فیلم‌هایی که اکران شدند تا نفروشند! مرز باریک میان تقلید و خلق | چالش تازه‌ ادبیات در عصر هوش مصنوعی مشهد صاحب پردیسی تازه برای تئاتر شد + فیلم برگزیدگان شعر فارسی و عربی کنگره «نبی رحمت» اعلام شدند هالیوود در برابر قدرت پول | «احمق‌های به دردبخور» با مریل استریپ کلید می‌خورد «رامسس دوم» با فروش ۸ میلیاردی صدرنشین جدول تئاتر شد سینمای مقاومت در قاب افق | مرور آثار شاخص دهه‌های انقلاب و دفاع مقدس «الیور توئیست» ۷۹ هزار نفری شد «زنگ امید» مستندی برای نوجوانان، از زبان نوجوانان + زمان پخش وقتی نور هنر به گلستان ادبیات می‌تابد | روایتی از «هرمز وحید» که کتاب‌های خواندنی را تماشایی کرد ماجرای هزینه ۱۵ میلیاردی هر قسمت «کارناوال» و تهیه ۴۲ هزار پرس غذا برای میهمانان + فیلم فصل سوم «کارآگاه علوی» وارد مرحله تولید شد رقابت ۵ فیلم ایرانی در جشنواره هند احتمال اکران «نیم شب» مهدویان در جشنواره فیلم شهر علت غیبت «مهران احمدی» در سریال پایتخت چه بود؟ اولین تصویر از بازیگر نقش اصلی سریال «شش‌ماهه» مهران مدیری | ماجرای «بدهی دورهمی» صحت دارد؟ + عکس موسیقی‌دان ایرانی در میان نامزدهای گِرَمی
سرخط خبرها

فیلم «شیفت آخر» اثر پترا ولپه، وارد رقابت اسکار ۲۰۲۶ شد

  • کد خبر: ۳۵۱۵۰۴
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
فیلم «شیفت آخر» اثر پترا ولپه، وارد رقابت اسکار ۲۰۲۶ شد
فیلم سینمایی «شیفت آخر» به کارگردانی و نویسندگی پترا ولپه، به‌عنوان نماینده رسمی سوئیس در شاخه فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶ انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «شیفت آخر» با بازی لئونی بنش، نخستین بار در جشنواره فیلم برلین به روی پرده رفت و داستان فلوریا، پرستاری که با فداکاری و انسان‌دوستی بی‌وقفه در بخش جراحی مشغول به کار است، را روایت می‌کند. فیلم روند پرشتاب یک شیفت کاری کم‌پرسنل را به یک مسابقه نفس‌گیر علیه زمان تبدیل می‌کند.

پترا ولپه پیش‌تر فیلم «نظم الهی» را ساخته بود که نماینده سوئیس در اسکار ۲۰۱۸ بود. سوئیس تاکنون دو بار در شاخه فیلم بین‌المللی موفق به کسب جایزه اسکار شده است: «حرکات خظرناک» در سال ۱۹۸۴ و «سفر امید» در سال ۱۹۹۰.

به گزارش ددلاین، فیلم «شیفت آخر» در آلمان، اتریش و سوئیس به مدت چهار هفته پیاپی در صدر گیشه قرار داشت و به بیش از ۵۰ کشور فروخته شده و قرارداد توزیع در آمریکا با  کمپانی «Music Box Films» انجام شده است.

پیش از این، آکادمی فیلم و تلویزیون جمهوری چک، مستند «من همه آنچه می‌خواهم نیستم» ساخته کلارا تاسوفسکا را به‌عنوان نماینده این کشور برای بخش بهترین فیلم بین‌المللی نودوهشتمین دوره جوایز اسکار انتخاب کرد و سینمای ترکیه نیز فیلم «یکی از آن روزهایی که هِم می‌میرد» ساخته مراد فیرات اوغلو را به عنوان نماینده رسمی خود برگزیده است.

آخرین مهلت ارسال آثار از سوی کشورها برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی نود و هشتمین دوره جوایز سینمایی اسکار، اول اکتبر (۹ مهرماه) اعلام شده است.

آکادمی اسکار فهرست کوتاه ۱۵ فیلم بخش بین‌المللی را در تاریخ ۱۶ دسامبر (۲۵ آذر) اعلام خواهد کرد و نامزدهای نهایی در ۲۲ ژانویه (سوم بهمن) معرفی می‌شوند. مراسم اسکار هم در تاریخ ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->