شناسایی اولیای دم تنها گره پرونده قتل مرد کلاه گیسی ! زلزله، کاریز در خراسان رضوی را لرزاند (۲۵ مهر ۱۴۰۴) آغاز پیش‌فروش بلیت قطار برای آبان از فردا (شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴) تروما چیست؟ | ۹۰ درصد مردم در معرض آسیب روانی پنهان سقوط مینی‌بوس در گلبهار خراسان رضوی یک فوتی و ۱۹ مصدوم برجای گذاشت مدارس مشهد در روز شنبه (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تعطیل شد شایعه «قتل عمد» در تصادفات مربوط به خودرو‌های دارای چراغ زنون کذب است ۳ روستای ایران در فهرست روستا‌های گردشگری جهان ثبت شدند (۲۵ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی تازه از حادثه در معدن پروده طبس (۲۵ مهر ۱۴۰۴) چهار کشته در پی تصادف خودروی سوخت بر قاچاق در جاده سرخس - مشهد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ورود دادستانی خراسان رضوی به موضوع رفتار نامتعارف کارفرما با کارگر زن (۲۵ مهر ۱۴۰۴) زمان پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری آبان ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات روز پیوند اولیا و مربیان، مسیری برای آینده روشن دانش‌آموزان | مشارکت و تعامل، حلقه مفقوده انجمن اولیا و مربیان است «شُله» جهانی‌ترین غذای مردمی در مشهد است | گفت‌وگو با یکی از شله‌پزهای جوان مشهدی که عاشقانه آن را پخت می‌کند دعوت انتقال خون خراسان رضوی از مردم برای مشارکت در پویش «یک درصد برای نجات جان انسان‌ها» نشانه‌های مسمومیت با ماهی را بشناسید آثار منفی آلودگی هوا بر سلامتی | دَم های بی بازدم سد شوریجه از ابتدای زمستان ۱۴۰۴، آب‌گیری می‌شود نماینده سازمان جهانی فائو در ایران: ۸۰۰ میلیون نفر از مردم دنیا دچار کمبود مواد غذایی هستند  کمبود این ویتامین‌ها در بدن منجر به زوال عقل می‌شود سومین همایش ملی امنیت غذایی در مشهد برگزار شد | چاره‌اندیشی نخبگانی برای بحران‌های غذایی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: چرا سازمان تأمین‌اجتماعی بعداز ۷ ماه انتظار، معوقات بازنشستگان را قطره‌چکانی پرداخت می‌کند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۴ مهر ۱۴۰۴) | آلودگی دست از سر مشهد برنمی‌دارد! رصد بازار مشهد درخصوص عروسک‌های حاشیه ساز ابوظبی چگونه برای خارجی‌ها جذاب‌تر از دبی شده است؟ کمبود ۵۰ پایگاه اورژانس در مشهد کلاس‌های مجازی، دردسر حقیقی خانواده‌ها | روایت چالش‌های آموزش غیرحضوری در روز‌های غبارآلود مشهد آیا مصرف نوشیدنی‌های گازدار به هضم بهتر غذا کمک می‌کنند؟ انجمن اولیا و مربیان محفلی برای هم‌افزایی ۲ نهاد خانه و مدرسه
سرخط خبرها

بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟

  • کد خبر: ۳۵۶۵۲۶
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟
سالاد سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی و غذایی عالی برای کاهش وزن است، اما باید بهترین زمان مصرف سالاد را بدانید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

به گزارش شهرآرانیوز، سالاد در کشور‌های مختلف در زمان‌های مختلفی خورده می‌شود. مثلا در کشور امریکا رایج است که سالاد را قبل از وعده اصلی میل می‌کنند.

در کشور ایتالیا بعد از وعده غذایی میل می‌کنند و جالب است بدانید که مردم کشور هلند در رستوران‌ها یک بشقاب بزرگ سالاد را همزمان با غذای اصلی مصرف می‌کنند. حتی اگر سالاد در رستوران سفارش ندهند، این سنت به قدری بین آنها رایج است که خود رستوران برای آنها سالاد می‌آورد.

