وزیر آموزش و پرورش: نماز در مدارس اجباری نیست اما باید دانش‌آموزان را تشویق کنیم ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی طرح برنامه آغازین مدارس | برنامه‌های خلاقانه مراسم صبحگاهی سلامت روان دانش‌آموز را تقویت می‌کند پاسخ شورای عالی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان کنکور به تأثیر قطعی معدل در آزمون کیفیت هوای مشهد «قابل‌قبول» شد (۲ مهر ۱۴۰۴) چگونه از خشکی پوست در پاییز جلوگیری کنیم؟ ۵۶ درصد زایمان ایرانی‌ها سزارینی است  حال وهوای یکی از مدارس مشهد در نخستین روز بازگشایی | سلام به زندگی از دریچه مهر حق اولاد مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی برقرار شد (۲ مهر ۱۴۰۴) اسامی داروهای لاغری غیرمجاز منتشر شد (۲ مهر ۱۴۰۴) ماساژ قلبی، بهترین خدمت درمانی برای نجات بیماران دچار سکته قلبی مشکلات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به دلیل بدعهدی دولت ادامه دارد | کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲ مهر ۱۴۰۴) تداوم این علائم در کودکان را بعد از دو هفته جدی بگیرید هشدار وزارت بهداشت؛ استفاده از سولاریوم در ایران ممنوع است کاهش آمار طلاق در ایران به زیر ۲۰۰ هزار فقره وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری واریز شد (یکم مهر ۱۴۰۴) دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد آموزش در ازدحام کم وبیش به سوی عدالت آموزشی | مشکلات توسعه فضای آموزشی همچنان باقی است ماجرای عجیب دستگیری یک سارق مکار با شکایت خاص ۲ زن ضرورت ارتقای مهارت معلمان در عصر آموزش ترکیبی معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نماز یک بحث قلبی، دلی و ارتباطی با خدا است و ما با اجبار آن مخالف هستیم فرماندار مشهد: نماز باید به عملی مقدس در بین دانش‌آموزان تبدیل شود صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی وقوع بارش‌های رگباری (یکم مهر ۱۴۰۴) آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ جیره‌بندی می‌شود؟ | ذخایر آبی سد‌های مشهد کمتر از ۵ درصد «بوتاکس معده» روشی غیراستاندارد و پرعارضه برای کاهش وزن
سرخط خبرها

قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل

  • کد خبر: ۳۵۰۸۹۴
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل
با تلاش ۴۸ ساعته کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد و دستور‌های ویژه قضایی، عامل قتل زن جوان در مشهد دستگیر شد و در اعترافات تکان دهنده خود راز جنایت با نمکدان شیشه‌ای و ضربات هولناک چاقو را برملا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح جمعه گذشته، جسد خون آلود زن۴۴ ساله‌ای در یکی از منازل مسکونی بولوار شهید نامجوی مشهد در حالی کشف شد که آثار ضربات هولناک چاقو بر پیکرش نمایان بود.

طولی نکشید که با دستور‌های محرمانه قاضی وحید خاکشور (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) گروه زبده‌ای از افسران دایره قتل عمد آگاهی با هدایت سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد) وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند.

بررسی‌های مقدماتی بیانگر آن بود که طلا‌های زن جوان نیز توسط عامل یا عاملان جنایت سرقت شده است؛ بنابراین رصد‌های اطلاعاتی در حالی با راهنمایی‌های مقام قضایی ادامه یافت که بررسی‌ها نشان داد: مرضیه (زن۴۴ساله) به همراه خواهرش در منزل مسکونی زندگی می‌کرد، اما خواهر وی از چند روز قبل به مسافرت رفته بود.

با توجه به اهمیت این جنایت هولناک، چند فرضیه جنایی زیر ذره بین تحقیقات قرارگرفت. درنهایت با ریزبینی کارآگاهان، آثاری روی دیوار منزل مسکونی مشاهده شد و احتمال ورود قاتل از روی دیوار قوت گرفت. به همین دلیل خیلی زود بررسی‌های نامحسوس درباره همسایگان زن جوان آغاز و مشخص شد مرد جوانی در همسایگی آنان زندگی می‌کند که مظنون اصلی این جنایت است؛ بنابراین وی تحت مراقبت‌های پلیسی قرارگرفت و سرنخ‌هایی به دست آمد که بیانگر ورود پنهانی این جوان به منزل همسایه بود.

 با جمع آوری اسناد و مدارک انکارناپذیر، گروهی از کارآگاهان به سرپرستی سرگرد رضا شکیبا (افسرپرونده) و با هماهنگی قاضی ویژه قتل عمد مشهد، عملیات دستگیری «حامد-م» را آغاز کردند و او را در یک عملیات غافلگیرانه به دام انداختند.

این جوان ۱۹ ساله تبعه خارجی که در ابتدا منکر ارتکاب هر گونه جرم بود، در نهایت لب به اعتراف گشود و راز این جنایت هولناک را فاش کرد.

قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل

 او گفت:وقتی فهمیدم زن۴۴ ساله در منزل تنها مانده است، افکار شیطانی به سراغم آمد و تصمیم به سرقت طلا‌های او گرفتم. این بود که شب هنگام از روی دیوار به منزل همسایه وارد شدم و او را غافلگیر کردم ولی زمانی که با سروصدا‌های این زن جوان روبه رو شدم با نمکدان شیشه‌ای بر سرش کوبیدم که روی زمین افتاد؛ سپس با دستانم گلویش را فشردم و با تصور این که «مرضیه» جان باخته است، بلند شدم و چرخی در خانه زدم ولی ناگهان فهمیدم که او هنوز زنده است و نفس می‌کشد. حتی تلوتلوخوران از روی زمین بلند شد و من برای آن که شناسایی نشوم به داخل آشپزخانه رفتم و با برداشتن چاقو، ضرباتی به ناحیه گردن و گلویش وارد آوردم. در همین حال زمانی که متوجه شدم او دیگر نفس نمی‌کشد همه طلا‌های او را از دست و گوش و گردنش باز کردم و به منزل یکی از بستگانم بردم.

تحقیقات برای کشف ابعاد دیگر این جنایت هولناک باراهنمایی‌های تجربی و دستور‌های ویژه سرهنگ جواد بیگی (رئیس پلیس آگاهی مشهد) آغاز شده است.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->