دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید

  • کد خبر: ۳۵۲۰۰۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷
آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید
معاون دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور گفت: با پیش‌بینی منابع اعتباری لازم و توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری و بسیج همه امکانات، فرایند آماربرداری در سال آبی پیش رو انجام می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن گلمحمدی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود در این پروژه بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار منبع مورد پایش قرار گرفته و هزینه‌های برآوردی اولیه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: در چارچوب قانون برنامه هفتم پیشرفت، به‌روزرسانی مصارف آب کشور به عنوان یک پیش نیاز حسابداری آب در دستور کار بخش آب کشور قرار گرفته است.

معاون دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور خاطرنشان کرد: حسابداری آب به عنوان یکی از چارچوب‌های پایش، نظارت و کنترل مصارف آب و ابزاری نسبتاً نوین در مدیریت حوضه‌های آبریز در قانون برنامه هفتم مورد هدف قانونگذار قرار گرفته است و با هماهنگی بین دستگاه‌های متولی و ذیل شورای عالی آب به طور سالانه هدف گذاری شده است.

گلمحمدی اضافه‌ کرد: در همین راستا بعد از ارزیابی‌های کارشناسی و آسیب‌شناسی آماربرداری در دوره‌های قبلی، آغاز پروژه آماربرداری سراسری مرحله چهارم به عنوان یک پیش نیاز حسابداری آب در دستور کار قرار گرفت که این موضوع در ابلاغ اخیر معاون آب و آبفای وزیر نیرو به دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور مورد تأکید قرار گرفته است.

وی بیان‌ داشت: در همین ارتباط با پیش‌بینی منابع اعتباری لازم و توسعه زیرساخت‌های نرم‌افزاری و بسیج همه امکانات، فرایند آماربرداری در سال آبی پیش رو انجام می‌گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->