مطالعات در سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد که مصرف سالاد قبل از وعده اصلی غذا مصرف سبزیجات را تا ۲۳ درصد افزایش می‌دهد. مخصوصا اینکه از هر ۱۰ نفر انسان جوان، فقط یک نفر آنها به اندازه کافی میوه و سبزیجات را در طول روز مصرف می‌کنند. به همین دلیل با این روش می‌توان حداقل یک یا دو فنجان میوه را به صورت روزانه و ۲ الی ۳ فنجان سبزیجات را به صورت روزانه مصرف می‌کنند.

فواید مصرف سالاد

فیبر:فیبر به کاهش کلسترول کمک می‌کند و برای گوارش و جلوگیری از یبوست مفید است.

کاهش وزن: غذا‌های حاوی فیبر می‌تواند به شما در طولانی مدت احساس سیری دهد و باعث شود که کمتر غذا بخورید.

ویتامین‌ها و مواد معدنی:آنتی اکسیدان‌ها مثل ویتامین ث، فولیک اسید، لیکوپن و آلفا و بتاکاروتن می‌تواند شما را از بیماری‌های ویروسی مخصوصا سرطان محفوظ نگه دارد.

اگر قصد کاهش وزن دارید، اول سالاد (با محدودیت کالری ۱۵۰ یا کمتر) میل کنید که احساس سیری به شما می‌دهد و میزان مصرف کالری را در ادامه کاهش می‌دهد.

اگر فرزند دارید و به عنوان والدین می‌خواهید مطمئن شوید که دوز کافی ویتامین و مواد معدنی را به طور طبیعی به او برسانید، همیشه سالاد را در وعده‌های غذایی او جای دهید، مخصوصا زمان‌هایی که واقعا گرسنه هستند. البته سالادی که به کودک خود می‌دهید، علاوه بر کاهوی تازه باید با مواد مغذی مثل نخودفرنگی نیز همراه باشد.

ویتامین‌های سالاد

تهیه یک بشقاب با مواد غذایی سالم، از طریق پر کردن نصف بشقاب با میوه و سبزیجات، می‌توانید در رژیم غذایی خود تعادل ایجاد کنید. بهتر است که این کار را در میان وعده عصرگاهی انجام دهید.

آیا می‌توان مصرف سالاد را به بعد از وعده اصلی غذا موکول کرد؟

دو دلیل وجود دارد که چرا ایتالیایی‌ها سالاد را بعد از وعده اصلی استفاده می‌کنند. دسر‌های ایتالیایی‌ها با روغن زیتون، سرکه بالسامیک و نمک و فلفل درست می‌شود و به همین دلیل وعده اصلی غذایی آنها نیز معمولا با سرکه است، به همین دلیل نمی‌خواهند که به یکباره اسید زیادی را وارد بدن کنند. دومین دلیل اینکه اسیدیته بودن سرکه در سالاد می‌تواند طعم دهان بعد از غذا را عوض کند و بنابراین سالاد را بعد از غذا میل می‌کنند.

کلام آخر اینکه احتمالات و دلایل زیادی برای زمان‌های مختلف صرف سالاد وجود دارد، اما هر روز در هر زمانی که برایتان راحت‌تر است، سالاد بخورید.

سایر نکات

سه فنجان اسفناج، ۲۱ کالری و کمتر از ۱ یا ۲ گرم چربی دارد، در حالی که دو قاشق چای خوری دسر‌های همراه با گوشت دارای ۱۱۰ کالری و ۱۱ گرم چربی می‌باشد که این دسر‌ها معمولا سبزیجات ندارند و نمک و چربی سالم آنها نیز بالا است. 

می‌توانید در منزل از قبل، کاهو را بشویید و آن را برای سالاد خورد کنید که بهتر است دست کم از سه نوع رنگ کلم و کاهو استفاده کنید تا هر زمان که خواستید، مقداری از آن را میل کنید. 

می‌توانید ادویه‌های گیاهی تازه و چیز‌هایی مثل فلفل دلمه‌ای، جعفری، موسیر یا پیاز بریزید یا می‌توانید با کمی سرکه در آن، طعم لذت بخشی را به آن اضافه کنید.

با فرا رسیدن فصل‌های جدید معمولا باید یک روتین جدید داشته باشید و به طور مثال با شروع فصل پاییز، هر روز سالاد مصرف کنید و آن را به یک عادت سالم تبدیل نمایید و زمانی که رستوران رفتید، حتما سالاد هم سفارش دهید.

اگر قصد کاهش وزن دارید، از سالاد‌های بیش از حد مملو از سس دوری کنید.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->