توجه به ترویج فرهنگ رضوی در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی کتاب «خورشید هشتم» منتشر شد | روایتی از نقش آفرینی امام رضا (ع) در فرهنگ و تمدن دوران عباسی «اگر آوینی بود» جنگ ۱۲ روزه را چطور روایت می‌کرد؟ مسابقه قرآنی ویژه ایثارگران و خانواده شهدا فراخوان پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴ منتشر شد اعلام همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سینمای جوان بیش از ۵ میلیون ایرانی در صف انتظار اعزام به عمره، باوجود افزایش ظرفیت مسئله غزه نشان داد که لازمه اصلی صلح، برقراری عدالت است لایحه جدید قانون ممنوعیت حجاب در ایتالیا جنجال به پا کرد انتشار فراخوان نوحه‌های فاطمی با محور «استقامت و مقاومت در اقشار امت» اعتبار ویزای حج عمره به یک ماه کاهش یافت + علت نقشه‌خوان رزم و ایثار | یادی از شهید مهدی زین‌الدین، یکی از فرماندهان عملیات محرم در دوران دفاع مقدس شخصیت را به‌سوی عزت ببریم راز گفتن «ان‌شاء‌الله» | نگاهی قرآنی و روایی به نقش مشیت الهی در زندگی انسان ناگفته‌هایی از شخصیت آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی(ره) فهم ظلم؛ پیش‌شرط عطش واقعی برای عدالت ۵ دستورالعمل از امام زمان (عج) برای رهایی از سردرگمی | مهدی (عج) قبله هدایت انسان امروز پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۰۳۹۸
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم
مدیر عالی حرم مطهر رضوی گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم برای خدمت‌رسانی به زائران دهه آخر صفر برپا خواهد شد.

رضا خوراکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: دهه پایانی صفر، از مناسبت‌هایی است که با حضور انبوه زائران گرامی همراه می‌شود. پیش‌بینی‌های لازم انجام شده تا بتوانیم خدمات خود را در عرصه‌های گوناگونِ حرم مطهر، بهتر از سال‌های گذشته ارائه دهیم.

وی افزود: در بخش فرهنگی، میزبان سخنرانان، مداحان و ذاکران برجسته کشوری از جمله آقایان بنی‌فاطمه، کریمی، رسولی و جمعی دیگر از ذاکران و مداحان خواهیم بود. همچنین برنامه‌هایی چون نمایش‌های آیینی، مسابقات، و ویژه‌برنامه‌های کودک (با محوریت حسینیه کودک، رواق کودک و برنامه‌های خانواده‌محور) در حرم مطهر برگزار می‌شود. این برنامه‌ها نسبت‌به سال قبل توسعه یافته‌اند تا خانواده‌ها امکان مشارکت جمعی در آن‌ها را داشته باشند.

به گفته مدیر عالی حرم مطهر رضوی، در محدوده باب‌الجواد(ع) تا باب‌الرضا(ع)، تشکل‌های برتر کشور در حوزه‌های همسو با علایق زائران حضور خواهند داشت و خدمات خود را ارائه می‌دهند.

خوراکیان عنوان کرد: در عرصه خدمات عمومی شامل وظایف آستان قدس همچون نظافت، ارائه ویلچر، فرش‌اندازی، گل‌آرایی و تزیین فضای حرم مطهر، تمهیدات همیشگی به‌ کار گرفته شده است. افزون بر این، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم برای خدمت‌رسانی به زائران مستقر خواهد شد.

وی ادامه داد: در حوزه مدیریت جمعیت نیز پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته تا آرامش و آسایش زائران بیش از گذشته تأمین شود. تدابیر انتظامی و امنیتی نیز متناسب با شرایط فعلی طراحی شده‌اند تا با چالش‌ خاصی مواجه نشویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->