دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آنهاست + فیلم چرا بعضی افراد در برابر آنفلوآنزا آسیب‌پذیرترند؟ پیگیری درجه سختی‌کار نیرو‌های اورژانس و بازنشستگی با ۲۵ سال خدمت افزایش عفونت‌های تنفسی کودکان در فصل سرما قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان
سرخط خبرها

آخرین مهلت انصراف پذیرفته‌شدگان نهایی دانشجومعلمان، امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۳۰۳۴
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
آخرین مهلت انصراف پذیرفته‌شدگان نهایی دانشجومعلمان، امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴)
برای پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی کارنامه ملاک عمل به منظور انتخاب رشته در کنکور ۱۴۰۴ صادر نخواهد شد؛ بنابراین افرادی که تمایل به ثبت‌نام و ادامه تحصیل در این دو دانشگاه را ندارند تا امروز می‌توانند انصراف خود را ثبت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org قابل مشاهده است.

گزینش نهایی متقاضیان توسط سازمان سنجش آموزش کشور در سال ۱۴۰۴ با معیار‌های نمره آزمون اختصاصی تربیت معلم شامل آزمون سراسری و آزمون اختصاصی تربیت معلم، نمره سوابق تحصیلی، نمره ارزیابی شایستگی معلمی انجام شده و میزان تاثیر نمرات و امتیازات در نتیجه نهایی سنجش و پذیرش دانشجو - معلم در سال ۱۴۰۴ مطابق با توضیحات مندرج در دفترچه انتخاب رشته صورت گرفته است.

پذیرفته‌شدگان لازم است از ۵ شهریورماه برای اطلاع از زمان و نحوه ثبت‌نام به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه فرهنگیان به نشانی cfu.ac.ir یا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به نشانی sru.ac.ir مراجعه و با توجه به مفاد اطلاعیه منتشر شده اقدام کنند.

متقاضیانی که در کارنامه اعلام نتایج آنان کد ۵ درج شده است، این دسته از متقاضیان از تاریخ ۱۱ شهریور تا ۱۰ آبان می‌توانند برای ارائه درخواست تجدید نظر و بررسی مجدد صلاحیت‌های عمومی خود به هسته گزینش اداره کل آموزش و پرورش استان بومی مراجعه و نسبت به تکمیل فرم درخواست تجدید نظر اول اقدام کنند. پس از این تاریخ امکان دریافت درخواست تجدید نظر و بررسی پرونده متقاضیان مذکور بر اساس ضوابط و مقررات مربوط وجود ندارد.

برای پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون اختصاصی ویژه دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی کارنامه ملاک عمل به منظور انتخاب رشته در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ صادر نخواهد شد؛ بنابراین افرادی که تمایل به ثبت‌نام و ادامه تحصیل در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی ندارند، می‌توانند تا امروز ۲۹ مرداد با مراجعه به حساب کاربری خود در سامانه جامع آزمون سراسری قسمت «درخواست انصراف از قبولی نهایی فرهنگیان»، درخواست انصراف از قبولی در دانشگاه‌های فوق را ثبت کنند تا اجازه انتخاب رشته در آزمون سراسری به آنها داده شود.

متقاضیانی که صرفاً متقاضی آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهیدرجایی بوده‌اند و در این آزمون پذیرفته شده و در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ شرکت نکرده‌اند، مشمول این موضوع نخواهند شد.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->