تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۰۱۴۵
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
  • ۱
۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
دادستان تربت حیدریه گفت: نزاع مسلحانه در پی اختلافات ملکی در این شهرستان منجر به کشته شدن پنج تن شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدحسین حسن‌نژاد با اعلام این خبر افزود: ۲ طرف این نزاع از گذشته اختلافاتی داشته‌اند که پرونده‌ای هم با همین موضوع در دادگستری ثبت شده است و این درگیری بر سر باغ پسته (زمین و محصول) بوده است.

وی ادامه داد: یکی از طرفین این اختلاف شب گذشته تعدادی را برای مراقبت از باغ و محصول به کار گرفته بوده است که این افراد سلاح گرم همچون کلاشینکوف داشته‌اند.

دادستان تربت حیدریه گفت: طرف مقابل صبح امروز به باغ مورد اختلاف رفته‌اند که با افراد مسلح رو به رو شده‌اند و درگیری رخ داده است و در این رخداد سه نفر از یک طرف و ۲ نفر هم از طرف دیگر کشته شده‌اند.

حسن‌نژاد افزود: چهار نفر هم در این نزاع و درگیری مسلحانه زخمی شده‌اند که اکنون بستری هستند و عوامل انتظامی و دادستانی پس از اطلاع از موضوع به فوریت خود را به محل می‌رسانده‌اند.

وی اضافه کرد:جزییات رخداد مورد بررسی قرار گرفت و منتظر اعلام نظر پزشک قانونی هستیم و همچنین با توجه به اینکه ضاربان متواری شده‌اند پیگیری برای شناسایی و دستگیری آنها درحال انجام است.

دادستان تربت حیدریه گفت: اکنون جزییات بیشتری از این رخداد را نمی‌توان بیان کرد و پرونده باید مراحل قانونی خود را طی کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۶
0
1
مردم روانی شدن واقعا آدم می‌ترسه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->