رهایی نوجوانی ۱۶ ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

جمعیت بهبود یافتگان کرونا در جهان از 9 میلیون نفر عبور کرد

  • کد خبر: ۳۵۶۲۴
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۹
جمعیت بهبود یافتگان کرونا در جهان از 9 میلیون نفر عبور کرد
شمار بهبودیافتگان بیماری کووید-19 در سراسر جهان به 9 میلیون و 10 هزار و 122 نفر رسید. آمریکا با یک میلیون و 865 هزار و 263 نفر در صدر فهرست کشورهای دارای بیشترین آمار بهبودیافتگان کرونا در جهان قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس جدیدترین آمار تارنمای ارزیابی‌های جهانی «ورلدومتر»، تاکنون 9 میلیون و 10 هزار و 122 بیمار مبتلا به ویروس جدید کرونا «کووید-19» در سراسر جهان بهبود یافته‌‌اند.

آمریکا با یک میلیون و 865 هزار و 263 نفر در صدر فهرست کشورهای دارای بیشترین آمار بهبودیافتگان کرونا در جهان قرار دارد.

برزیل با یک میلیون و 409 هزار و 202 نفر و هند نیز با 752 هزار و 393 نفر در رده‌های دوم و سوم این فهرست جای دارند.

شمار بیماران بهبودیافته پس از ابتلا به کووید-19 در روسیه 562 هزار و 384 نفر، شیلی 306 هزار و 816 نفر، پرو نیز 245 هزار و 81 نفر و در ایران نیز 242 هزار و 351 نفر اعلام شد.

همچنین در مکزیک 222 هزار و 68 نفر، آفریقای جنوبی 208 هزار و 144 نفر، پاکستان 208 هزار و 30 نفر و در ترکیه نیز 204 هزار و 11 نفر بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

تاکنون 15 میلیون و 5328 نفر در سراسر جهان به کووید-19 مبتلا شده و 616 هزار و 471 نفر نیز بر اثر این بیماری جان باخته‌اند.

گفتنی است بیماری کووید-19 نخستین بار در دسامبر 2019 در شهر ووهان، مرکز استان هوبئی چین مشاهده و طی مدت کوتاهی با شیوع در بیش از 210 کشور تبدیل به پاندمی شد.

منبع: آناتولی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->