در تصادفات جرحی خودرو توقیف نمی‌شود مدیریت نادرست مقصر ردیف اول خشکسالی و کم‌آبی‌های کشور ثبت سومین سال کم‌بارش ایران طی ۳۰ سال اخیر ابعاد جدید از پرونده کلثوم اکبری جزئیات جدید از مرگ ۲ نوزاد در بیمارستانی در انزلی دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله نسبتا شدید والی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴) اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟

  • کد خبر: ۳۵۲۲۸۴
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟
هر چند طی سال‌های اخیر این باور میان برخی افراد رواج یافته است که شکر قهوه‌ای گزینه‌ای سالم‌تر و حتی رژیمی‌تر از شکر سفید به شمار می‌آید، اما رئیس اداره نظارت بر واردات و صادرات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یزد می‌گوید: شکر سفید و شکر قهوه‌ای از نظر ارزش تغذیه‌ای تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود حبیبی ضمن اشاره به این که هر دوی این شکر‌ها عمدتاً از ساکارز تشکیل شده‌اند و میزان کالری تقریباً یکسانی دارند، اظهار کرد: شکر قهوه‌ای به دلیل وجود مقدار اندکی ملاس، رنگ و طعم متمایزی پیدا می‌کند و همین ملاس مقادیر ناچیزی از مواد معدنی مانند آهن و کلسیم را به آن می‌افزاید.

وی با بیان این که این میزان مواد معدنی آن‌قدر اندک است که تأثیر معناداری بر سلامت عمومی بدن ندارد، گفت: نمی‌توان شکر قهوه‌ای را به‌عنوان گزینه‌ای سالم‌تر نسبت به شکر سفید توصیه کرد.

وی اضافه کرد: از دیدگاه تغذیه‌ای، هر دو نوع شکر باید به صورت محدود و در حد اعتدال مصرف شوند چراکه زیاده‌روی در مصرف آنها می‌تواند منجر به مشکلاتی همچون افزایش وزن، دیابت نوع دوم و بیماری‌های قلبی شود.

رئیس اداره نظارت بر واردات و صادرات غذا و داروی یزد ضمن تاکید بر این که شکر قهوه‌ای در حدود ۹۰ درصد از ساکارز تشکیل شده و تنها با افزودن ملاس رنگ و طعم متفاوتی پیدا می‌کند و اندکی املاح به آن افزوده می‌شود، اظهار کرد: با این حال، همچنان ماده‌ای پرکالری محسوب شده و خاصیت رژیمی ندارد.

وی با بیان این که در مقابل، شکر سفید در فرآیند تصفیه با موادی مانند «بلانکیت» (سفیدکننده شیمیایی) رنگ‌زدایی می‌شود، تصریح کرد: استفاده از این ماده در صورت رعایت استاندارد‌های ایمنی مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما اگر میزان آن از حد مجاز فراتر رود، می‌تواند اثرات زیانبار داشته باشد.

حبیبی در پایان نیز تاکید کرد: بر اساس استاندارد‌های موجود، حد مجاز مصرف بلانکیت در شکر ۱۰ قسمت در میلیون (ppm) تعیین شده است.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->