زائران اربعین فقط از مرز مهران تردد نکنند شبکه تجارت محتوای مستهجن در اینستاگرام و انفعال در نظارت | چرا پلیس امنیت اخلاقی چشم‌ش را روی شبکه‌های ضدخانواده بسته است؟ مرگ مشکوک پیرزن تهرانی پس از مواجه با ۳ سارق نقاب‌دار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرم‌تر می‌شود؟ آب‌لیمو با آب ولرم؛ شروعی ساده برای پاکسازی بدن و تقویت گوارش حمله ناجوانمردانه به پلیس در شب گذشته | جان‌باختن خداداد باقری یکی از حافظان امنیت در سراوان + عکس معرفی مسجد تاریخی «خسرو شیر» جغتای اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی: ۸۶ درصد کودکان کار، اتباع هستند و خانواده دارند نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری تاریخ واریز حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) بازنشستگی «مشاغل سخت» را سخت‌تر نکنید! | تعیین سقف سنی برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور آبله مرغان در بزرگسالان | خطرناک و شدیدتر از کودکان توصیه‌های مراقبتی برای حفظ سلامت گروه‌های آسیب‌پذیر در پیاده روی اربعین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های گوارشی در اربعین | هنگام مسمومیت چه کنیم؟ تازه‌ترین توصیه‌های پزشکی برای کنترل لک‌های پوستی درمان ریشه‌ای آسم | راهکاری متفاوت از طب ایرانی پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد | سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران
سرخط خبرها

استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست

  • کد خبر: ۳۵۰۲۵۵
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۶
استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست
فوق تخصص روماتولوژی توصیه‌هایی به زائران اربعین ارائه و از آنها خواست از کفش‌های مناسب استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، میترا عباسی فرد با بیان اینکه اربعین فرصتی برای عاشقان میلیونی امام حسین است که از همه نقاط در کربلای معلی دور هم جمع می‌شوند گفت: هر سال شور و شوق ایرانیان برای حضور در این بزرگترین اجتماع بشری رو به افزایش است، اما پیاده‌روی اربعین اصولی داره که باید زائران آن را رعایت کنند تا سلامت جسمی آنها همراه با سلامت روحی و معنوی تامین شود؛ اگر این اصول رعایت نشود، احتمال بروز آسیب‌های عضلانی - اسکلتی وجود دارد.

وی با بیان اینکه از دیدگاه ساختمانی بدن پیاده روی طولانی اگر بدون آمادگی باشد می‌تواند مشکلاتی را برای فرد به دنبال داشته باشد گفت: روز‌های قبل از پیاده‌روی طولانی باید برای سنجش میزان تحمل عضلات و آمادگی جسمانی، فرد روزانه حدوداً یک ساعت پیاده‌روی داشته باشد و ورزش‌های کششی، نرمش و آب درمانی هم می‌تواند، کمک کننده باشد. هیچ اصراری نیست، افرادی که مشکلات عضلانی اسکلتی دارند مثلا بیماران مبتلا به آرتروز، کسانی که کف پای صاف دارند یا زانوی پرانتزی یا ضربدری دارند، افرادی که سابقه آسیب زانو یا هرگونه آسیب مفصلی عضلانی دارند، پیاده روی طولانی داشته باشند.

عباسی فرد با تاکید بر اینکه بهتر است افراد دچار آرتروز حدود نیم ساعت پیاده روی در روز داشته و بقیه مسیر را با وسیله نقلیه طی کنند افزود: افراد مبتلا به کمردرد و زانو درد، حتما کمربند و زانوبند طبی به همراه داشته باشند تا در صورت لزوم از آن استفاده کنند، استفاده از عصا هم می‌تواند کمک کننده باشد. همچنین انتخاب کفش مناسب برای پیاده روی خیلی مهم است، خیلی‌ها فکر می‌کنند که باید کفش نرم باشه یا از کفش‌های پارچه‌ای و کتانی استفاده می‌کنند که اصلا مناسب نیست؛ کفش اصولی و مناسب کفشی است که به مچ پا اجازه حرکت به سمت بالا و پایین را بدهد و پنجه پهن داشته باشه انگشتان راحت باشند ولی نه اینکه هر بار فرد قدم برمی‌دارد انگشتاش تکان بخورد و به هر طرفی حرکت کنند.

