دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید

  • کد خبر: ۳۵۹۳۱۹
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید
رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد که با حذف ارز ترجیحی، واکسن آنفلوآنزا با نرخ ارز آزاد تأمین می‌شود و قیمت آن در حال حاضر حدود ۹۲۰ هزار تومان است؛ قیمت محموله‌های بعدی نیز ممکن است با توجه به نرخ روز ارز متغیر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهدی پیرصالحی درباره تامین واکسن آنفلوآنزا برای امسال گفت: واکسن آنفلوآنزای ایرانی مهرماه وارد بازار می‌شود و سهمیه حوزه معاونت بهداشت نیز برای همین ماه تأمین و در اختیار معاونت مربوطه قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا از شهریور تا نیمه آبان‌ماه است، افزود: متقاضیان واکسن نگران نباشند، چراکه تمام محموله‌های واکسن چه وارداتی و چه تولید داخل تا پایان مهرماه و نهایتاً نیمه اول آبان‌ماه تأمین و در داروخانه‌ها به طور گسترده توزیع خواهد شد.

پیرصالحی مجموع واکسن‌های وارداتی را سه و نیم میلیون دوز اعلام کرد و گفت: این واکسن‌ها در سه یا چهار محموله وارد کشور می‌شود و در داروخانه‌ها توزیع می‌شوند.

او همچنین درباره افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا توضیح داد: با توجه به اینکه دارو‌های مهم‌تری وجود دارند که باید ارز ترجیحی به آنها اختصاص داده شود، ارز ترجیحی از واکسن آنفلوآنزا حذف و به ارز اشخاص تبدیل شد؛ بنابراین این واکسن تقریباً با قیمت ارز آزاد تأمین می‌شود و افزایش قیمت نیز به همین دلیل است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره افزایش قیمت واکسن ایرانی آنفلوانزا نیز گفت: واکسن ایرانی آنفلوآنزا یک فرآورده نوترکیب و از نسل جدید واکسن‌های آنفلوآنزاست که از جمله واکسن‌های گران‌قیمت در دنیا محسوب می‌شود. قیمت این واکسن نیز بر اساس رفرنس‌های جهانی تعیین شده است.

وی افزود: واکسن آنفلوآنزا به دلیل تأمین با ارز اشخاص، بسته به روز ورود به کشور قیمت‌گذاری می‌شود. در حال حاضر قیمت این واکسن حدود ۹۲۰ هزار تومان است، اما محموله‌های بعدی ممکن است با توجه به نرخ روز ارز با قیمت متفاوتی عرضه شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->