کیفرخواست قاتل ایلیا صادر شد انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اعلام شد علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) شناسایی بیش از ۱۳۰۰ نوع ماده مخدر نوظهور در جهان آمار جان‌باختگان زلزله افغانستان از مرز ۲ هزار نفر رد شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو سازمان غذا و دارو: نگرانی‌ها درباره کمبود انسولین بی‌مورد است کشف و توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان + عکس (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) هواپیمایی برای پرواز رشد اشتغال پایان یک انتظار ۱۵ ساله! | نسخه آی‌پد اینستاگرام منتشر شد هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز فیشورسیلنت دندان چیست و چه کسانی باید آن را روی دندان بگذارند؟ یک ورزش موثر و توصیه شده برای کاهش استرس نسل Z پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | پایداری نسبی دما تا اواسط هفته آینده در استان پوشش بیمه‌ای ۲ هزار فعال صنایع‌دستی کشور مهریه، عامل استحکام یا انفصال خانواده؟ | گذری بر قوانین شرعی، حقوقی و روانشناختی مهریه واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی: همه امتیازات قانونی بوده است تربیت پرستار بیمارستانی غیرقانونی است وزیر علوم در همدان مطرح کرد: امسال ۴ هزار خوابگاه دانشجویان متاهل تحویل داده خواهد شد حل معضل کودکان بازمانده از تحصیل در مشهد نیازمند عزم ملی است ۶۰۰ ایستگاه دریافت هدایای مردمی در جشن عاطفه‌ها در خراسان رضوی | همدلی مردم در آستانه بازگشایی مدارس مشاهده پلنگ ایرانی در جنگل‌های هیرکانی شرق گیلان + فیلم (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) عدالت آموزشی، جوهره مأموریت آموزش و پرورش خلأهای قانونی و جولان انبارهای ضایعات در دل خانه‌های مشهد افزایش ۲۰ تا ۳۵ درصدی شهریه سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد اسلامی این نوع پنیر‌ها را بیشتر مصرف کنید
سرخط خبرها

وزیر دادگستری: هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد

  • کد خبر: ۳۵۰۹۹۱
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
وزیر دادگستری: هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد
وزیر دادگستری گفت: بدون شک هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد، مهاجران هر کشوری باید با پذیرفتن قوانین و شرایط کشوری به صورت قانونی و مجاز وارد ایران و یا هر کجا که تمایل دارند، شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر حسین رحیمی در نشست شورای اداری مشترک شهرستان‌های تایباد و باخرز در خصوص روند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی، اظهار کرد: بازگشت اتباع افغانستانی از معبر دوغارون به سمت وطن شان در نهایت تکریم و احترام انجام می‌شود که جای تقدیر از همه دستگاه‌های متولی استانی و شهرستانی این منطقه دارد.

وزیر دادگستری ادامه داد: بدون شک هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد، مهاجران هر کشوری باید با پذیرفتن قوانین و شرایط کشوری به صورت قانونی و مجاز وارد ایران و یا هر کجا که تمایل دارند، شوند.

شرکت در جلسه شورای اداری مشترک شهرستان‌های تایباد و باخرز، بازدید از زمین در حال احداث ساختمان جدید دادگستری تایباد و روند خروج اتباع از مرز دوغارون از برنامه‌های سفر یک روزه امیرحسین رحیمی وزیر دادگستری به این شهرستان مرزی بود.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی در نشست شورای اداری مشترک شهرستان‌های تایباد و باخرز که با حضور وزیر دادگستری تشکیل شد طی سخنانی ضمن تسلیت ایام ماه صفر و اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ضمن تشکر از حضور وزیر دادگستری و مسئولان اجرایی استان برای رفع مشکلات مناطق مرزی از شروع ساخت پروژه ساختمان جدید دادگستری شهرستان تایباد با زمینی به مساحت ۴۵۰۰ متر و زیربنای ۳۶۰۰ متر مربع خبر داد.

گفتنی است در این جلسه که با هدف بررسی مشکلات و ارائه راه حل‌های موجود مناطق مرزی تشکیل شد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به اصل بسیار ارزشمند بیان شده توسط حضرت علی (ع) که می‌فرمایند «الانصافُ یَرفع الخِلاف و یوجِبُ الائتلاف» افزود: مسئولان با مردم و مسئولان با یکدیگر اگر رعایت انصاف را بکنند این خود به خود اختلافات را برداشته و باعث می‌شود همدلی بین مردم ایجاد گردد.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به همدلی ایجاد شده در پی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه افزود: برای حفظ این ائتلاف و همدلی لازم است که همه رعایت این اصل را انجام دهیم. وی ضمن تاکید بر همدلی و همکاری تمامی ادارات و سازمان‌ها برای رفع مسایل و مشکلات مناطق مرزی همدلی مسئولان را اصل مهمی برای عبور از موانع توصیف نمودند و از پیگیری قضایی برای رفع برخی از مشکلات منطقه مرزی خبر داد.

در این نشست حسین جمشیدی فرماندار تایباد گفت: هم اینک سه مرز «ماهیرود» در استان خراسان جنوبی، «میلک» در استان سیستان و بلوچستان و «دوغارون» در خراسان رضوی برای بازگشت مهاجران غیرمجاز پیش بینی شده است.

وی اظهار کرد: با تعامل و همراهی همه دستگاه‌های متولی در گذرگاه دوغارون خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از ساماندهی تا بازگشت به کشورشان در بازه زمانی کمتر از ۲ ساعت انجام می‌شود. وی ادامه داد: ۷۰ درصد تبعه غیرمجاز افغان مرز دوغارون را برای بازگشت به کشورشان انتخاب می‌کنند، در این معبر از همه ظرفیت‌های لازم برای یک خروج آسان و بدون دغدغه استفاده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->