لبیک یا حسین(ع) ۲۴ سال همراهی بی‌وقفه با زائران پیاده امام رضا(ع) | آماده‌باش ۲۵ هزار خادم در آستانه میزبانی در دهه پایانی صفر۱۴۰۴ افزوده‌شدن ۳۰ هزارمترمربع به فضای زیرسطحی حرم مطهر امام رضا(ع) | آغاز شمارش معکوس برای افتتاح رواق حضرت امیرالمؤمنین(ع) مادران حسرت به دل رییس پلیس راهور کشور: بیش از ۹۳ درصد تردد‌های اربعین به صورت زمینی انجام شد | کاهش ۲۷ درصدی تصادفات فوتی در استان‌های هم‌مرز با عراق پیاده‌روی اربعین؛ آیینی که هویت جمعی ما را دوباره می‌سازد آیت الله جنتی: اربعین روز تبیین مفهوم متعالی زیارت امام حق است احداث ۳ ابرموکب ویژه اسکان زائران دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ در مجاورت حرم امام‌رضا(ع) + فیلم ۷ هزار مترمربع فضای داخلی موزه دفاع مقدس مشهد در حال آماده‌سازی است | سرگذشت‌پژوهی شهدای جنگ ۱۲روزه در دستورکار است + فیلم برنامه‌ریزی برای تشرف به حج از راه زمینی مشهد، میزبان برگزاری آیین «سروقامتان حرم»؛ گرامیداشت شهدای مدافع حرم فاطمیون پارکینگ‌های حرم امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ به مراکز استراحت زائران تبدیل می‌شوند رونمایی از تصویر استاد فرشچیان بر دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج) در آستانه اربعین حسینی رئیس بنیاد شهید: پیکر ۲۰ شهید جنگ ۱۲ روزه هنوز شناسایی نشده است + فیلم برگزاری ویژه‌برنامه‌ «محفل» در موکب‌های مسیر پیاده‌روی اربعین زائران سفر خود را به روز‌های پایانی مراسم اربعین موکول نکنند | زوار از تمامی مرزها تردد کنند آنچه بانوان در پیاده‌روی اربعین باید بدانند آماده‌سازی گسترده حرم مطهر امام رضا(ع) برای میزبانی میلیونی از زائران دهه پایانی صفر | نقش رسانه شهرآرا در مشهد بسیار فراتر از انتظار است + فیلم تسهیلات ویژه برای دارندگان فیش عمره از سال ۱۳۹۰ به بعد توضیحات رئیس بنیاد شهید کشور در مورد آخرین وضعیت شهدا و جانبازان جنگ ۱۲ روزه + فیلم
سرخط خبرها

رییس پلیس راهور کشور: بیش از ۹۳ درصد تردد‌های اربعین به صورت زمینی انجام شد | کاهش ۲۷ درصدی تصادفات فوتی در استان‌های هم‌مرز با عراق

  • کد خبر: ۳۵۱۱۱۴
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۳
رییس پلیس راهور کشور: بیش از ۹۳ درصد تردد‌های اربعین به صورت زمینی انجام شد | کاهش ۲۷ درصدی تصادفات فوتی در استان‌های هم‌مرز با عراق
رییس پلیس راهور کشور، با بیان اینکه از ابتدای ماه صفر تاکنون بیش از ۹۳.۵ درصد تردد زائران اربعین به صورت زمینی بوده است، اعلام کرد که با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی بین دستگاه‌های متولی، میزان تصادفات منجر به فوت در استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کردستان و آذربایجان غربی ۲۷ درصد کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سید تیمور حسینی عصر دوشنبه در بازدید از مرز خسروی و روند بررسی تردد زائران اربعین حسینی در جمع خبرنگاران افزود: استان کرمانشاه با بیش از ۵۶ درصد کاهش تصادفات توانسته پیشتاز ایمنی تردد باشد.

وی اظهار کرد: از آغاز فصل سفر‌های اربعین تاکنون، بیش از سه میلیون تردد مرزی ثبت شده که بیش از ۹۳.۵ درصد آن به‌صورت زمینی و از طریق ناوگان عمومی (۱۹ درصد) و بخش خصوصی یا سواری‌های شخصی (۷۴ درصد) انجام شده است.

سردار حسینی با اشاره به اجرای برنامه‌های ویژه مدیریتی ترافیک و ایمنی، کاهش چشمگیر تصادفات فوتی را نتیجه همکاری دقیق و موثر دستگاه‌هایی نظیر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاد‌های و پلیس راه و راهور استانها، به ویژه کرمانشاه دانست.

وی همچنین درباره مدیریت بازگشت زائران گفت: از روز گذشته نزدیک به ۶۰ درصد از تردد‌ها بازگشت زائران است و با نزدیک شدن به روز اربعین، پیش‌بینی می‌شود بار ترافیکی بازگشت به طور مطلق اغلب مسیر‌ها را تشکیل دهد.

رییس پلیس راهور کشور ضمن تأکید بر اهمیت جلوگیری از خستگی رانندگان، از ایجاد ایستگاه‌های خواب‌زدایی در مرز‌های ۶گانه خبر داد که با مکان‌هایی برای استراحت موقت و پذیرایی، به کاهش خطرات ناشی از خوابآلودگی کمک می‌کنند.

وی یادآور شد که هیچ عاملی جایگزین خواب کامل نیست و توصیه کرد زائران پیش از شروع سفر حتماً استراحت کافی داشته باشند.

سردار حسینی درباره مرز خسروی نیز گفت: این گذرگاه که ششمین سال فعالیت خود را می‌گذراند، رشد چشمگیری در تعداد تردد‌ها داشته و اکنون یکی از مسیر‌های اصلی تردد زائران محسوب می‌شود.

رییس پلیس راهور کشور همچنین از افزایش چشمگیر تردد در مرز خسروی خبر داد و گفت: امسال پیک تردد در مرز خسروی به بیش از ۹۰ هزار نفر رسیده است، بدون اینکه کوچکترین مشکلی پیش آید.

حسینی ادامه داد: زیرساخت‌های جاده‌ای این منطقه نسبت به سال‌های گذشته بسیار متفاوت و پیشرفته شده است.

رئیس پلیس راهور از تلاش اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه تقدیر کرد و افزود: مرز خسروی در نخستین سال فعالیت خود آخرین رتبه را داشت، اما اکنون به رتبه سوم بین ۶ مرز رسیده و پتانسیل ارتقا به رتبه دوم و حتی اول را دارد.

او گفت: با وجود افزایش جریان زائران، برنامه‌ریزی‌ها و همکاری نزدیک ارگان‌های مرتبط، سفر ایمن و آرامی برای زائران فراهم کرده است.

او ادامه داد: با مدیریت صحیح و تمهیدات ویژه، امدادگران و سرویس‌های خدمات پزشکی و انتظامی آماده خدمت‌رسانی به زائران هستند تا سفرشان به سلامت و آرامش سپری شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->