قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ اعلام شد | در چه شرایطی محدودیت ترمیم نمره حذف می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۵۶۹۶۷
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ اعلام شد | در چه شرایطی محدودیت ترمیم نمره حذف می‌شود؟
مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص میزان تاثیر سوابق تحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ و همچنین چگونگی و دفعات ترمیم نمرات توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی خراشادی‌زاده در مورد تاثیر مثبت پایه یازدهم در کنکور امسال و همچنین سال‌های آینده گفت: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با تاثیر سوابق تحصیلی پایه یازدهم و دوازدهم در کنکور سراسری که اسفند ۱۴۰۳ مصوب و ابلاغ شد، مقرر شد برای ورودی‌های کنکور سال ۱۴۰۵، تاثیر سوابق پایه یازدهم که شش درس نهایی را آزمون دادند، «مثبت» و سوابق پایه دوازدهم تاثیر قطعی باشد.

وی با بیان اینکه با درخواست‌های زیادی از دانش‌آموزان و متقاضیان کنکور مواجه بودیم که اعلام کرده بودند پایه یازدهم را زمانی امتحان دادیم که دروس نهایی نبوده پس نباید ملزم به ایجاد سابقه باشیم افزود: یعنی سابقه عطف به ماسبق نشود که در مصوبات جدید اعلام شد که تاثیر پایه یازدهم «مثبت» است و کسانی که سابقه برای پایه یازدهم ندارند، ملزم به ایجاد سابقه نیست و همان پایه دوازدهم با ۶۰ درصد تاثیر قطعی در کنکور همراه است.

مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش به دو شکل «تراز نمرات» برای این افراد گرفت ادامه داد: با دو دسته داوطلب کنکور مواجه بودیم؛ متقاضیانی که هم در پایه یازدهم و هم در پایه دوازدهم سابقه داشتند، دسته دیگر کسانی بودند که بیشتر پشت کنکوری‌ها و متقاضیانی بودند که صرفاً در پایه دوازدهم سابقه داشتند لذا برای همین منظور، یک بار آموزش و پرورش تراز را در پایه یازدهم با ۶ درس و ۱۷ درصد گرفت و پایه دوازدهم را با ۴۳ درصد گرفت که مجموعاً تراز ۶۰ درصد به دست آمد که بر مبنای سوابق پایه یازدهم و دوازدهم بود؛ مجدداً برای همین فرد که دارای سابقه یازدهم هم بود، بدون لحاظ یازدهم صرفاً تراز دوازدهم با تاثیر ۶۰ درصد گرفته شد. دو تراز به دست آمد، هر کدام از این تراز‌ها که بالاتر و به نفع دانش آموز بود آن تراز برای کنکور لحاظ شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->