صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود پزشک در اجرای طرح «پزشک خانواده و نظام ارجاع» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد | کمبود اعتبارات، مانع از گسترش طرح پزشک خانواده برای شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی - فرهنگی به‌مناسبت هفته گردشگری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) | هوا از فردا سرد می‌شود قابلیت جدید سامانه آموزش و پرورش | جست‌وجوی صوتی تنها با کلیدواژه ۴۲ درصد مددجویان خراسان رضوی، سالمند هستند | حمایت کمیته امداد از نقش‌آفرینی اجتماعی سالمندان معاون رئیس جمهور در امور زنان: فرآیند رسیدگی به پرونده‌های خشونت علیه زنان تسریع شود | خشونت علیه زنان ۳۰ درصد بیشتر از مردان است خطرات فشارخون بالا در کودکی را جدی بگیرید ۵.۵ میلیون ایرانی دچار درجاتی از کم‌شنوایی هستند | عوامل خطر کم‌شنوایی چیست؟ کدام نوع تبلیغات محصولات سلامت جرم است؟
سرخط خبرها

دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران

  • کد خبر: ۳۵۶۲۷۵
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران
مرد جوانی که ۱۴ سال قبل در مشهد مرتکب جنایت شده بود، توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با دریافت گزارشی مبنی بر وقوع قتل مرد جوانی در سال ۱۳۹۰ در مشهد، موضوع به‌طور ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

بررسی‌های اولیه در محل جنایت نشان داد مقتول پیش از حادثه با مردی جوان قرار ملاقات داشته و همراه او مشروبات الکلی مصرف کرده بود. تحقیقات نشان داد که میان این دو نفر اختلافات خانوادگی و شخصی وجود داشته و متهم پس از مصرف مشروبات، در جریان درگیری با ضربات چاقو دست به جنایت زده و سپس به محل نامعلومی متواری شده است.

پیگیری‌ها ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ اطلاع یافتند قاتل فراری به تهران گریخته و در خیابان شریعتی، در یک رستوران سنتی مشغول به کار است. تیم‌های عملیاتی پس از هماهنگی قضایی و تحت مراقبت‌های نامحسوس، در یک عملیات غافلگیرانه او را دستگیر کردند.

متهم در بازجویی‌های اولیه صراحتاً به قتل اعتراف کرد و اظهار داشت که طی ۱۰ سال فرار خود در تهران زندگی می‌کرده است.

صبح امروز این فرد جهت تفهیم اتهام به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و قرار است برای ادامه رسیدگی قضایی با قرار عدم صلاحیت به مشهد اعزام شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->