۷۱۹ وسیله بازی غیراستاندارد در خراسان رضوی پلمب شد مطالبات معوق مراکز دیالیز خراسان رضوی از بیمه‌ها از یک همت عبور کرد پذیرش نهایی بیش از ۴۵۷ هزار داوطلب کنکور ۱۴۰۴ نتایج نهایی کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نکاتی مهم که باید قبل از اینکه بچه را از پوشک بگیرید بدانید | یک چالش پوشکی هشدار پلیس: مراقب کلاهبرداری با شگرد گرفتن پیش‌پرداخت برای پرداخت «وام فوری» باشید اجرای حکم قصاص ۶ قاتل شهیدان صفری و رفیعی‌نسب (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پژمان‌فر: مرکز تحقیقات مراقبت‌های پرستاری و مامایی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأسیس شد بازدید از آرامگاه حافظ فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) رایگان است تهران درگیر شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر! جزئیات جدید از معافیت فرزندان بازنشستگان از خدمت سربازی اعلام شد شست و شوی دهان، پس از مصرف تمامی اسپری‌های دهانی ضروری است کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پویش ملی سلامت دهان و دندان برای دانش‌آموزان آغاز شد صدای بازنشستگان باید در تصمیم‌سازی‌های کشور شنیده شود | پرداخت بدهی بیمه ملت و بیمه تکمیلی آغاز شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) کشف ۸ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ فلسفیدن در باب چرایی بوق! کاهش ۲۰ درصدی تلفات رانندگی در مشهد طی نیمه نخست سال ۱۴۰۴ جان باختن ۲۸ نفر در مکزیک در پی بارش شدید باران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد در برخی نقاط استان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶»
سرخط خبرها

مرگ مغزی دختر ۱۰ ساله بخاطر سرماخوردگی

  • کد خبر: ۳۴۹۷۲۱
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴
مرگ مغزی دختر ۱۰ ساله بخاطر سرماخوردگی
خانواده دختر ۱۰ ساله، اعضای بدن او را که بخاطر سرماخوردگی دچار عفونت و در نهایت مرگ مغزی شده بود به بیماران نیازمند اهدا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چند روز پیش، نادیا بیات، دختر ۱۰ ساله بخاطر عفونت ریه به بیمارستان امام علی کرج منتقل شد. او از یک ماه پیش بعد از سرماخوردگی دچار عفونت شده بود. پدر و مادرش چند بار او را نزد پزشک برده، اما مشکلش حل نشده بود تا اینکه پزشکان گفتند که به دلیل عفونت زیاد باید در بیمارستان بستری شود.

هرچند پزشکان همه تلاش خود را برای بهبود نادیا به کار گرفتند، اما وضعیت او بعد از ۳ روز بستری بدتر و به ناچار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد.

نادیا ۱۲ روز در کما بود و هر روز سطح هوشیاری‌اش کاهش پیدا می‌کرد تا اینکه پزشکان اعلام کردند او دچار مرگ مغزی شده است.

پدرش در این باره می‌گوید: زمانی که نادیا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بود، ایست قلبی کرد و با تلاش پزشکان احیا شد و به زندگی بازگشت، اما هر روز وضعیتش بدتر از روز قبل می‌شد تا اینکه پزشکان گفتند که دیگر به زندگی برنمی‌گردد، اما می‌شود اعضای بدنش را اهدا کرد. آنها گفتند راه دیگری وجود ندارد و تا زمان مرگ او همین طور باقی خواهد ماند.

او ادامه می‌دهد:‌ وقتی این موضوع را شنیدیم، شوکه شدیم و برایمان باورپذیر نبود. اما پزشکان به ما گفتند که اگر اعضای بدن دخترمان را اهدا کنیم، بیماران دیگر فرصت زندگی دوباره پیدا می‌کنند. این جملات باعث شد که من و مادرش به این کار رضایت دهیم و برگه اهدای اعضای بدن او را امضا کنیم. با موافقت ما نادیا به بیمارستان سینا منتقل شد و کلیه‌های به ۲ بیمار اهدا شد.

پدر داغدیده می‌گوید: این اقدام باعث شده که ما احساس کنیم، نادیا هنوز زنده است. ابتدا راضی نبودیم و مادر نادیا نمی‌خواست که دخترمان زیر تیغ برود؛ اما تصمیم گرفتیم با اهدای اعضای بدن جگرگوشه‌مان به آرامش برسیم.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->