کرد صالحی: آینده کشور به زیست‌بوم نوآوری گره خورده است | در کنار استارت‌آپ‌ها ایستاده‌ایم آیا چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه ادارات قم تعطیل است؟ آیا چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه ادارات سمنان تعطیل است؟ آتش سوزی ۱۵۰ هکتار از مراتع طرقبه شاندیز در خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ آغاز روند نصب کنتور‌های هوشمند مشترکان آب در خراسان رضوی از امروز (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) سربازان چگونه می‌توانند برای سفر اربعین ۱۴۰۴ درخواست مجوز خروج از کشور بدهند؟ ثبت‌نام اینترنتی وام اربعین برای بازنشستگان کشوری آغاز شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات این علائم ساده هشدار دهنده سکته گرمایی است با این تغذیه خیالتان از چربی سوزی و کاهش وزن راحت می‌شود آیا زائران پیاده دهه آخر ماه صفر بیمه می‌شوند؟ روایت جدید رئیس هلال احمر از حمله اسرائیل به جلسه سران قوا + فیلم مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی زیاد است هشدار درباره خروج غیرقانونی دارو از مرز چذابه رکورد جدید ترکیه در صنعت گردشگری خوره بلاتکلیفی‌های کوچک | چرا در تصمیم‌گیری‌های روزانه دچار تردید می‌شویم؟ تابستانی پرجنب‌وجوش برای دانش‌آموزان خراسانی با محوریت ورزش در صورت فوت فرد بازنشسته (مستمری‌بگیر)، حقوق دریافتی وی به چه اشخاصی پرداخت می‌شود؟  افزایش قربانیان سیل در پاکستان؛ موج تازه بارش‌ها و آماده‌باش نیرو‌های امدادی اعترافات هولناک پدر کودک‌آزار برای قتل شاهین ۵ساله قرص برنج جان زن تهرانی را گرفت | مرد عطار به اتهام قتل بازداشت شد آیا آب معدنی در محیط بیرون از یخچال سرطان‌زا می‌شود؟ خواسته های مردم برای مدیریت انرژی و ناترازی برق | مطالبات روشن مردم از شرکت برق هر چند وقت یک بار فشار خون خود را در خانه اندازه بگیریم؟ افتتاح مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در مشهد تا ۲ سال آینده بحران آب نیازمند واکنش جدی، علمی و ملی دستگیری سارق ۲ کیلو طلا در کاشمر (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی مجدد قطار تهران - آنکارا از ۲ ماه آینده
سرخط خبرها

روایت جدید رئیس هلال احمر از حمله اسرائیل به جلسه سران قوا + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۹۶۱۹
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲
روایت جدید رئیس هلال احمر از حمله اسرائیل به جلسه سران قوا + فیلم
رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: دو نفر از امدادگران در حمله اسرائیل به جلسه سران قوا شهید شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر پیرحسین کولیوند در آیین نکوداشت شهدای سلامت که امروز در دانشگاه علوم‌پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: جامعه پزشکی و امدادی کشور در دوران جنگ ۱۲ روزه رشادت، جوانمردی و شجاعت بیشتری نسبت گذشته نشان داد. شرایط سختی را تجربه کردیم و تهاجم سختی به کشور شد، اما کادر درمانی و امدادی پای کار ماند. تقدیم شهدا، نماد ایثارگری است.

وی با بیان اینکه برخی مراکز درمانی به شدت مورد تهاجم قرار گرفتند، توضیح داد: کادر درمان مراکزی که مورد تهاجم قرار گرفتند، در انتظار ورود مجروحان ننشستند بلکه خود نسبت به انتقال مجروحان به مراکز درمانی خود اقدام کردند. به گفته وزیر بهداشت، چنین شرایطی در بیمارستان شهدای تجریش نیز حاکم بوده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه حفظ جان برای تمام مردم جهان مهم است، اظهار کرد: بررسی فیلم‌های مداربسته مراکز درمانی بیانگر این است که کادر درمان پای کار ماندند و اجازه ندادند که کار یک بیمار روی زمین بماند یا دارویی برای یک بیمار در دسترس نباشد.

وی با بیان اینکه در تمام نقاط مورد تهاجم قرار گرفته، حضور داشتم، گفت: نخستین شب حمله به کشور، در مدینه بودم و پس از آن در تمام مکان‌های مورد تهاجم دشمن حضور داشتم. محل جلسه سران قوا مورد تهاجم قرار گرفت و من در آن محل حاضر شدم. پس از انتقال مسئولان قوا، یک موشک در کنار آمبولانسی که در آن حضور داشتیم اصابت کرد و ۲ نفر به فیض شهادت نائل آمدند.

کولیوند درباره مواجهه خود با امدادگران یک قرارگاه در مازندران گفت: آنها به من گفتند که نیروی تازه نفس به زودی جایگزین آنها می‌شود، اما خواسته آنها بود که پای کار بمانند.

وی درباره حضور وزیر بهداشت در قرارگاه جمعیت هلال‌احمر گفت: وزیر با وجود اینکه این امکان وجود داشت تهدید‌هایی علیه او وجود داشته باشد، به همراه معاون درمان در قرارگاه حاضر شد. ما درباره مسائل مختلفی مانند تهدید‌های هسته‌ای سخن گفتیم. اگرچه تجربه حملات هسته‌ای نداریم، اما دانش مواجهه با این موضوع را داریم. وزیر بهداشت با وجود تهدید‌های امنیتی به پای کار آمد و در قرارگاه هلال‌احمر به بررسی شرایط پرداخت.

کولیوند با بیان اینکه تهاجم به کشور در ایام محرم بود، گفت: تمام ما، مصیبت امام حسین (ع) را شنیده‌ایم و آن را بزرگ‌ترین مصیبت می‌دانیم. همه ما مصیبت حضرت علی‌اصغر (ع) را شنیده‌ایم، اما ۴۰ علی‌اصغر پرپر شده در جنگ داشتیم. تمام ما رشادت‌های حضرت عباس (ع) را شنیده‌ایم و رشادت‌های کادر درمان و نظامیان را در جنگ دیدیم. رشادت‌های حضرت زینب (س) را شنیده‌ایم و رشادت‌های همسران و مادران شهدا را در جنگ دیدیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->