توجه به ترویج فرهنگ رضوی در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی کتاب «خورشید هشتم» منتشر شد | روایتی از نقش آفرینی امام رضا (ع) در فرهنگ و تمدن دوران عباسی «اگر آوینی بود» جنگ ۱۲ روزه را چطور روایت می‌کرد؟ مسابقه قرآنی ویژه ایثارگران و خانواده شهدا فراخوان پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴ منتشر شد اعلام همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سینمای جوان بیش از ۵ میلیون ایرانی در صف انتظار اعزام به عمره، باوجود افزایش ظرفیت مسئله غزه نشان داد که لازمه اصلی صلح، برقراری عدالت است لایحه جدید قانون ممنوعیت حجاب در ایتالیا جنجال به پا کرد انتشار فراخوان نوحه‌های فاطمی با محور «استقامت و مقاومت در اقشار امت» اعتبار ویزای حج عمره به یک ماه کاهش یافت + علت نقشه‌خوان رزم و ایثار | یادی از شهید مهدی زین‌الدین، یکی از فرماندهان عملیات محرم در دوران دفاع مقدس شخصیت را به‌سوی عزت ببریم راز گفتن «ان‌شاء‌الله» | نگاهی قرآنی و روایی به نقش مشیت الهی در زندگی انسان ناگفته‌هایی از شخصیت آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی(ره) فهم ظلم؛ پیش‌شرط عطش واقعی برای عدالت ۵ دستورالعمل از امام زمان (عج) برای رهایی از سردرگمی | مهدی (عج) قبله هدایت انسان امروز پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

ایجاد ۲ چایخانه جدید در حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های پایانی ماه صفر

  • کد خبر: ۳۵۰۷۳۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
ایجاد ۲ چایخانه جدید در حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های پایانی ماه صفر
معاون خدمات زائرین حرم مطهر رضوی از ایجاد دو چایخانه جدید، در روز‌های پایانی ماه صفر خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمد شبان، با اشاره به حضور گسترده زائران در روز‌های پایانی ماه صفر، از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات ویژه برای ارتقای کیفی و سرعت خدمات خبر داد و گفت: تمام توان و امکانات این حوزه برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران، بسیج شده است.

وی از ایجاد دو چایخانه جدید در روز‌های پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: به غیر از چایخانه‌های صحن‌های غدیر، امام حسن مجتبی (ع)، کوثر و رضوان، دو چایخانه جدید، یکی در ضلع شمالی رینگ شیخ طوسی و دیگری در صحن قدس، ایجاد خواهد شد.

معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی از توزیع روزانه ۳۰ هزار غذای گرم در هر وعده در باغ رضوان، در سه روز پایانی ماه صفر نیز خبر داد و گفت: این طرح با همکاری گروه‌های مردمی و خادمان افتخاری، اجرا خواهد شد.

وی افزود: غیر از دفاتر دائمی در مبادی ورودی‌ها، برای خدمات‌رسانی بیشتر در ایام پایانی ماه صفر، دفاتر یا جایگاه‌های موقتی ایجاد خواهیم کرد تا پاسخگوی نیاز زائران در ایام پر ازدحام حرم، باشیم.

شبان با بیان اینکه در بحث اسکان زائران، پارکینگ‌های یک و سه حرم برای این منظور آماده خواهد شد، گفت: در پارکینگ شماره یک، علاوه بر اسکان، دفاتر امانات اشیای باارزش، خدمات لباس‌شویی و شارژ موبایل نیز در دسترس زائران قرار خواهد گرفت. همچنین خدمات تفریح، نگهداری و شیردهی کودک برای بانوان نیز در این مکان، پیش‌بینی شده است.

وی افزود: علاوه بر پارکینگ یک، در دو محور باغ رضوان و صحن غدیر نیز خدمات لباس‌شویی فراهم خواهد شد.

او در ادامه، با اشاره به برپایی موکب خیاطی و ارائه خدمات مورد نیاز به زائران، گفت: اگرچه خیاطی عمدتاً در خیاط‌خانه حرم انجام می‌شود که زیرمجموعه اماکن متبرکه است، اما در مواکب مستقر در روز‌های پایانی ماه صفر، خدمات خیاطی نیز به زائران ارائه خواهیم داد.

شبان همچنین بر لزوم ارتقای سرعت عمل تیم‌های پزشکی، واکنش‌سریع و گروه‌های مستقر در نقاط مختلف حرم تأکید کرد و افزود: در محدوده حرم نیز سطح آمادگی و ظرفیت پذیرش را افزایش خواهیم داد تا در مواجهه با موارد احتمالی، پاسخ‌گویی مؤثرتری، داشته باشیم.

وی همچنین با اشاره به فعالیت دفاتر اشیای پیداشده در ضلع جنوب‌غربی صحن پیامبر اعظم(ص)، بیان کرد: این دفاتر نیز در این ایام، آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به زائران هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->