نگاهی به فیلم سینمایی «غیبت موجه» | معمایی که از یک زنگ مدرسه آغاز می‌شود تعطیلی موزه لوور پاریس به دلیل سرقت نوازنده نوای ناب | یادی از حبیب‌الله بدیعی، نوازنده و موسیقی‌دان شهیر کشورمان پزشکیان: سینماگران جوان، چشم‌انداز فرهنگی را ترسیم می‌کنند زمان اکران فیلم‌های «بچه مردم» و «غریزه» مشخص شد آغاز چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران | برادران اَرک با «خداحافظ آشغال» می‌آیند نبرد با هیولا‌های درونی | نمایش اساطیری «هیولا‌کُش» در مشهد روی صحنه می‌رود برگزاری کارگاه نقاشی برای حمایت از «مهدیه اسفندیاری» بانوی ایرانی زندانی در فرانسه جدال تجربه و جاه‌طلبی در پیست مسابقه | معرفی فیلم فرمول ۱ (۲۰۲۵) با بازی برد پیت + ویدئو نمایش فیلم‌های مهدی فخیم‌زاده در تلویزیون + زمان پخش آخرین مهلت ارسال آثار به بیست‌وسومین دوره جشنواره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس و مقاومت اعلام شد جایزه لومیر به «مایکل مان»، کارگردان سرشناس آمریکایی، رسید فیلم کوتاه «پونگو، اسپایک و تایک» در راه جشنواره فیلم ویژن روسیه خاویر باردم، بازیگر برنده اسکار، حامی جنبش «کارگران سینما برای فلسطین» شد تمدید فیلم-کنسرت بزرگ آثار میازاکی + جزئیات
سرخط خبرها

فیلم «شیفت آخر» اثر پترا ولپه، وارد رقابت اسکار ۲۰۲۶ شد

  • کد خبر: ۳۵۱۵۰۴
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
فیلم «شیفت آخر» اثر پترا ولپه، وارد رقابت اسکار ۲۰۲۶ شد
فیلم سینمایی «شیفت آخر» به کارگردانی و نویسندگی پترا ولپه، به‌عنوان نماینده رسمی سوئیس در شاخه فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶ انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «شیفت آخر» با بازی لئونی بنش، نخستین بار در جشنواره فیلم برلین به روی پرده رفت و داستان فلوریا، پرستاری که با فداکاری و انسان‌دوستی بی‌وقفه در بخش جراحی مشغول به کار است، را روایت می‌کند. فیلم روند پرشتاب یک شیفت کاری کم‌پرسنل را به یک مسابقه نفس‌گیر علیه زمان تبدیل می‌کند.

پترا ولپه پیش‌تر فیلم «نظم الهی» را ساخته بود که نماینده سوئیس در اسکار ۲۰۱۸ بود. سوئیس تاکنون دو بار در شاخه فیلم بین‌المللی موفق به کسب جایزه اسکار شده است: «حرکات خظرناک» در سال ۱۹۸۴ و «سفر امید» در سال ۱۹۹۰.

به گزارش ددلاین، فیلم «شیفت آخر» در آلمان، اتریش و سوئیس به مدت چهار هفته پیاپی در صدر گیشه قرار داشت و به بیش از ۵۰ کشور فروخته شده و قرارداد توزیع در آمریکا با  کمپانی «Music Box Films» انجام شده است.

پیش از این، آکادمی فیلم و تلویزیون جمهوری چک، مستند «من همه آنچه می‌خواهم نیستم» ساخته کلارا تاسوفسکا را به‌عنوان نماینده این کشور برای بخش بهترین فیلم بین‌المللی نودوهشتمین دوره جوایز اسکار انتخاب کرد و سینمای ترکیه نیز فیلم «یکی از آن روزهایی که هِم می‌میرد» ساخته مراد فیرات اوغلو را به عنوان نماینده رسمی خود برگزیده است.

آخرین مهلت ارسال آثار از سوی کشورها برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی نود و هشتمین دوره جوایز سینمایی اسکار، اول اکتبر (۹ مهرماه) اعلام شده است.

آکادمی اسکار فهرست کوتاه ۱۵ فیلم بخش بین‌المللی را در تاریخ ۱۶ دسامبر (۲۵ آذر) اعلام خواهد کرد و نامزدهای نهایی در ۲۲ ژانویه (سوم بهمن) معرفی می‌شوند. مراسم اسکار هم در تاریخ ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) در لس‌آنجلس برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->