۱۰ خوراکی برتر منجمد و مفید برای قند خون اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ آبان ۱۴۰۴) کاهش ۹۹ درصدی بارندگی در مشهد و خراسان رضوی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ | زمستانی گرم‌تر و کم‌برف در راه است بهره‌گیری از روش‌های نوین جنگل‌داری برای احیای زاگرس کاهش زمین‌لرزه‌ها در مهر ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته | ثبت ۵۳۴ زلزله در کشور ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ آغاز شد (۴ آبان ۱۴۰۴) | چند نکته مهم درباره ثبت‌نام انفجار در میدان نفتی الزبیر در بصره عراق + فیلم طرح خرید ارز از گردشگران خارجی در فرودگاه‌ها اجرایی می‌شود + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار باران در ارتفاعات  افزایش نگران‌کننده مسمومیت‌ها در آستانه فصل سرما هشدار سازمان غذا و دارو درباره تولید پنهان سوسیس و کالباس دادستان کل کشور: کشت خشخاش در کشور ممنوع است | درخواست دادستانی از رئیس بانک مرکزی برای رفع تعهدات ارزی واژگونی ۲ خودرو در جاده‌های خراسان رضوی ۳ کشته بر جای گذاشت جلوگیری از قاچاق ۵۰۰ رأس گوسفند از مرز خراسان رضوی افت میانگین بارش در تمام استان‌ها | کاهش بارش در برخی استان‌ها به ۱۰۰ درصد رسید وضعیت سد‌های خراسان رضوی نگران‌کننده است | کاهش ۴۱ درصدی ورودی سد‌های کشور صدور قرار منع تعقیب برای ۵ بانک مرتبط با قاچاق ارز خوراندن هر ماده‌ای به فرد دچار مسمومیت خطرناک است ویتامین «دی» دوست یا دشمن است؟ مهار آتش‌سوزی هورالعظیم در اولویت دستورکار مجلس قرار گرفت | آزادسازی آب از سوی وزارت نیرو به طرف تالاب خطر مرگ با ترکیب موادمخدر و دارو‌های آرام‌بخش وزیر آموزش و پرورش: نمی‌گذاریم زحمات فرهنگیان نادیده گرفته شود انهدام ۴ باند کلاهبرداری اسکیمر از ابتدای سال ۱۴۰۴ + فیلم وضعیت نامطلوب سرانه های درمانی و بهداشتی مشهد در مقایسه با کشور | سرانه درمان در انتظار درمان ورزش و فعالیت فیزیکی مستمر نقش مؤثری در پیشگیری از پوکی استخوان و ضعف‌های جسمی دارد راهکار خانواده‌های موفق در مواجهه با چالش‌های اخلاقی نوپدید چیست؟ کارگران شیفتی با خطر بیشتر ابتلا به سنگ کلیه مواجه هستند صدای انفجار در زنجان ناشی از چه بود؟ مسمومیت مادر و کودک با گاز مونوکسید در تهران
سرخط خبرها

کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند

  • کد خبر: ۳۵۳۷۳۴
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴
کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند
رئیس اداره بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون، ۲۴ هزار و ۴۵۸ مورد بازدید بهداشتی از مراکز پذیرایی، طبخ و عرضه موادغذایی به زائران صورت گرفته و در جریان این بازدیدها، حدود هفت هزار کیلوگرم انواع موادغذایی ناسالم و فاسد، کشف و معدوم شده است.

فرشید وفا در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، بر ضرورت کسب اطمینان کامل مردم از سلامت وعده‌های غذایی رستوران‌ها، هتل‌ها و موکب‌ها تأکید کرد و گفت: تلاش بازرسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این روز‌های دهه پایانی ماه صفر که شهر و استان ما میزبان میلیون‌ها زائر از اقصی نقاط کشور و حتی کشور‌های دیگر است، تمرکز بر حفظ کیفیت میزبانی و سلامت نقطه‌به‌نقطه از فرایند ارائه خدمت در بخش‌های مختلف ازجمله محصولات غذایی و پذیرایی با مواد خوراکی و آشامیدنی است. بر همین اساس، کلیه مراکزی که در آنجا غذا عرضه می‌شود، زیر ذره‌بین ما هستند؛ فارغ از اینکه غذا در همان محل طبخ شود یا نه.

وی افزود: علاوه بر این، بازرسان ما در موقعیت‌هایی هم که غذا برای ارائه به زائران طبخ می‌شود، به‌صورت مستمر حضور دارند و بر بهداشت محیط، افراد و مواد اولیه نظارت دارند. در حال حاضر، بیش از ۲۰۵ بازرس از طرف دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هم بر موکب‌های مسیر و هم مراکز اطعام و پذیرایی داخل شهر نظارت می‌کنند و با استفاده از تجهیزات برخط، همه شکایات و تخلفات به‌دقت مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

رئیس اداره بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: از اربعین حسینی تاکنون، ۲۴ هزار و ۴۵۸ مورد بازدید از مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، هیئات مذهبی، موکب‌ها، ایستگاه‌های صلواتی، مراکز و اماکن بین‌راهی، اماکن عمومی و مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی توسط بازرسان سلامت محیط و کار صورت گرفته و در جریان این بازدیدها، حدود هفت هزار کیلوگرم انواع موادغذایی ناسالم و فاسد، کشف و معدوم شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، کارشناسان بهداشت محیط و کار این معاونت نیز با انجام ۱۸ هزار و ۹۸۱ مورد کلرسنجی از شبکه آبرسانی، تانکر‌های آبرسانی، آب‌های بطری‌شده و یخ‌های درحال استفاده، افزون بر ۱۰ هزار و ۶۸۳ مورد سنجش پرتابل کیفیت آب و موادغذایی انجام دادند.

وفا تصریح کرد: توصیه جدی ما به همه موکب‌داران و افراد فعال در مراکز طبخ و توزیع غذا این است که به دستورالعمل‌های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند. علاوه بر این، برای غذایی هم که از مواد فسادپذیر تشکیل شده و قرار است با بسته‌بندی به دست زائران برسد، حداکثر زمان قانونی میان بسته‌بندی غذا تا لحظه مصرف حداکثر دوساعت است و بیش از این مقدار، سلامت مصرف‌کننده در خطر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->