توزیع ۴۰ میلیارد تومان بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد حدود ۸۲ درصد خودکشی‌ها در سنین زیر ۵۰ سال رخ می‌دهد افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار کمبود این ۷ ویتامین شما را دربرابر ویروس‌ها بی‌دفاع می‌کند چرا باید بادام را به صبحانه کودکان اضافه کنیم؟ مشکلات چشمی دوره سالمندی را بیشتر بشناسیم وزیر آموزش و پرورش: ساخت هزار مدرسه در دستور کار وزارت است هشدار درباره استفاده از ماده محکم کننده در کاشت ناخن رشد آمار ۳ درصدی رتبه‌آوری دانش‌آموزان ۴ دهک اول در کنکور کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید بارش در شمال کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) سرویس رایگان مدارس برای دانش‌آموزان استثنائی واکنش آموزش و پرورش به طرح مجلس برای ورود کودکان به مدرسه از ۵ سالگی نامه کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش به رئیس جمهور: با ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفیم شهروندان مشهدی به هشدار خودمراقبتی محیط زیست توجه کنند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ انجام شد نحوه اطلاع‌رسانی در مورد پرونده‌های مطالبات تأمین اجتماعی اعلام شد مسئولان آمریکا از مردم خواستند این نوع بستنی را مصرف نکنند طرح طبقه‌بندی معلمان اجرا شد چگونه فرزندتان را پرانرژی راهی کلاس کنید؟ قاتل «الهه حسین نژاد» در میدان اصلی اسلامشهر به دار مجازات آویخته خواهد شد این نان بهترین گزینه برای سلامت شماست هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۳۷۲۰
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰
کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: تصادفات جاده‌ای منجر به فوت در این استان طی هفت روز اخیر و در پایان ماه صفر، ۷۷ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حسن حسینی با اعلام این خبر افزود: طی هفت روز گذشته از ۲۳ مرداد تا یکم شهریور ماه در مجموع هشت نفر در سوانح جاده‌ای استان خراسان رضوی جان باختند که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۳۴ نفر بود.

وی بیان کرد: خوشبختانه طی هفت روز گذشته هیچ تصادف منجر به فوت در جاده‌های شهرستان مشهد گزارش نشده است.

فرماندار شهرستان مشهد بیان کرد: اقدامات گسترده‌ای از ابتدای تابستان در سطح شهرستان در حوزه‌های زیربنایی، توزیع ارزاق و کنترل بازار، خدمات شهری و همچنین مسائل امنیتی و انتظامی انجام شده است.

وی ادامه داد: برای تمامی تجمعات در شهر تدابیر امنیتی خاص در نظر گرفته شده و در ذیل کمیته‌های مختلف نیز تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شده است.

حسینی گفت: همچنین ۱۳۷ نانوایی در اطراف حرم مطهر رضوی، مجهز شده و آرد به میزان کافی به صورت امانت در اختیار نانوایی‌های یاد شده قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: در بخش زیرساخت‌های هوایی و ریلی همچنان با مشکلاتی مواجه هستیم، اما امیدواریم این مسایل نیز در آینده برطرف شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->