وی ادامه داد: کفش بنددار که پا را محکم نگه می‌دارد، بهتر است. از کفش نو هم نباید برای پیاده‌روی استفاده کرد و باید کفشی استفاده شده باشد که قبلاً پوشیده شده باشد و در واقع امتحانش را پس داده باشد این در حالیست که استفاده از صندل و دمپایی هم مناسب نیست.

این فوق تخصص با بیان اینکه کوله پشتی زائران باید تا حد امکان سبک و بند‌های پهنی داشته باشد که روی دو شانه قرار بگیرد افزود: بند‌های کوله نیز باید بلند باشند به طوری که قسمت پایینی آن قسمت سنگین‌تر که وسایل قرار می‌گیرند در راستا و موازات لگن قرار بگیرد. به جای کوله پشتی، از چرخ دستی و کالسکه نیز می‌توان استفاده کرد. افراد مسن هم بهتر است برای حمل وسایل از جوانتر‌ها کمک بگیرند.

وی با بیان اینکه برخی از افراد موقع راه رفتن پا‌ها را بیشتر از عرض شانه باز می‌کنند و مرتب به چپ و راست خم می‌شوند که این درست نیست چراکه بدن انسان طوری ساخته شده که می‌تواند حدود ۴ تا ۸ ساعت پیاده روی را تحمل کند گفت: البته این میزان شخص به شخص متفاوت است، اما به یاد داشته باشید که به دنبال خستگی بدن، حین پیاده‌روی فاصله پا‌ها از همدیگر بیشتر می‌شود و بدن فرد به دو طرف متمایل می‌شود که این حالت در یک پیاده‌روی طولانی مدت می‌تواند آسیب زا باشد. حین پیاده‌روی قدم‌های بلند نباید برداشت. همچنین موقع پیاده‌روی از خم شدن و چرخیدن تا حد امکان پرهیز بشود.

وی با بیان اینکه کمر در پیاده روی طولانی مدت حتی در افراد سالم هم یک شکایت شایع است، اما در افرادی که سابقه دیسک کمر و تنگی کانال نخاع دارند این مشکل بیشتر و شدیدتر است لذا توصیه می‌شود که این افراد در پیاده‌روی شرکت نکنند، اما کسانی که کمردرد عادی دارند مشکلی نیست و می‌توانند در پیاده‌روی شرکت کنند ولی باید به حرف بدنشان گوش بدهند گفت: به زائران توصیه می‌شود که تا حد امکان از دارو‌های مسکن استفاده نکنند، چون با مصرف مسکن درد ساکت می‌شود و فرد به فعالیتش ادامه می‌دهد ولی بعد‌ها می‌تواند باعث مشکل و دردسر بیشتری برای بیمار شود.

وی با تاکید بر اینکه توقف‌های مکرر به فاصله کم هم برای فرد در حال پیاده روی می‌تواند مضر باشد چراکه وقتی فرد به یک سرعت متوسط می‌رسد، حرکتش روان‌تر می‌شود حالا اگر به هر بهانه‌ای هر چند دقیقه بایستد و دوباره شروع به حرکت کند، فشار بیشتری به عضلات وارد می‌شود پس تا حد امکان از توقف‌های کوتاه مدت هم باید پرهیز کرد و پس از ۳۰ دقیقه می‌شود استراحت کرد، اما دقت داشته باشید که موقع استراحت، فرد نباید زانوهایش را جمع کند و یا به اصطلاح دوزانو یا چهار زانو بنشیند بلکه باید در وضعیت درازکش قرار بگیرد و پا‌ها کمی بالاتر قرار بدهد، مچ پا‌ها را مرتب چندین بار بالا و پایین حرکت بدهد تا از ورم پا هم جلوگیری شود همچنین مدت استراحت هم نباید طولانی باشد لذا توصیه میشود که هر شش تا هفت کیلومتر پیاده‌روی، حدوداً با ۱۵ دقیقه استراحت همراه باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->